Никакво депозиране в клуба, всички акции да ги взима Мъри!
Оттам насетне, нека си избира с кой да работи и да не му се мешат в работата и да носи пълна отговорност!
Чакам с нетърпение той да излезе и да го каже, а не онези да говорят от негово име...
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.
Според мен силна пресконференция на Сираков, поне в частта срещу наркоманите.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Брей, Мъри колко лесно си сменя мнението. Да излезе и да каже защо сега иска акциите и дали и той подкрепя условието.
- Der Schmarotzer
- Контакти:
1914.1902 написа:Der Schmarotzer написа:koisa написа:Можеше да е по-лошо... Например да назначат някой измежду Жадното, Сухия или Овчата глава да доизкара сезона!
Напротив, Топчо е в пъти по-лош вариант от всеки един от изброените по-горе. Според мен, НСПП не случайно избра именно него за заместник на Стоилов за мача срещу Литекс. Нека връщането на дълговете започне сега! Дано само не паднем с много!
Имаше ли гаранция от 100%, че Мъри ще победи ЦСКА-София (София)?
От първия мач на Мъри, при сегашния му престой, до последния, Левски не беше победен игрово от нито един отбор, нито от българското първенство, нито в европейските турнири, дори в мачовете от първенството, в които или загубихме или не сме спечелили. Там всичко беше на кантар. Това ми дава правото да пиша, че в следващия мач, ако Мъри беше треньор, проблемите щяха да са при Литекс, а не при нас, защото в сегашната ситуация, ще е късмет ако се отървем с малко голове.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
Ако думите на Сираков са верни, Мъри да каже защо напусна-аз не виждам причина. А ако не са верни, Мъри да го заяви в прав текст, а не да обяснява, че Сираков бил зад гърба му, но нещо не го кефело. Крайно време е да излезе истината в тая мелодрама, че на индийски сериал заприличахме.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Kotooshu написа:groti написа:Селянията продължава. Доста грозна пресконференция. Не отива да се говорят такива неща на гърба на Левски и привържениците, които отделяме от залъка си. Сираков каза доста силни думи - "всички решения се взимат от Ивков. Ивков и Мъри бяха зад гърба ми при Шолак. Ивков управлява финансите в Левски."
Лично аз се обърках и не вярвам на никого от тримата.
Аз още си го въртя в главата, разбира се нямам доказателства, то няма как и да имам , де...че са се скарали покрай виртуалните пари на Драган... както и намекна томето, че не стане ли сделката с драган ще бъдем свидетели на тази лайнарщина!
Виж какво се случва с клубовете на Драган и благодари, че тоя измамник не успя да ни вземе и бастиса.
Човек, който върти бизнес с УБО шофера няма как да мисли доброто на Левски.
Половината дълг към НАП е от времето на Русев, когато плащаха по 100 бона на Обертан и нищо на държавата. Още тогава трябваше да ни вземат лиценза.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Така както ги виждам аз нещата няма невинен и няма "добър" в тоя филм. Всеки дъпра по една или друга причина. Сираков явно е на каишка и в момента главната му функция е да измие имиджа на спонсора. Ивков дотук е човекът, който ми падна най-много в очите. В последните 3-4 месеца всяка една негова проява беше във вреда на клуба. Не знам свои или интересите на наркосите защитава, но начинът по който го прави не кореспондира с интересите на Левски. Мъри е тотално зачеластрен нанякъде. Никаква връзка с реалността. Води се по Ивков, говори глупости и откровени противоречия с предишни думи (както и Сираков). Единия го прави защото е сгазил в ла*ната, другият щото няма знанията да мисли и говори за нещо друго освен схеми за игра и тренировъчен процес.
110 години любов!
В създадената ситуация няма невинни. Единствените потърпевши се оказаха феновете. Колкото и сладки приказки да слушаме винаги става въпрос за пари, а когато става въпрос за пари приятелството преминава на втори план.Тандема който обедини феновете, той ги и разби.
Аз не веднъж съм ви казвал: "Тоз, който ни освободи, той ще да ни и пороби." Думи на Апостола !
Аз не веднъж съм ви казвал: "Тоз, който ни освободи, той ще да ни и пороби." Думи на Апостола !
Братята престъпници ли да вземат клуба?
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Kotooshu написа:Никакво депозиране в клуба, всички акции да ги взима Мъри!
Оттам насетне, нека си избира с кой да работи и да не му се мешат в работата и да носи пълна отговорност!
Чакам с нетърпение той да излезе и да го каже, а не онези да говорят от негово име...
Сираков категорично отказа и тегли една майна на сдружения и всичко
110 години любов!