Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот TristaNNN » 01 юни 2025 21:48

MASTER_COOL написа:Моето възпитание е такова никога да не ритам съперник, когато е паднал на земята. Ритам го, когато е изправен на крака и е в силата си ;)
Кой разбрал, разбрал 8-)

Tакъв бях и аз доскоро, но години наред цялата ви оранжева измама се изгради, узря, а и продължава да се крепи, на левскимразието и най-вече на възторженото ритане на падналия. От моя страна никакво привърженическо спортсменство повече - ритане на Тирето и припокО навсякъде и по всяко време, когато имам време! 8-)
Ти може да си от тоя 1% припоци, които не са го правили, наистина нямам спомен какъв си и що си, не съм те запомнил по-специално с нещо, но масово заслужавате неуважение, подигравки и презрение. Вие избрахте езика на омразата, ганьовщината, простащината и мерзостта, така че ще си сърбате попарата, сега и завинаги. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 юни 2025 22:03

Ти си знаеш. Но това се връща ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 юни 2025 22:06

drvasko98 написа:
Вълчан написа:Томаш си свърши работата. Пое ги във зоната на баражите за изпадане един вид. Докара ги до финал за купата и реален мач за Европейските турнири. Отборът макар и да не показваше постоянство взе да се променя към по добро. Но Българските фенове много бързо разкриват всички треньори и айде да се махат още на 6-7 месеца. Не е само при ЦсКа това.С интерес очаквам следващият специалист които ще се омотае в нашата действителност. Чета днес изказване на Стойчо Младенов. Егати двуличният плъх.

Направиха безпрецедентна селекция, а това беше за мен най-слабият сезон в историята. В Левски играят няколко полуаматьори, а сме втори, смятай за какво иде реч. За тях е провал, независимо, че е дошъл при 1-0-5. Само 6 мача са това. Стоилов дойде при сходни условия, 2-0-6, ако не бъркам и в последният кръг игра за бронза, а и вече беше взел купата

Е най-вероятно сме играли симулативно. Нали в това ни убеждава вашият духовен лидер в форума - Манолката, така е известен вече. Трупа популярност

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 юни 2025 22:09

MASTER_COOL написа:Ти си знаеш. Но това се връща ;)

Връща се, да. Вече ви се връща, почнахте да го усещате и се изнервихте, докато все повече и повече припоци се прибират дългосрочно по дупките.
Нищо лично към теб - истина ти казвам - прегледах ти набързо последните коментари, изглеждаш симпатичен, адекватен и нерадикализиран. Говоря принципно за и срещу масата припоци.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 юни 2025 22:12

И при вас ги има. Това е масовката навсякъде. Нищо лично против теб. За мен си пич
Наздраве

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 01 юни 2025 22:15

Чорбарите казали не на Европа :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 01 юни 2025 22:23

MASTER_COOL написа:Моето възпитание е такова никога да не ритам съперник, когато е паднал на земята. Ритам го, когато е изправен на крака и е в силата си ;)
Кой разбрал, разбрал 8-)

Но ритате, дори убихте любимия клуб когато беше паднал на земята, вместо да покажете вярност, шест и достойнство. Голямо възпитание, няма що. Кой разбрал, разбрал. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 01 юни 2025 22:30

MASTER_COOL написа:
drvasko98 написа:
Вълчан написа:Томаш си свърши работата. Пое ги във зоната на баражите за изпадане един вид. Докара ги до финал за купата и реален мач за Европейските турнири. Отборът макар и да не показваше постоянство взе да се променя към по добро. Но Българските фенове много бързо разкриват всички треньори и айде да се махат още на 6-7 месеца. Не е само при ЦсКа това.С интерес очаквам следващият специалист които ще се омотае в нашата действителност. Чета днес изказване на Стойчо Младенов. Егати двуличният плъх.

Направиха безпрецедентна селекция, а това беше за мен най-слабият сезон в историята. В Левски играят няколко полуаматьори, а сме втори, смятай за какво иде реч. За тях е провал, независимо, че е дошъл при 1-0-5. Само 6 мача са това. Стоилов дойде при сходни условия, 2-0-6, ако не бъркам и в последният кръг игра за бронза, а и вече беше взел купата

Е най-вероятно сме играли симулативно. Нали в това ни убеждава вашият духовен лидер в форума - Манолката, така е известен вече. Трупа популярност

припоче, ако не си и умнокрасиво, то може би ще успееш да събереш 2+2 и да получиш 4 :mrgreen: Казах и показах неща, за които мнозинството ми се смееше и се подиграваше, а сега гузно и умнокрасиво мълчи като бит пейраз. Не че съм очаквал нещо друго де, те са си такива.

Давам ти нова подсказка:
- нямам социалки, но не видях нито едно "изригване" на кюстендилската слива, жуотнуту, винаги верните, стойка Г и подобните им след снощната "изненадваща" загуба
- Томаш все още е тренер на припоците (макар и само на хартия)
- а за капак имаме и това директно признание от кмета на Кърджаааали - https://dsport.bg/kmetat-na-kardzali-ka ... 00282.html

Ще събереш ли 2+2, или да помагам :mrgreen:

П.С. Мерси за екскурзията до Дисниленд от вашите и на насо г.з. порнаци
П.П.С. Ако делиорманци не се преориентират бързо, че само те останаха винаги верни на сополя, догодина може и да има "изненадащо" прекъсване на хегемонията им
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 юни 2025 22:37

Аз вече съм те признал Манолка за велик познавач ! Да ти е сладко на Диснейленда и да си изкарате прекрасна семейна екскурзия. Давай класиране за новият сезон, да намажем малко и ние. Един френд , който не е в форума, каза ми да не те изпускам от поглед и даже да да те поканя на семейна вечеря :mrgreen:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 01 юни 2025 22:40

MASTER_COOL написа:Аз вече съм те признал Манолка за велик познавач ! Да ти е сладко на Диснейленда и да си изкарате прекрасна семейна екскурзия. Давай класиране за новият сезон, да намажем малко и ние. Един френд , който не е в форума, каза ми да не те изпускам от поглед и даже да да те поканя на семейна вечеря :mrgreen:

Мерси, хубава вечер и на теб - за новия сезон още се "джуркат" картите и не се знае, знае ли се :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”