MASTER_COOL написа:drvasko98 написа:Вълчан написа:Томаш си свърши работата. Пое ги във зоната на баражите за изпадане един вид. Докара ги до финал за купата и реален мач за Европейските турнири. Отборът макар и да не показваше постоянство взе да се променя към по добро. Но Българските фенове много бързо разкриват всички треньори и айде да се махат още на 6-7 месеца. Не е само при ЦсКа това.С интерес очаквам следващият специалист които ще се омотае в нашата действителност. Чета днес изказване на Стойчо Младенов. Егати двуличният плъх.
Направиха безпрецедентна селекция, а това беше за мен най-слабият сезон в историята. В Левски играят няколко полуаматьори, а сме втори, смятай за какво иде реч. За тях е провал, независимо, че е дошъл при 1-0-5. Само 6 мача са това. Стоилов дойде при сходни условия, 2-0-6, ако не бъркам и в последният кръг игра за бронза, а и вече беше взел купата
Е най-вероятно сме играли симулативно. Нали в това ни убеждава вашият духовен лидер в форума - Манолката, така е известен вече. Трупа популярност
припоче, ако не си и умнокрасиво, то може би ще успееш да събереш 2+2 и да получиш 4 :mrgreen: Казах и показах неща, за които мнозинството ми се смееше и се подиграваше, а сега гузно и умнокрасиво мълчи като бит пейраз. Не че съм очаквал нещо друго де, те са си такива.
Давам ти нова подсказка:
- нямам социалки, но не видях нито едно "изригване" на кюстендилската слива, жуотнуту, винаги верните, стойка Г и подобните им след снощната "изненадваща" загуба
- Томаш все още е тренер на припоците (макар и само на хартия)
- а за капак имаме и това директно признание от кмета на Кърджаааали -
https://dsport.bg/kmetat-na-kardzali-ka ... 00282.htmlЩе събереш ли 2+2, или да помагам :mrgreen:
П.С. Мерси за екскурзията до Дисниленд от вашите и на насо г.з. порнаци
П.П.С. Ако делиорманци не се преориентират бързо, че само те останаха винаги верни на сополя, догодина може и да има "изненадащо" прекъсване на хегемонията им