Трети мачбол за Литекс-и малко размисли в синьо...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Трети мачбол за Литекс-и малко размисли в синьо...

Мнениеот Lyubooo » 15 май 2011 20:15

само дето кризата не е от 2 години, а от цели 20 и като се погледне че Левски има най-много титли за този период, то май се променя картинката, която си изрисувахте!
а и виж как пожеланията за фалит на Гришата, се съчетават със странната липса на кинти у Батков, въпреки няколкото "успешни" евро похода, които докараха доста милиони в евро на Герена!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 май 2011 20:33

Кашчей написа:
Съдиите ли накараха Лафчис да разпродаде (може би)най-добрият отбор на Левски през 95-а?
Как се заменят 6-7-8 основни играчи само в един трансферен прозорец?

ПП-Гледам, че овчият възторг на журналистическата сган се е пренесъл непоправимо и върху феновете, които се радват на "трансферен удар", при който не се купува качествен играч, а се продават качествените играчи.Докато си мерите пишките по този начин-кой кого къде е продал, ще гледаме все повече последователи на поета,с псевдоним "Босия"!
[/quote]

[offtopic]Кашчей,

Жалката действителност у нас е такава - наистина се не купуват звезди, а се търси най-тънката лайсна: било то свободен агент; някой с хронична контузия, но склонен да припка като вихрогонче 90 минути; приятелчета на мениджъри ....
А журналята са си такива, виж че постоянно деградират :evil: Ама проблемът е по-скоро в аудиторията, смятай докъде сме я докарали да се радваме на глупави текстчета кой и къде е продал. А аудиторията е "интелигентна", защото е "добре" възпитана и образована, "има" морал и идеали...с лопата да ги ринеш :mrgreen:[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 май 2011 20:36

drizhelev1 написа:И аз съм на подобно мнение. При Любо се тръгва вихренно, но след това нещата започват да куцат - справка - престоя му в ЦСКА. От нападател тренер не става.

Стига бе, сериозно ли го казваш това, или иронизираш нещо :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 май 2011 20:46

TristaNNN написа:
Кашчей написа:
Съдиите ли накараха Лафчис да разпродаде (може би)най-добрият отбор на Левски през 95-а?
Как се заменят 6-7-8 основни играчи само в един трансферен прозорец?

ПП-Гледам, че овчият възторг на журналистическата сган се е пренесъл непоправимо и върху феновете, които се радват на "трансферен удар", при който не се купува качествен играч, а се продават качествените играчи.Докато си мерите пишките по този начин-кой кого къде е продал, ще гледаме все повече последователи на поета,с псевдоним "Босия"!

[offtopic]Кашчей,

Жалката действителност у нас е такава - наистина се не купуват звезди, а се търси най-тънката лайсна: било то свободен агент; някой с хронична контузия, но склонен да припка като вихрогонче 90 минути; приятелчета на мениджъри ....
А журналята са си такива, виж че постоянно деградират :evil: Ама проблемът е по-скоро в аудиторията, смятай докъде сме я докарали да се радваме на глупави текстчета кой и къде е продал. А аудиторията е "интелигентна", защото е "добре" възпитана и образована, "има" морал и идеали...с лопата да ги ринеш :mrgreen:[/offtopic][/quote]

Тристан, богата държава от бедни хора не става.А когато и душите са бедни и гледат не по-далеко от дължината на миглите си.. тогава става страшно.
Нашите държавни мъже много обичат да се снимат със спортисти, след някой успех, но не си мръдват и пръста да помогнат на спорта, да направят един закон, с който да има облекчения за спонсорите и всички тези, които дават пари за спорт.
Отделно е това, че (като изключа Ганчев) няма читав президент на ФК у нас.Някой, който да не реве постоянно по медии и да му лижат краката разни драскачи, а наистина да прави нещо сериозно.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 май 2011 21:37

Кашчей написа:[offtopic]Кашчей,

А журналята са си такива, виж че постоянно деградират :evil: Ама проблемът е по-скоро в аудиторията, смятай докъде сме я докарали да се радваме на глупави текстчета кой и къде е продал. А аудиторията е "интелигентна", защото е "добре" възпитана и образована, "има" морал и идеали...с лопата да ги ринеш :mrgreen:[/offtopic]

Тристан, богата държава от бедни хора не става.А когато и душите са бедни и гледат не по-далеко от дължината на миглите си.. тогава става страшно.
Нашите държавни мъже много обичат да се снимат със спортисти, след някой успех, но не си мръдват и пръста да помогнат на спорта, да направят един закон, с който да има облекчения за спонсорите и всички тези, които дават пари за спорт.
Отделно е това, че (като изключа Ганчев) няма читав президент на ФК у нас.Някой, който да не реве постоянно по медии и да му лижат краката разни драскачи, а наистина да прави нещо сериозно.[/quote]

Тристан, богата държава от бедни хора не става.А когато и душите са бедни и гледат не по-далеко от дължината на миглите си.. тогава става страшно. - това изречение описва цялата картинка (даже ако го прочетеш отзад-напред може да си удариш главата в стената от яд). Освен това, държавните "мъже" наистина не си мръдват пръста...ама това не е само за спорта де. Имало корупция - има, ама то къде ли няма. Не знам обаче какво правят и струват ... тушират нещата, а най-страшното е, че имат и последователи. Даже скандалът с националите за оная прословута дузпаджийска контрола май затихва. Проблемът е, че тук мотото на повечето хора е "все ми е тая" - ей затова и спортът е на тоя хал, затова Литекс са шампион - щото се сетиха да си мръднат пръста. Съдии, играчи, треньори ...майната му-хората действат, мислят, планират и организират и вървят напред. Не че ме радват тия подпиранки на моменти, ама ... да видим защо нашите хора не мърдат. Идеи, проекти, планове ... не ги виждам тия неща нещо. Никой, ама никой не излезе и не каза: Ние имаме план за това и за онова. Караме по течението и това е ... не само Левски, а и държавата, с леки изключения разбира се.
[offtopic]

Върни се в “Левски”