Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Без цензура!
Даниел Генов, само на мен ли ми е тежко антипатичен? Мазният егоцентрик, малко ми прилича на един колега от форума.
Do Something Different!
DoSomethingDifferent написа:Даниел Генов, само на мен ли ми е тежко антипатичен? Мазният егоцентрик, малко ми прилича на един колега от форума.
Е,той пелито вече го няма,не го споменавай
САМО ЛЕВСКИ!
-
- Контакти:
Нивото в Б група е потресващо ниско.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- obi4am_pirin
- Контакти:
Dust написа:Нивото в Б група е потресващо ниско.
А защото в А група е много високо
60 минути опълчение и то като домакин
С кмет в управлението на жалкия бг футбол
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
DoSomethingDifferent написа:Даниел Генов, само на мен ли ми е тежко антипатичен? Мазният егоцентрик, малко ми прилича на един колега от форума.
Цялата тото трупа на Враца, и малка к*рвичка на Папаза, е много антипатична! По-антипатична е единствено голямата му к*рва с тирето.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Убийствена подкрепа за Черно море в зала "Конгресна", 5000 "дерат" гърла за "моряците"
Реално 1500 човека...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Dust написа:Нивото в Б група е потресващо ниско.
Стига глупости, бе! Пирин просто не искаше да играе, респективно да влиза в Ебем ти и лигата. Пореден позорен ден за родния футбол, гледахме поредното предварително уредено тото изтезание върху топчето и зрителите клети.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

W84me написа:Убийствена подкрепа за Черно море в зала "Конгресна", 5000 "дерат" гърла за "моряците"
Реално 1500 човека...
Имало ли е празни седалки,щото цялата зала е 5000 места.
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:W84me написа:Убийствена подкрепа за Черно море в зала "Конгресна", 5000 "дерат" гърла за "моряците"
Реално 1500 човека...
Имало ли е празни седалки,щото цялата зала е 5000 места.
Над половината зала празна...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема