фифи перото написа:Що се дразниш от хора с неравностойно умствено положение?
А де ...
Ама то и един подобен стига да развали всяка дискусия и тема ...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
фифи перото написа:Що се дразниш от хора с неравностойно умствено положение?
Всъщност много точно си говори и за Наско и за мъри. Ти си виждай каквото искаш... Факт е, че зарков е локомотивец, а това че през годините е писал за този които му плаща - както го правеше за Гришата в СпортЛайна е друг въпрос.Avanti_Ragazzi написа:Thsmith написа:червените са други ама това е друга тема... за антиЛевскарските настроения на някой сме говорили вече...
Както и да е Зарков е фен на Локо Сф и не веднъж в статиите си го е признавал... даже имаше едно интервю в което плюеше Гигов и обесняваше как е израснал на стадиона в надежда...
Зарков си е чист чорбар,едно време в Меридиан Мач само псуваше Левски на ред,както преди него в този вестник псуваха ГА и един друг ....... Мариан Макариев!!!Щом един от тези ми защитава Гонзо,дето мрази Левски и в червата си,значи Гонзо трябва моментално да се разкара от Левски.Виж само как говори срещу легенда на Левски като Наско,човек спечелил 5 титли и 4 купи като играч и 5 титли и 5 купи като ръководител!!!Човек спечел повече победи за Левски срещу ЦСКА от колкото ЦСКА за 30 години няма срещу Левски!!!И срещу Мъри човек докарал ни 1/4 в УЕФА и ШЛ,просто друго измерение в сравнение със сега.Тези хора мразят Левски и му желаят лошото,а лошото за Левски в момента са Тара и Гонзо,те вредят на Левски всеки ден в който са в клуба.И не ми трябват чорбари или уж пишман локомотивци-чорбари като Зарков и Ивайло Ангелов за да ми кажат кво става в моя любим отбор.И аз имам очи и виждам много добре.
фифи перото написа:Когато отворих темата имах тайната надежда,че след 10-20 страници ще е ненужна..А то какво стана...
Май поне до Коледа ще си "дискутираме",но нещата няма да се променят...
Blue_Girl написа:фифи перото написа:Когато отворих темата имах тайната надежда,че след 10-20 страници ще е ненужна..А то какво стана...
Май поне до Коледа ще си "дискутираме",но нещата няма да се променят...
Може би до май месец!
TB1957 написа:olfix написа:Няма да ми омръзне да го повтарям всеки ден-ГОНЗО,НЕ СТАВАШ ЗА ТРЕНЬОР,ОТИДИ СИ !!!!!
Напротив! Става и ние истинските левскари искаме да остане, трябва му още малко време. А Г-н Батков всеки месец вади от джоба си по 200-300к за да покрива дупките в баланса на Баждеков. И параклис ни построи, вие какво повече искате? Я се вземайте в ръце и на другия мач искам пълен стадион и подкрепа към спортно-техническото ръководство и президента
Потребители, разглеждащи този форум: ikar и 20 госта