tmanolov написа:helic написа:Или алегорично казано - не ти е проблем на живот и смърт да си се разхождаш с воденичен камък на шията, но става проблем, когато се озовеш под водата с него :)
+1. брутално точно :)
Върху даренията има данък, но не е ДДС, а те изрично са си записали, че е ДДС, затова и не е дарение. най-много ме е яд, че всички сме левскари и искаме най-доброто за отбора, а един г.з ни скара така брутално. Щото явно първопричината е той - нали е мажоритар вече и "тук се слуша мойта воля, аз съм капитан". Макар че моят съименник го беше казал някога - какво ще решаваш ти бе, като нямаш пари - а видно паите ги дваме ние и палмите, като ние сме дабъл или трипъл на палмите, които даже си вземат 10% от това, което ние даваме. Найс, а?
виж сега, дай да си говорим откровено. И на мен Нацко С. не ми е любимец, ама тука ситуацията, за съжаление, е като при развода в едно семейство. Никога, айде да не казвам съвсем никога, ама на 99,99% вината за развода не е само в съпруга или в съпругата.
И тук е така.
Още докато чакахме отговора на Юнайтед груп писах, че ми се струва, че тече някаква подмолна война за власт в Левски, война от типа кой да кара влака в любимия ми клуб. ЗА съжаление, както във всяка една гражданска война, потърпевш е обикновения човек, в случая обикновения запалянко.
От всичко досега, най-тъжни и гротескни (смешни не бих казал, щото това е смях през сълзи) са две неща - опитите на Нацко С. да се прави на собственик и опитите на Станимир Стоилов да се прави на финансист и бизнесмен.
Ако Мъри си гледаше треньорската работа, а НАцко С. си беше останал в ролята на подставеното лице, може би нямаше да се разрази всичко това.