Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот metodito » 17 фев 2020 20:53

NOMER14 написа:Методито,
Хубаво сравняваш треньорите. Но защо не сравниш и играчите, с които разполагаха. Тези на Гочето биха Байерн без националите, но после в състава на България биха Германия барабар с баварците-национали.

Говоря за последния период на Гочето.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 фев 2020 20:56

drvasko98 написа:
NOMER14 написа:Методито,
Хубаво сравняваш треньорите. Но защо не сравниш и играчите, с които разполагаха. Тези на Гочето биха Байерн без националите, но после в състава на България биха Германия барабар с баварците-национали.

Съотношението играчи/треньори тогава и сега е напълно съизмеримо като класа, ама Методито трябва да си пише. За съжаление сегашните са с по 2 класи надолу

Ох, щях да си изплюя кафето на клавиатурата. Ти наистина ли сравни хора, като Митов, Хубчев, Топчо и Роси с Муслин, Петрович (по-младия му вариант), Георги Василев? Хахахахахаха. Продължавам да се хиля. :lol: А като играчи... ако можехме да си позволим тогава играчи, играли във Висшата лига, печелили шампионски лиги, юноши на Бенфика, Фейенорд, Бордо, смятай! Аз не знам, ма ти май-май си тоя, който пише колкото нещо да надраска, а?
Митов и Муслин. Гочето и Топчо. Опраави ми вечерта, брат. Благодаря.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 22 фев 2020 16:10

Още един провал във важно гостуване. Само отбелязвам.
Щом и Горанов беше сложил капитан ..... :cry:

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 22 фев 2020 16:44

Аз ли имам слаба памет или Хубчев не е взел напечен мач?

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 22 фев 2020 17:18

wilge написа:Аз ли имам слаба памет или Хубчев не е взел напечен мач?

Той и не заслужава да вземе с тая игра. Днес без малко да му се усмихне късмета, но само на късмет не можеш да разчиташ. Господ обича смелите. А Хубчев е просто един страхливец. Не играе защитно, а страхливо. Има голяма разлика.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 фев 2020 17:25

vvessel написа:

Той и не заслужава да вземе с тая игра. Днес без малко да му се усмихне късмета, но само на късмет не можеш да разчиташ. Господ обича смелите. А Хубчев е просто един страхливец. Не играе защитно, а страхливо. Има голяма разлика.

Абе какво да играе Хубчев, като Найденов и Юруков нямат спечелено единоборство за времето, в което бяха на терена? С тоя състав хикса беше таван.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 22 фев 2020 17:50

Да какво да играе хубчев със селекция дето той си прави. И с подготвка зимна + 5 месеца тренировки.
Но да защо тива да ни инстересува, щом може да си взимат по 10к евро и да губят с 8 гола от ларнака, а Черно Море да ги надиграва на Тича
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 22 фев 2020 17:53

Митов чака на полусъединител.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 22 фев 2020 18:08

W84me написа:
vvessel написа:

Абе какво да играе Хубчев, като Найденов и Юруков нямат спечелено единоборство за времето, в което бяха на терена? С тоя състав хикса беше таван.

А защо са в състава изобщо? Защо не намериха цяла година резерва на Горанов и защо почва с Юруков, а не с Мазурек?
Защо Стайн не игра срещу тирето? Отговора може да бъде - от глупост, от страх, от неумение да пусне точните футболисти. Сигурно и ти имаш някаква версия. За мен е страх.

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 22 фев 2020 19:19

Не че не се присъединявам към всеобщото раздразнение от инертния и нерезултатен футбол, който отборът демонстрира, но ми се ще да вметна баналното: "ако изгоним треньора сега, с кого ще го заменим - та хем да работи без пари, хем да постигне по-добри резултати с наличните футболисти?" :roll: Плюс това на този етап вариант, различен от Митов, Топузаков, Георги Тодоров или някой друг подобен "пожарникар", според мен не съществува, а на ефекта от такива рокади по средата на сезона се "насладихме" нееднократно в последните сезони...
Само "Левски"!

Върни се в “Левски”