Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- damyanov1963
Re: Без цензура!
Припоците винаги, като се насерат започват да коментират Левски :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Взели името на Апостола????
Това име е било негово и сега неговия наследник има отношение към използването му.Не съм чул този човек,беше някъде покрай Казанлък май,да е предявил претенции.
Докато виж Армията е национална институция,това вече е нещо на държавата,за същото се иска разрешение от военен министър парламент ,президент,ако изобщо е възможно.
Откъде накъде частни проект чета на честни бизнесмени ,неосъждани, ще се зоват Клуб на Армията ,на коя Армия ?
На Гюнай Аскер,или на Папазян Арми.
Айде да имаме частна армия и тогава се зовете цскча.
Нагли крадци,на история,на имоти,като чакали разръфахте мършата на умрялото
Това име е било негово и сега неговия наследник има отношение към използването му.Не съм чул този човек,беше някъде покрай Казанлък май,да е предявил претенции.
Докато виж Армията е национална институция,това вече е нещо на държавата,за същото се иска разрешение от военен министър парламент ,президент,ако изобщо е възможно.
Откъде накъде частни проект чета на честни бизнесмени ,неосъждани, ще се зоват Клуб на Армията ,на коя Армия ?
На Гюнай Аскер,или на Папазян Арми.
Айде да имаме частна армия и тогава се зовете цскча.
Нагли крадци,на история,на имоти,като чакали разръфахте мършата на умрялото
САМО ЛЕВСКИ!
1914.1902 написа:
Значи имам порицание - г.з. е топ, ама трябваше да е с оранДжАви прашки - да се коригираш :) Приемам извинения и покаяния всякакви, особено умнокрасиви :mrgreen: Не съм гледал мача, разбира се, но когато има силен шум на националния, при нас се чува - този път беше доста тихо. Интерсно ще е, ако някъде има физиомутрите на киселякова и гумен крадев (предполагам, че са били на мача) - ще е топ. А милите припоци така и не разбраха врътката, та напълниха като никога 3 сектора - колко бяхте - 50-100 000 и още толкова отвън, нали? Сега, за фланелките - подарени от Тему ли бяха, или какво :mrgreen:
Няма купа,
няма титла,
няма вече цесекааааааа
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
А така, Манолов!
Най-сетне един позитивен коментар и от Вас.
NOMER14 написа:А така, Манолов!
Па аз винаги съм позитивен, освен като говорим за г.з. :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
-
- Контакти:
NOMER14 написа:W84me написа:DoSomethingDifferent написа:krumeto написа:DoSomethingDifferent написа:Честито на Лудогорец. ЦСКА игра много слабо. Интересно ми е обаче какво ще кажат онези, които не спряха да ни обясняват как Лудогорец щял да легне и как купата била капарирана за ЦСКА.
Лудогорец ви легнаха, ама вие сте некадърни.
Лудогорец играха лежерно, дано тЕрето да се съживи, ама нъц.
Така е, поредното ти супер адекватно мнение: Лудогорец ни легнаха, но същевременно ни биха и спечелиха купата. Диагноза - шизо.
Те буквално вървяха бе човек. Да си вкарат 2-3 гола сами ли? Вашите са спънати коне...
Дори дузпа направиха, но съдията не я даде. Защо?
Може би защото мачът не беше уреден… Не знам, ти как мислиш?
Do Something Different!
4x4 написа:За вас е ясно.
Домус има да връща още пари на мексиканците от оня кораб дето случайно пристигна в Ирландия.
Левски - Европейски??
Тяхната съдба е предначертана
Отбора на Народа ?
Взели името на Дякона и го развяват и срамят свято име.
ЦСКА винаги ще бъде
Ей сульо, скапания ви отбор умре 2016, набий си го в тъпата припошка кратуна. Вие съществувате само и единствено, за да мразите Левски, затова ще ви ч*каме и бием, където ви хванем. Великите фенове, които ходят само на финали и им подаряват тениски от китайския пазар. Смешници пълни. После цял сезон ще сте по 1000 на мач. В София винаги ще сте гости селяни прости, и вчера много от вас го разбраха.
Подуене, вие някога събирали ли сте 40 хил на мач от вътрешното първенство или купа
?

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]