Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 23 май 2025 10:31

Vesko85 написа:
Много сте ми смешни. Като е умрял, защо се събирате на мачовете срещу нас и ги декларирате като вечно дерби? Защо е тази голяма радост при отбелязване на не особено голям брой голове срещу нас? Ревете че сме припоци, а вие самите ни припознавате във всеки един мач срещу нас.

Тук, за съжаление, припоците са прави - ние имахме уникланият шанс да им натрием носовете и завинаги да сме морално извисени над тях, но го пропуснахме безвъзратно. А го пропуснахме, защото мнозинството левскари, хайде не 99% като при тях, но над 50% със сигурност, са същите припоци и си сакат вечното дерби, баце! Твай - мен лично ме е срам и гнус от подобни "левскари" и ги слагам на едно ниво с оранжевите припоци и мангалите
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 23 май 2025 10:32

Ето какво се изцепи една кюстендилска слива т.н. Кюстендилец : "Ако тези на терена имаха класата на тези по трибуните, ЦСКА щеше да бъде хегемон!"

ЦСКА умрЕ 2016 г. и няма как да бъде хегемон. На тоя баш припок му изневерява паметта, че "тези на терена" са ловешки измманици одобрени от него въпреки декларацията срещу припознаването. Същия този припок ръкопляска изправен на крака и в екстаз, когато микренския мафиот каза че ЦСКА трябва да умре за да бъдат припознати ловешките маргинали.
Точно тия на трибуните са причината за позора и резила. ЦСКА се върти в гроба от "верните до гроб" по трибуните.
Играта на ловешките натрапници е отражение на подкрепящите ги припознавачи декларатори.
Последна промяна от realno на 23 май 2025 11:00, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 23 май 2025 10:37

Рогите да почерпят !
Подарък 4 мача в Европа и финал за суперкупата от нас.
С Манолов трябваше да пием след едни басове , ама вече не помня кой кого трябваше да черпи.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 май 2025 10:40

bubka написа:Блатере, то това е от ерата на динозаврите, бе Изображение. Тогава и в по-малките градове е имало по 30-40 хил на някои мачове. Говорим за съвременните реалности, не е толкова трудно да се сетиш.

Нали питаш НЯКОГА, излиза, че тогава Само Левски е бил футболен динозавър. Една поправка - не беше 74/75, а 73/74. Аз бях на този мач, но нищо не видях, понеже стоях е тунела на входа преди трибуните, те бяха пълни с народ, които нищо не виждаха, но стояхме там да слушаме атмосферата, парка до стадиона и улиците около него бяха пълни с народ.
Следващото гостуване на Пирин в София беше на ЦСКА. Армията не можахте даже и да я напълните наполовина.
А в другите градове се събираха най-много 20-25 Хил., нямаше стадион, който да събира 30-40 Хил., само в Пловдив се събираха по 40-50 Хил. на местното дерби.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 23 май 2025 10:49

gihuelo написа:Рогите да почерпят !
С Манолов трябваше да пием след едни басове , ама вече не помня кой кого трябваше да черпи.

Благодаря за шпалира ви. Имате благодарствена декларация. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 май 2025 10:54

gihuelo написа:Рогите да почерпят !

и аз не помня, ама съм винаги на линия за почерпка - принципно не пия, но за компания с нормално мислещи хора, съм за. Може на мача на нашите в ЕКТ - билетите са от мен :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 23 май 2025 11:02

realno написа:Ето какво се изцепи една кюстендилска слива т.н. Кюстендилец : "Ако тези на терена имаха класата на тези по трибуните, ЦСКА щеше да бъде хегемон!"

ЦСКА умрЕ 2016 г. и няма как да бъде хегемон. На тоя баш припок му изневерява паметта, че "тези на терена" са ловешки измманици одобрени от него въпреки декларацията срещу припознаването. Същия този припок ръкопляска изправен на крака и в екстаз, когато микренския мафиот каза че ЦСКА трябва да умре за да бъдат припознати ловешките маргинали.
Точно тия на трибуните са причината за позора и резила. ЦСКА се върти в гроба от "верните до гроб" по трибуните.
Играта на ловешките натрапници е отражение на подкрепящите ги припознавачи декларатори.

И друго, сякаш всеки мач са , хайде да не е като вчера, но поне да са по десетина хиляди, то-един файтон хора обикновено, но в изцепките и пропагандата-нямат стигане! Каква висота, каква класа!?

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 23 май 2025 11:13

The_Miz написа:
Aronaks написа:
4x4 написа:За вас е ясно.
Домус има да връща още пари на мексиканците от оня кораб дето случайно пристигна в Ирландия.

Левски - Европейски??
Тяхната съдба е предначертана
Отбора на Народа ?
Взели името на Дякона и го развяват и срамят свято име.

ЦСКА винаги ще бъде

Ей сульо, скапания ви отбор умре 2016, набий си го в тъпата припошка кратуна. Вие съществувате само и единствено, за да мразите Левски, затова ще ви ч*каме и бием, където ви хванем. Великите фенове, които ходят само на финали и им подаряват тениски от китайския пазар. Смешници пълни. После цял сезон ще сте по 1000 на мач. В София винаги ще сте гости селяни прости, и вчера много от вас го разбраха.

Като гледам, омразата идва от теб. Не знам кой ч*кате, ама за последните 5 години имате едва 3 победи срещу нас. Вие и на финал не можете толкова хора да съберете. Иначе в София в крайните мизерни квартали като Подуяне, Хаджи Димитър, Левски-Г и тем подобни наистина сме гости, но то там нормални хора по-рядко стъпват.

Ама вие верно си вярвате. На финал не сме можели да съберем толкова хора....хахаха.....я ми кажи тогава на финала с Арда колко се събрахте? Толкова ли не ви увират кратуните, че посещаемостта зависи от много фактори и няма връзка с това в действителност колко хора подкрепят и са фенове на даден отбор. Левски играл ли е финал за купата с Лудогорец, че ти да знаеш колко левскари ще дойдат? Кога вашият отбор ще събере 10 000+ фенове на мачове от редовния сезон срещу отбори като Славия, Берое, Черно море и т.н. Нещо което се случваше редовно през сезона на Мъри.....Срещу Лудугорец на полуфиналите през 2022 г. на Великден спомняш ли си Герена колко беше тъпкан? Тогава и 50 000 можеше да се съберат но нямаше билети, а беше само полуфинал.
И ако ми визираш, че на финала със Славия сме били малко по-малко от вас вчера, това няма как да го сравняваш с евентуален финал с Лудогорец. Другите ни финали последните години са се играли в различни градове и навсякъде сме пълнели всичко до дупка.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 23 май 2025 11:23

Aronaks написа:
The_Miz написа:
Aronaks написа:
Домус има да връща още пари на мексиканците от оня кораб дето случайно пристигна в Ирландия.

Левски - Европейски??
Отбора на Народа ?

ЦСКА винаги ще бъде

Ей сульо, скапания ви отбор умре 2016, набий си го в тъпата припошка кратуна. Вие съществувате само и единствено, за да мразите Левски, затова ще ви ч*каме и бием, където ви хванем. Великите фенове, които ходят само на финали и им подаряват тениски от китайския пазар. Смешници пълни. После цял сезон ще сте по 1000 на мач. В София винаги ще сте гости селяни прости, и вчера много от вас го разбраха.

Като гледам, омразата идва от теб. Не знам кой ч*кате, ама за последните 5 години имате едва 3 победи срещу нас. Вие и на финал не можете толкова хора да съберете. Иначе в София в крайните мизерни квартали като Подуяне, Хаджи Димитър, Левски-Г и тем подобни наистина сме гости, но то там нормални хора по-рядко стъпват.

Ама вие верно си вярвате. На финал не сме можели да съберем толкова хора....хахаха.....я ми кажи тогава на финала с Арда колко се събрахте? Толкова ли не ви увират кратуните, че посещаемостта зависи от много фактори и няма връзка с това в действителност колко хора подкрепят и са фенове на даден отбор. Левски играл ли е финал за купата с Лудогорец, че ти да знаеш колко левскари ще дойдат? Кога вашият отбор ще събере 10 000+ фенове на мачове от редовния сезон срещу отбори като Славия, Берое, Черно море и т.н. Нещо което се случваше редовно през сезона на Мъри.....Срещу Лудугорец на полуфиналите през 2022 г. на Великден спомняш ли си Герена колко беше тъпкан? Тогава и 50 000 можеше да се съберат но нямаше билети, а беше само полуфинал.

Поредна порция глупости
Финал Левски - Славия 2018г , демек десет години без отличие и 2-3 втори места през този период.
Вижда се колко сте. Не ми казвай че не вие бил важен този финал.

Изображение

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 23 май 2025 11:27

gihuelo написа:
Aronaks написа:
The_Miz написа:
Aronaks написа:

Левски - Европейски??
Отбора на Народа ?

ЦСКА винаги ще бъде

Поредна порция глупости
Финал Левски - Славия 2018г , демек десет години без отличие и 2-3 втори места през този период.
Вижда се колко сте. Не ми казвай че не вие бил важен този финал.

Изображение

Можеш да си говориш каквото искаш. Вие сте кампанийна публика, която ходи само ако има шанс за тенеке, ако играе срещу най-големия ви кошмар и комплекс Левски или ако сте в подем. А сега е точно такъв момент, серия от добри резултати, яко надъхване от всичкото припошки журналисти и медии, изливане на милиони, вие вече реално сте богати колкото Лудогорец, строят ви нов стадион.....прекрасни предпоставки да напълните стадиона.
Ситуацията в Левски преди финала със Славия въобще не беше цветуща и много левскари се бяха отдръпнали от отбора, както е като цяло през последните 15 години. Пак ти казвам, като почнете да ходите поне 5-6 хиляди на всеки домакински мач, тогава имаш право да говориш.

Върни се в “Левски”