Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

THE G.A.M.E

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 авг 2011 13:17

фифи перото написа:Що се дразниш от хора с неравностойно умствено положение? ;)

А де ...

Ама то и един подобен стига да развали всяка дискусия и тема ... :x
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 25 авг 2011 13:21

Измислих решение: Увов Кмет, а Гонзо Президент ххх

ПП ОМГ винаги съм се чудил на баща ми и на другите левскари, защо сядат да гледат мачове на ония..... Времето е пари хора хаха
Image
Image
Image

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 25 авг 2011 13:49

Когато отворих темата имах тайната надежда,че след 10-20 страници ще е ненужна..А то какво стана...
Май поне до Коледа ще си "дискутираме",но нещата няма да се променят...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 авг 2011 13:56

Avanti_Ragazzi написа:
Thsmith написа:червените са други ама това е друга тема... за анти :cry:Левскарските настроения на някой сме говорили вече...
Както и да е Зарков е фен на Локо Сф и не веднъж в статиите си го е признавал... даже имаше едно интервю в което плюеше Гигов и обесняваше как е израснал на стадиона в надежда...

Зарков си е чист чорбар,едно време в Меридиан Мач само псуваше Левски на ред,както преди него в този вестник псуваха ГА и един друг ....... Мариан Макариев!!!Щом един от тези ми защитава Гонзо,дето мрази Левски и в червата си,значи Гонзо трябва моментално да се разкара от Левски.Виж само как говори срещу легенда на Левски като Наско,човек спечелил 5 титли и 4 купи като играч и 5 титли и 5 купи като ръководител!!!Човек спечел повече победи за Левски срещу ЦСКА от колкото ЦСКА за 30 години няма срещу Левски!!!И срещу Мъри човек докарал ни 1/4 в УЕФА и ШЛ,просто друго измерение в сравнение със сега.Тези хора мразят Левски и му желаят лошото,а лошото за Левски в момента са Тара и Гонзо,те вредят на Левски всеки ден в който са в клуба.И не ми трябват чорбари или уж пишман локомотивци-чорбари като Зарков и Ивайло Ангелов за да ми кажат кво става в моя любим отбор.И аз имам очи и виждам много добре.
Всъщност много точно си говори и за Наско и за мъри. Ти си виждай каквото искаш... Факт е, че зарков е локомотивец, а това че през годините е писал за този които му плаща - както го правеше за Гришата в СпортЛайна е друг въпрос.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 25 авг 2011 15:01

фифи перото написа:Когато отворих темата имах тайната надежда,че след 10-20 страници ще е ненужна..А то какво стана...

Може би до май месец! :mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 25 авг 2011 15:22

Blue_Girl написа:
фифи перото написа:Когато отворих темата имах тайната надежда,че след 10-20 страници ще е ненужна..А то какво стана...

Може би до май месец! :mrgreen:

Пази Боже!!!

Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 авг 2011 16:07

"Гонзо" рискува да бъде намразен от поне 90% от феновете ...
И то не, защото не се справя като треньор, а защото започна да "вижда" врагове и сред самите левскари !!
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 25 авг 2011 16:42

Точно така Гонзо, точно така. Слънцето пречеше на Левски. Монтана и те така се бяха бетонирали, за цял мач нито едно положение нямаха. Въобще нямаха шанс да изравнят.
От всичкото нагоре и извънземни летяха над стадиона и облъчваха футболистите на Левски.
Предвид тези фактори Гонзо въобще не е виновен за слабата игра. Напротив, ако не беше той губихме с 0:3. Уникален треньор е Гонзо, нищо, че няма диплома за такъв.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 авг 2011 16:47

Ами то и е интересно да се види промяната в мненията. Явно последната мода е подчинена на теорията на конспирацията.
До преди два месеца: "Гонзо - не си треньор", "Айде у лево, осмоклас!" Малко преди реванша с Търнава, точката на кипене стигна връхната си точка, а след него направо цялата тенджера изгоря, барабар с млякото. И не само то, ми на някои и реотаните им изключиха и даже не минаха на "аварийно захранване" като почнаха да плюят Гонзо - футболиста. Тук кой се олял-олял се. Няма проблеми. След това се прокраднаха макар и плахи мнения, че може би и друг има вина освен Гонзо, като разбира се, вината му за измирането на динозаврите, според някои е именно негова си остана в един-двама.
Последователно бяха оплюти Йовчо, Гаджев (като тук имаше хора, които наистина прекалиха), Грийн (въпреки че никой не знае реално причините за постъпката на Грийн, тъй като словашките камери съвсем предвидливо бяха съкратили момента преди блъскането. Някои казаха как бил недопустимо... Хм, ми ако му е пускал ръце? :mrgreen: Представяте ли вие да играете в мач с Чин Бом и някой от турчолята в най-напрегнатият момент да се приближи до вас и да изстреля едно тихо: "Гяур!" Как ще реагирате? Няма да е първосигнално? Сигурни сте? Как да е.).
Сега модата е вярата в хартиените парцали, които са прекалено твърди, за да има реално полза от тях. Но то човек, който иска и под вола теле намира.
Откровените спекулации и измислици-премислици в настоящата тема се обсъждат като инфо от първа инстанция, а някой побъркан журнал, може да чете форума и да потрива злорадо мазни ръчички. Нали?
С интерес очаквам следващият епизод от сагата: "Гонзо - виновникът за смяната на сезоните".
Аз знам какво ще стане до зимата, ма айде няма да издавам...
Не го надрасках това с лошо чувство. Айде малк по-ведро, а? ;)
П.С. Самият аз преди първия мач със Спартак имах надежда, че той може да е истинска находка, но сега мисля, че е на нивото на Ясен като треньор. Все пак Гонзо няма Дембеле. ;)

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 25 авг 2011 17:06

TB1957 написа:
olfix написа:Няма да ми омръзне да го повтарям всеки ден-ГОНЗО,НЕ СТАВАШ ЗА ТРЕНЬОР,ОТИДИ СИ !!!!!

Напротив! Става и ние истинските левскари искаме да остане, трябва му още малко време. А Г-н Батков всеки месец вади от джоба си по 200-300к за да покрива дупките в баланса на Баждеков. И параклис ни построи, вие какво повече искате? Я се вземайте в ръце и на другия мач искам пълен стадион и подкрепа към спортно-техническото ръководство и президента

Владимир Зарков- ти ли си това?
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Върни се в “Левски”