Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот 1914.1902 » 22 май 2025 12:40

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:
bubka написа:Тази сутрин надничат хубави цици. Значи ЦСКА ще бие на финала!

цска няма как да бие, щото умрЕ. ЦСКА-София обаче има някакви илюзорни шансове, особено ако времето е кофти :mrgreen: Иначе Литекс имаше хубав рекорд от финали за КБ - 4/5, обаче наследникът му е 1/3 с тенденция да стане 1/4 :geek:

П.С. Благодарности за 1914.1902 - всеки път позитивно начало на деня :lol:

Ко стана с "цска софия няма да играе европа , защото дрън дрън дрън дрън......."
:lol: :lol:

Понякога имам странното чувство, че между умнокраставите и припоците няма никаква разлика в ментално отношение, честно! Каквото съм казал, си стоя зад думите и винаги е било така, но благодаря, че ме подсети да звънна на приятел да сложи 300 лева на делиорманци

Махай я тази Лига Европа, нас ни чака гостуване на Санта Клара на Азорските острови в Конференциите. ;) :lol:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 22 май 2025 13:42

gihuelo написа:Между другото Манолов е единствения които показва фиш преди мача !
Иначе има 2-3 лаладжии , които постоянно хващат обръщалки на коеф 30 , но никой не им е виждал фишовете.
А защо толкова изпростя Манолов и му падна нивото , никой не може да каже освен самия той.

А ся де - казват, че (тук да се коригирам, че предният път имаше разбор на изречението) when in Rome do as the Romans do, пък аз бях преди 3 месеца за последно, та може и да има нещо общо с нивото на форума, знам ли :mrgreen: За да съм по-конректен - наистина се дразня, когато определно интелигентни хора са станали припоци или умнокрастави (че даже има и умнокрастави припоци - уау) и убедително слизат до нивото на копейките или там на когото се смеят, а за капак и позлват същите комуноидни/делиормански похвати, от които уж се възмущават. С две думи - не понасям лицемерието и винаги съм бил на принципа "право, куме, в очи", затова и на моменти съм емоционален. твай
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 22 май 2025 13:44

1914.1902 написа:
Махай я тази Лига Европа, нас ни чака гостуване на Санта Клара на Азорските острови в Конференциите. ;) :lol:

Ей, не знаех, че Санта Клара са на Азорите (никога не съм се вълнувал от този тим) - ми да ти кажа, имах голямо желание за едни Азори точно май-юни, но жената ми измрънка и се замени с Евродисни за септември. Приоритети :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 22 май 2025 14:24

От 2.70 на 2.30!
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 22 май 2025 14:26

Манолката ако не познае ще го вдигнат запас в Разград. Сините шапки го зоват!
Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 22 май 2025 14:37

miro_rz написа:Манолката ако не познае ще го вдигнат запас в Разград. Сините шапки го зоват!

С черни бяхме бре, алоу ;)
Непринуден написа:

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 22 май 2025 14:40

tmanolov написа:
1914.1902 написа:

Ей, не знаех, че Санта Клара са на Азорите (никога не съм се вълнувал от този тим) - ми да ти кажа, имах голямо желание за едни Азори точно май-юни, но жената ми измрънка и се замени с Евродисни за септември. Приоритети :geek:

След като разбрах, че преди три месеца си бил в Рим, а през септември ще си в Евродисни, мога спокойно да отида да си гледам мача.
Do Something Different!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 22 май 2025 14:41

tmanolov написа:
miro_rz написа:Манолката ако не познае ще го вдигнат запас в Разград. Сините шапки го зоват!

С черни бяхме бре, алоу ;)

Имаше и сини. То си бил от връзкарите!
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 22 май 2025 14:51

Дъжд има лЕ?
Изображение

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 22 май 2025 14:54

miro_rz написа:Дъжд има лЕ?

Нема. Да не би заради това да ви е паднал коефицентът?

Върни се в “Левски”