Полицията намери наркотици във фенклуб на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Полицията намери наркотици във фенклуб на Левски!

Мнениеот v.r.s. » 23 ное 2011 22:00

blue avalanche написа:
milen.hristov написа:Плювалник или не ,темата е истина и за това не са виновни тези които плюват

от Taz на 23 Ное 2011 16:14
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/11/ ... len_otbor/
Наистина е жалко, че най-големия фен клуб на отбора носещ име светиня, продава наркотици на българските деца. И после тези хора стоят зад името на Апостола! СРАМ!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
от urkoto на 23 Ное 2011 16:16
По всичко личи, че славния син клуб отново ще бъде тема на разговор в Европа...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
от jermiun на 23 Ное 2011 16:16
ужас, майки и бащи, не пускайте децата си около Подуене, опасно е :o
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
от Red Warrior на 23 Ное 2011 16:21
То вярно, че да си от Левски трябва да си надрусан, но на това ли учите децата си :?:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
от stussy на 23 Ное 2011 16:22
След години помагането по всякакъв начин на Левски сега ще се отрази пагубно за тяхния клуб и благотворно за най -титулувания и обичан клуб в България...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
от Taz на 23 Ное 2011 16:28

blue avalanche написа:Аз,пък,се чудя къде дремят модераторите?Колко още теми ще се отворят по този повод?И докога ще се "позволяват" мнения,които плюят по клуба?
Какво общо има ПФК Левски с няколко човека,които продават наркотици?

Има общо, има общо и за съжаление общото е святото име на Васил Левски, което не спирате да петните!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Те плюят по клуба,бе,смешник!Какво общо има ПФК Левски с няколко отрепки,дето са разпространявали наркотици?Айде сега,можеш да ме баннеш,да изтриеш коментара и да си легнеш спокоен,че си намерил "съмишленици" в хулите срещу Левски!!!

Тук не става въпрос за няколко отрепки продаващи наркотик, а за това, че един фен клуб се е превърнал в разпределителна за наркотици и това е обществена тайна от години. В това е проблема, че след всяка издънка на същите тези хора и останалите покрай тях се излиза с деклераци за полицейски произвол спрямо тях, а те естествено са невинни жертви начело с председателят ви Гугутката. Няма друг фен клуб от друг отбор с толкова много деклерации от подобно естество. Самите нормални фенове на Левски са жертви на тези отрепки, които с одобрението на Батков се разпореждат в сектор Б и правят каквото си искат, като много често се е стигало и до физическа саморазправа с инакомислещи привърженици.
А връзката на ПФК Левски в случая е, че фен клуба е неговото лице и клуб и привърженици са едно цяло. Поради същата причина и отбора на Миньор е мразен от левскари и привърженици на други отбори заради публиката, която е лицето на отбора и се олицетворява с него.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 23 ное 2011 22:03

Защо мислите на мача ви с Търнава, Дивизията напуснаха стадиона? Заради 3 факли... Запада им скочиха, щото, ако ЛЕвски бъдат наказани заради факли, които са забранени от УЕФА, Батков ще им спре кранчето и няма да си вземат паричките. Целия ви сектор ги мрази, но никой няма смелостта да си го признае.. Мога да ти показвам и клипчета как тея боклуци се гаврят с вас..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 23 ное 2011 22:04

Red_Girl написа:Не си познаваш сектора. Не му е тук мястото да коментирам някои неща.. ;)

То даже мястото ти на изява не е в този подфорум :)
Ако може милен.христов да премести тази тема-плювалник в червения форум, че да може там да си ръсиш бисерите. Всъщност не само ти, но и всички останали червени фенове, които между другото в момента се правят на девици.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 23 ное 2011 22:08

blue avalanche написа:
Batkoto написа:там е работата,че и от клуба са знаели много добре какво се случва и нищо не са направили .. не случайно зетя на Боримиров е един от организаторите на цялата схема :idea:

И зетят на Боримиров е...какъв в Левски?

Но аверът на шурека му е акционер

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 23 ное 2011 22:18

А,тя полицията не знае кой и как продава дрога в София...Ма да не си помислите такова нещо?Хората имат нужда от дрога и тя ще се продава винаги и навсякъде- и в нощните клубове,и пред училищата,и по домовете,и по интернет-казах навсякъде!Ако някой фен на Левски е хванат,доказано е престъплението и това не е постановка(което също е вариант)-да си носи последствията...Но да ми обяснява някой сульо,че сектор Б е на хероин-малко по-полека!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 23 ное 2011 22:25

Полицията знае за тези хора от доста време, там е въпроса че на някой са му свършили парите, с които е затварял очите на жалкото ни правосъдие ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 23 ное 2011 22:26

Batkoto написа:там е работата,че и от клуба са знаели много добре какво се случва и нищо не са направили .. не случайно зетя на Боримиров е един от организаторите на цялата схема :idea:

Браво, бе Шерлок, ти разкри цялата схема. Абе защо ставате смешни, като вземете да ми се правите на такива невинни овчици. Утре ще гръмне подобен скандал с накоя ваша фракция и тогава ще станете по-ниски от тревата. Тогава ще ви видя, как ще реагирате.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 23 ное 2011 22:31

Само не разбирам защо толкова ги жалите и какво общо има ПФК Левски? По логиката на розовите трябва да ги застрелят защото лупи уби кремиковци и изхвърли 5-6 хил човека на улицата!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 23 ное 2011 22:37

ehh написа:

Браво, бе Шерлок, ти разкри цялата схема. Абе защо ставате смешни, като вземете да ми се правите на такива невинни овчици. Утре ще гръмне подобен скандал с накоя ваша фракция и тогава ще станете по-ниски от тревата. Тогава ще ви видя, как ще реагирате.

Айде да видим коя наша фракция ше хванат... И ти говориш пълни глупости. Всеки знае за далаверите им с кокаина..Не случайно прибраха Младежа и после вие ми го защитавате , че и справедливост искате.. И тея ли са ше ги оправдаете? Жалко..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 ное 2011 22:39

ehh написа:
Red_Girl написа:Не си познаваш сектора. Не му е тук мястото да коментирам някои неща.. ;)

То даже мястото ти на изява не е в този подфорум :)
Ако може милен.христов да премести тази тема-плювалник в червения форум, че да може там да си ръсиш бисерите. Всъщност не само ти, но и всички останали червени фенове, които между другото в момента се правят на девици.

милен.христов е готов да пусне във форума всякаква измет и сволоч,само срещу няколко плюнки по "неудобните" му хора!Това е "таксата" тука!
Забъркваш хули и помия срещу Левски,добавяш няколко "щипки" ругатни по СЗ или каквито са там и получаваш "тапия" за "вечно присъствие" във форума на Левски.

Върни се в “Левски”