Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Последна промяна от Вълчан на 12 апр 2023 14:18, променено общо 1 път.
Единственият шанс да се спаси Левски е да се дават пари,много пари.А пари дават Палмите.
Мъри може да спаси Левски ама само спортно технически,а зад това пак стоят парите.
Така че на първо място са ПАРИТЕ.
Сдружението колко дадоха една вноска и опищяха света.Не са казали досега имат ли осигурен спонсор,защото Палмите няма да искат да работят с тях.
Ако се надяват на народна подкрепа видяха колко члена събраха.
Мъри може да спаси Левски ама само спортно технически,а зад това пак стоят парите.
Сдружението колко дадоха една вноска и опищяха света.Не са казали досега имат ли осигурен спонсор,защото Палмите няма да искат да работят с тях.
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:Единственият шанс да се спаси Левски е да се дават пари,много пари.А пари дават Палмите.
Баси, ма наистина дразниш, а винаги съм ти се радвал на левскарщина, но в случая звучиш като припок, точно като 1902.1914!
Все тая е Палмите с кого искат или не искат да работят, те са просто един спонсор, който има договор. Договор, бре, договор, а по този договор се задължават да дават пари и в този договор си пише условията при които могат да не ги дават тези пари. ще ми е много интересно да прочета, че в договора пише, че ще работят само с г.з. - страхотен договор ще е :)
А ето и как дават любимите си палми:
Отделно групата компании е направила плащания извън спонсорските договори за още 980 хиляди лева или общо 1 960 000 лева извън спонсорските договори, по които също групата е платила ДДС в услуга на клуба.
Питах и ред нека, ма и тук да питам - кво е това спонсорство, дето му е начислено ДДС/ Щото на мен ми изглежда като да е платено задължение от тях, което в последствие са фактурирали на клуба, т.е. не дължим към фирма Х 2 милки, а към палмите. Да, това е глътка въздух, но не е дарение, а е заем. Писах ви го 100 пъти - З-А-Е-М! А заемите се връщат, нали? Или не, те са обещали на г.з., че няма да си ги искат - тате каза, че ще ми купи колело, ама друг път. Щеше да е смешно, ако не е трагично
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:vlong написа:Единственият шанс да се спаси Левски е да се дават пари,много пари.А пари дават Палмите.
Баси, ма наистина дразниш, а винаги съм ти се радвал на левскарщина, но в случая звучиш като припок, точно като 1902.1914!
Все тая е Палмите с кого искат или не искат да работят, те са просто един спонсор, който има договор. Договор, бре, договор, а по този договор се задължават да дават пари и в този договор си пише условията при които могат да не ги дават тези пари. ще ми е много интересно да прочета, че в договора пише, че ще работят само с г.з. - страхотен договор ще е :)
А ето и как дават любимите си палми:Отделно групата компании е направила плащания извън спонсорските договори за още 980 хиляди лева или общо 1 960 000 лева извън спонсорските договори, по които също групата е платила ДДС в услуга на клуба.
Питах и ред нека, ма и тук да питам - кво е това спонсорство, дето му е начислено ДДС/ Щото на мен ми изглежда като да е платено задължение от тях, което в последствие са фактурирали на клуба, т.е. не дължим към фирма Х 2 милки, а към палмите. Да, това е глътка въздух, но не е дарение, а е заем. Писах ви го 100 пъти - З-А-Е-М! А заемите се връщат, нали? Или не, те са обещали на г.з., че няма да си ги искат - тате каза, че ще ми купи колело, ама друг път. Щеше да е смешно, ако не е трагично
все ми се струва, че понякога като се свръхемоционализираш и почваш да пишеш и неточни неща
въпросът с ДДС-то го чепкахме вече.
А и в цитата от теб пише - 1 960 000 лв ИЗВЪН спонсорските договори.
А и не си спомням да е било коментирано някога, че е дарение. Върху даренията обикновено има данък, също така.
Но, пък съм съгласен с тезата, че тия суми, дадени ни извън спонсорските договори са воденичен камък върху шията на клуба. Който в даден момент може и да доведе до удавяне, при неблагоприятни условия.
Или алегорично казано - не ти е проблем на живот и смърт да си се разхождаш с воденичен камък на шията, но става проблем, когато се озовеш под водата с него :)
- metodito
- Контакти:
Der Schmarotzer написа:metodito написа:Der Schmarotzer написа:koisa написа:Можеше да е по-лошо... Например да назначат някой измежду Жадното, Сухия или Овчата глава да доизкара сезона!
Напротив, Топчо е в пъти по-лош вариант от всеки един от изброените по-горе. Според мен, НСПП не случайно избра именно него за заместник на Стоилов за мача срещу Литекс. Нека връщането на дълговете започне сега! Дано само не паднем с много!
Е, за два дена кой да извика? Лошото е, че го използват за бушон, а Топчо не заслужава това. Иначе Наско и Кокала не ги виждам заедно. Това са два остри камъка. Няма как да мелят брашно.
То това и беше една от целите на НСПП - да няма кой да води Левски срещу Литекс. а Топчо е много, ама наистина много слаб треньор. Единственото което има е желание, а и е левскар.
И според мен е така (че е слаб треньор), но ми направи приятно впечатление, че когато беше треньор играчите го уважаваха - Прохазка, като каза, че посвещават равенството (или победа ли беше) с ЦСКА-София на него.
- metodito
- Контакти:
koisa написа:metodito написа:Какви шансове е давал...
Така и на двамата да спрат със залаганията. Не са го направили и логично си получиха заслуженото. Нито един от двамата не е разкаран заради футболните им качества!
Аз имах шансове за игра. За другото съм съгласен. Не знам обаче подробности.
Манолов,любима тема ти е как дадените пари отгоре щели да ни бъдат воденичен камък.Ако не бяха ги дали и без този камък вече да сме удавени.
Дали ще ги искат си е само хипотеза,да говорим за реалността.Палмите дори и да не ги искат,по твоята логика ние сме умрели ,защото преди тях са ГБС,и Божков и то с много по -големи суми.
Айде,бъдете доволни ,че и тях ги има.
Дали ще ги искат си е само хипотеза,да говорим за реалността.Палмите дори и да не ги искат,по твоята логика ние сме умрели ,защото преди тях са ГБС,и Божков и то с много по -големи суми.
Айде,бъдете доволни ,че и тях ги има.
САМО ЛЕВСКИ!
teerr написа:Дякона НИКОГА не е казвал това,стига сте слагали думи които не е казвал.......
Всъщност май фигурира подобно нещо в книгата "Писмата на Левски" с избрани цитати от негови писма.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
metodito написа:И според мен е така (че е слаб треньор), но ми направи приятно впечатление, че когато беше треньор играчите го уважаваха - Прохазка, като каза, че посвещават равенството (или победа ли беше) с ЦСКА-София на него.
Бихме Тирето с Дерменджиев.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Вълчан написа:Дали.... https://apostola.free.bg/pismo_gibel.html
Верно има много шарани,дето кълват на гола кука....А дали майка му се джаснала у кладенец?!
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI