stoyankd написа:Пламен Илиев трудно ще стане голям вратар, много трудно ще се доближи до класата на Боби и Ники Михайлови, Иванков и Г.Петков по една единствена причина-няма нужните физически данни. Момчето ми е много симпатично, нахъсано е, борбено е, притежава добър рефлекс, но с подобни габарити(ръст 1,80м./тегло 69кг.) няма шанс за сериозна кариера. За България става, но дотук. Най-добрите млади вратари сега са Мануел Нойер, Де Хея, Стекеленсбург, Куртоа, Михайлов(нямам претенция за изчерпателност) и всички са високи над 1,90м. Липсата на сила и увереност у Пламен е причина за влизания като това на Бенжаюн, когато и той трябваше да тръгне с краката напред. Друго, което ме впечатли е липсата на спасени дуспи, въпреки отличния рефлекс, в резултат на ниския ръст. Въобще Пламен трябва още много да се труди, да повиши чисто физическата сила, да подобри значително играта с крака, да прецизира пасовете, да подобри реакцията при далечните удари и т.н., ако иска да компенсира липсата на ръст. Относно капитанската лента смятам, че е грешка. Капитан трябва да е най-авторитетният, най-респектиращият свои и противници, най-опитният. Не мисля, че това е Пламен в Левски.
Ти направо ме разби като причисли и малката перука към класните вратари.