Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 12 апр 2023 15:06

helic написа:Или алегорично казано - не ти е проблем на живот и смърт да си се разхождаш с воденичен камък на шията, но става проблем, когато се озовеш под водата с него :)

+1. брутално точно :)
Върху даренията има данък, но не е ДДС, а те изрично са си записали, че е ДДС, затова и не е дарение. най-много ме е яд, че всички сме левскари и искаме най-доброто за отбора, а един г.з ни скара така брутално. Щото явно първопричината е той - нали е мажоритар вече и "тук се слуша мойта воля, аз съм капитан". Макар че моят съименник го беше казал някога - какво ще решаваш ти бе, като нямаш пари - а видно паите ги дваме ние и палмите, като ние сме дабъл или трипъл на палмите, които даже си вземат 10% от това, което ние даваме. Найс, а?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 12 апр 2023 15:09

koisa написа:
teerr написа:Дякона НИКОГА не е казвал това,стига сте слагали думи които не е казвал.......

Всъщност май фигурира подобно нещо в книгата "Писмата на Левски" с избрани цитати от негови писма.

фигурира в едно нещо, наречено "предсмъртно писмо", чийто оригинал или поне препис никой досега не е виждал.
Всъщност тия думи са преразказ на Захари Стоянов, който никога не е виждал Левски и от своя страна преразказва преразкази, така да се каже.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 12 апр 2023 15:10

koisa написа:
teerr написа:Дякона НИКОГА не е казвал това,стига сте слагали думи които не е казвал.......

Всъщност май фигурира подобно нещо в книгата "Писмата на Левски" с избрани цитати от негови писма.

Неща да се повтарям,.....То и Иван Тренев каза,че Дякона е имал старчески дом на Неагарския водопад......
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 апр 2023 15:11

vlong написа:Манолов,любима тема ти е как дадените пари отгоре щели да ни бъдат воденичен камък.Ако не бяха ги дали и без този камък вече да сме удавени.
Дали ще ги искат си е само хипотеза,да говорим за реалността.Палмите дори и да не ги искат,по твоята логика ние сме умрели ,защото преди тях са ГБС,и Божков и то с много по -големи суми.
Айде,бъдете доволни ,че и тях ги има.

Виж, наистина уважавам мненията ти и , предполагам, че си около годините на баща ми. Кефя ти се на ентусиазма и големия левскарски дух, но тук грешиш. И то много грешиш. Палмите (по техни думи) са дали 2 милки над това, което им е по договор (този договор е конфиденциален, разбира се, и аз поне не съм го виждал) - е, ако бяхме продали Кордоба, нямаше въобще да са ни нужни. Ма не го продадохме, щото г.з. не даде и после кое е първото - яйцето или кокошката. тегава история!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 12 апр 2023 15:14

tmanolov написа:
helic написа:Или алегорично казано - не ти е проблем на живот и смърт да си се разхождаш с воденичен камък на шията, но става проблем, когато се озовеш под водата с него :)

Върху даренията има данък, но не е ДДС, а те изрично са си записали, че е ДДС, затова и не е дарение. най-много ме е яд, че всички сме левскари и искаме най-доброто за отбора, а един г.з ни скара така брутално. Щото явно първопричината е той - нали е мажоритар вече и "тук се слуша мойта воля, аз съм капитан". Макар че моят съименник го беше казал някога - какво ще решаваш ти бе, като нямаш пари - а видно паите ги дваме ние и палмите, като ние сме дабъл или трипъл на палмите, които даже си вземат 10% от това, което ние даваме. Найс, а?

Разбирам, ти си Господ-Бог с 13 висшета и каталога на Оксфордската библиотека в главата ти, но явно слушане с разбиране не ти е сила. Какво не разбра от казаното на тази конференция, а именно: 0% ОТ ДАРЕНИЯТА КЪМ ЛЕВСКИ ОТ ФЕНОВЕТЕ ОТИВАТ В ПАЛМС БЕТ.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 12 апр 2023 15:16

Да кажа защо аз вярвам на Сираков.
1.В най-тежните моменти така нарчения г.з излезе и взе акциите от един проституиращ из София, намери спонсор благодарение на когото все още съществува това дружество, следователно истинския клуб.
2.Същия този г.з изначално създаде Стоилов като тренер, следователно и Приказката.
3.Същия г.з направи всичко възможно да доведе отново Мъри в Левски и го направи, ако е имал някакви користни цели въобще нямаше да си прави труда да го върне, а можеше да си вземе някой като Делио Роси или някой чужденец и да си цоцка от явно много "забогателия" Левски.
4.Иво Ивков съм сигурен, че много хора дори не са го чували преди г.з лично да го направи Изпълнителен Директор и да, отново важи същото, че ако искаше да цоца щеше още отначало да си сложи доверен човек.
Последна промяна от Балкански Орел на 12 апр 2023 15:18, променено общо 4 пъти.
[center]Levski & Lazio[/center]

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 12 апр 2023 15:16

tmanolov написа:
vlong написа:Манолов,любима тема ти е как дадените пари отгоре щели да ни бъдат воденичен камък.Ако не бяха ги дали и без този камък вече да сме удавени.
Дали ще ги искат си е само хипотеза,да говорим за реалността.Палмите дори и да не ги искат,по твоята логика ние сме умрели ,защото преди тях са ГБС,и Божков и то с много по -големи суми.
Айде,бъдете доволни ,че и тях ги има.

Виж, наистина уважавам мненията ти и , предполагам, че си около годините на баща ми. Кефя ти се на ентусиазма и големия левскарски дух, но тук грешиш. И то много грешиш. Палмите (по техни думи) са дали 2 милки над това, което им е по договор (този договор е конфиденциален, разбира се, и аз поне не съм го виждал) - е, ако бяхме продали Кордоба, нямаше въобще да са ни нужни. Ма не го продадохме, щото г.з. не даде и после кое е първото - яйцето или кокошката. тегава история!

Мъри не каза ли, че това е общо решение? Мъри напусна защото не сме продали футболистите ли не разбирам? Основната причина да не бъдат продадени тези футболисти е, че на 99% Юнайтед влизаха в клуба.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 12 апр 2023 15:16

tmanolov написа:

виж сега, дай да си говорим откровено. И на мен Нацко С. не ми е любимец, ама тука ситуацията, за съжаление, е като при развода в едно семейство. Никога, айде да не казвам съвсем никога, ама на 99,99% вината за развода не е само в съпруга или в съпругата.
И тук е така.
Още докато чакахме отговора на Юнайтед груп писах, че ми се струва, че тече някаква подмолна война за власт в Левски, война от типа кой да кара влака в любимия ми клуб. ЗА съжаление, както във всяка една гражданска война, потърпевш е обикновения човек, в случая обикновения запалянко.
От всичко досега, най-тъжни и гротескни (смешни не бих казал, щото това е смях през сълзи) са две неща - опитите на Нацко С. да се прави на собственик и опитите на Станимир Стоилов да се прави на финансист и бизнесмен.
Ако Мъри си гледаше треньорската работа, а НАцко С. си беше останал в ролята на подставеното лице, може би нямаше да се разрази всичко това.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 12 апр 2023 15:18

Мъри, въпреки че го боготворите, с това решение така ви разделя и ви праща на крачка от пропастта, че не е истина. Вероятно изказаното от него е вярно, ама понякога трябва да си дадеш сметка и какви могат да са последствията и какви може да преглътнеш. Да не говорим, че е твърде вероятно, изнесеното за заплатата му да е вярно, голямо спасяване, голяма любов за 60 хиляди лева на месец.

По-странното в случая е кой срещу кого воюва задкулисно, защото малко шизофренно звучи на Таки, разбирай на Тиквоча групировката за мокри поръчки да тръгва на офанзива срещу зетя на Таки Боримиров, който е със Сираков. Дали всичко не е един режисиран цирк от "спонсорите", без значение Борисов, Пеевски или Пламсбет, в който и Стоилов, и Сираков са подведени и така да ви пуснат да воювате помежду си, както става и в момента? Или има истинска война за власт и контрол над отбора ви, която ние не виждаме. Ако Юнайтед груп са пряко свързани с Пеевски, както писаха сърбите, то може и Тиквата да е зад Палмсбет и да си правят сечено, макар че честно казано другата хипотеза също не я изключвам.
Последна промяна от Plovdiv_1926 на 12 апр 2023 15:20, променено общо 1 път.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 12 апр 2023 15:19

Твърдо зад Сираков!

Точно от такава личност има нужда Левски към този момент.

За мен след тази конференция няма нищо неясно. Долу сдружението и всякакви младежи и наркомани.

Предлагам на всички да спрем да се обръщаме към легенди на клуба с обидни епитети.

За мен Мъри се подведе по Ивков (защото работи тясно с него), а Ивков е марионетка на сдружението. Въпреки това, не наричам Мъри с някакъв обиден епитет като "Мрънко" или нещо такова.

Върни се в “Левски”