Пламен Илиев - Фен Тема

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Re: Пламен Илиев "капитан" на ЛЕВСКИ!!!

Мнениеот Бекъма » 07 апр 2012 07:32

stoyankd написа:Пламен Илиев трудно ще стане голям вратар, много трудно ще се доближи до класата на Боби и Ники Михайлови, Иванков и Г.Петков по една единствена причина-няма нужните физически данни. Момчето ми е много симпатично, нахъсано е, борбено е, притежава добър рефлекс, но с подобни габарити(ръст 1,80м./тегло 69кг.) няма шанс за сериозна кариера. За България става, но дотук. Най-добрите млади вратари сега са Мануел Нойер, Де Хея, Стекеленсбург, Куртоа, Михайлов(нямам претенция за изчерпателност) и всички са високи над 1,90м. Липсата на сила и увереност у Пламен е причина за влизания като това на Бенжаюн, когато и той трябваше да тръгне с краката напред. Друго, което ме впечатли е липсата на спасени дуспи, въпреки отличния рефлекс, в резултат на ниския ръст. Въобще Пламен трябва още много да се труди, да повиши чисто физическата сила, да подобри значително играта с крака, да прецизира пасовете, да подобри реакцията при далечните удари и т.н., ако иска да компенсира липсата на ръст. Относно капитанската лента смятам, че е грешка. Капитан трябва да е най-авторитетният, най-респектиращият свои и противници, най-опитният. Не мисля, че това е Пламен в Левски.

Ти направо ме разби като причисли и малката перука към класните вратари.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
boi4eto68
Контакти:

Мнениеот boi4eto68 » 07 апр 2012 08:19

Нрави ми се и на мен Пламен Илиев и ще стане още по-добър вратар с течение на времето, но мисля, че е млад за капитан на Левски.

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 07 апр 2012 08:49

Браво за това решение . Отличен избор за капитан. Капитан трябва да бъде този който е готов да умре за РЕЛИГИЯТА ЛЕВСКИ. ПЛАМЕН ИЛИЕВ И ТОЧНО ТОЗИ ЧОВЕК. АДМИРАЦИЯ И ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО.

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 07 апр 2012 09:05

blue avalanche написа:
stoyankd написа:

Колко висок беше Кампос?
Пл.Илиев-------------184см
Хорхе Кампос(Мек)-173см
Тафарел(Бра)--------183см
Игита(Кол)-----------175см
Батс(Фр)--------------178см
Касияс(Исп)----------182см
Друг път не се изказвайте неподготвени!!!
Що се отнася до капитанската лента,искам да питам тези,дето са нерсъгласни:
"Кой,според вас,трябва да е капитан?"
"Великият" Йовов?Или безобразно играещият Гаджев?

http://www.levski.bg/Levski/info/statistic/showPlayer.do?playerId=171651 Ето това е Пламен. Наистина си неподготвен. Пишеш за палячо като Игита или Кампос. Къде е играл Игита? Върхът на кариерата му е Валядолид. Къде е играл Кампос? Когато споря с приятели по темата, винаги ми посочват Валдес и Касияс, но те са изключения. Мога да ти посоча десетки други обратни примери. Преди време, отличния вратар от 70те години Иво Виктор беше казал, че най-добър ръст за вратар е около 1,75м., но преди години. Сега футболът е силов и вратари сподобен ръст нямат шанс. Дай един пример от Германия или Англия?
Последна промяна от stoyankd на 07 апр 2012 09:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 07 апр 2012 09:07

Бекъма написа:
stoyankd написа:Пламен Илиев трудно ще стане голям вратар, много трудно ще се доближи до класата на Боби и Ники Михайлови, Иванков и Г.Петков по една единствена причина-няма нужните физически данни. Момчето ми е много симпатично, нахъсано е, борбено е, притежава добър рефлекс, но с подобни габарити(ръст 1,80м./тегло 69кг.) няма шанс за сериозна кариера. За България става, но дотук. Най-добрите млади вратари сега са Мануел Нойер, Де Хея, Стекеленсбург, Куртоа, Михайлов(нямам претенция за изчерпателност) и всички са високи над 1,90м. Липсата на сила и увереност у Пламен е причина за влизания като това на Бенжаюн, когато и той трябваше да тръгне с краката напред. Друго, което ме впечатли е липсата на спасени дуспи, въпреки отличния рефлекс, в резултат на ниския ръст. Въобще Пламен трябва още много да се труди, да повиши чисто физическата сила, да подобри значително играта с крака, да прецизира пасовете, да подобри реакцията при далечните удари и т.н., ако иска да компенсира липсата на ръст. Относно капитанската лента смятам, че е грешка. Капитан трябва да е най-авторитетният, най-респектиращият свои и противници, най-опитният. Не мисля, че това е Пламен в Левски.

Ти направо ме разби като причисли и малката перука към класните вратари.

Мисли, чети и гледай преди да тропаш по клавиатурата. Говоря сериозно, не харесвам палячовците.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 07 апр 2012 09:38

Да, не е най-опитният и респектиращ, но коя пут.а от моментните играчи е респектираща? Та те вдигат полите още преди първия сигнал на съдията...
Отделно, даваш ми за пример този пигмей ДЕ ХЕЯ, пишат го, че е 192 см..... хахахахах.... Тоя също има рефлекс, а как е при излизанията и къде играе в момента?
Ако имаш характер на 20, ще имаш и на 30 години и толкоз. А ако си некой пут.о, ще живееш на гърба на отбора (като Мариян Огнян, Личко Балтан и най-ГОЛЯМ ЛЕВСКАР - БОЖКАТА).

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 07 апр 2012 10:09

Това е една много правилна крачка!!!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 апр 2012 10:15

Харесвам Пламен Илиев, но мисля че на "колегата" му е малко рано, не че историята на "А" група не познава и по-млади капитани от него (на първо четене се сещам за Тошко Барзов и Начко Михайлов). :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 апр 2012 10:20

stoyankd написа:
blue avalanche написа:
stoyankd написа:

Колко висок беше Кампос?
Пл.Илиев-------------184см
Хорхе Кампос(Мек)-173см
Тафарел(Бра)--------183см
Игита(Кол)-----------175см
Батс(Фр)--------------178см
Касияс(Исп)----------182см
Друг път не се изказвайте неподготвени!!!
Що се отнася до капитанската лента,искам да питам тези,дето са нерсъгласни:
"Кой,според вас,трябва да е капитан?"
"Великият" Йовов?Или безобразно играещият Гаджев?

http://www.levski.bg/Levski/info/statistic/showPlayer.do?playerId=171651 Ето това е Пламен. Наистина си неподготвен. Пишеш за палячо като Игита или Кампос. Къде е играл Игита? Върхът на кариерата му е Валядолид. Къде е играл Кампос? Когато споря с приятели по темата, винаги ми посочват Валдес и Касияс, но те са изключения. Мога да ти посоча десетки други обратни примери. Преди време, отличния вратар от 70те години Иво Виктор беше казал, че най-добър ръст за вратар е около 1,75м., но преди години. Сега футболът е силов и вратари сподобен ръст нямат шанс. Дай един пример от Германия или Англия?

Шей Гивън(АВ)-183см
Марк Бън(Блн)--183см
П.Рейна----------185см
Хенеси(Улв)-----183см
Кудичини(Тот)--185см
Ворм(Суонси)----183см
Гиганти!!!!Още?

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 07 апр 2012 10:34

Пламен е перфектният човек за капитан на Левски. Другото го описа Тонев. Друг е въпроса че това е най-добрият българин играещ в Левски
Само Левски!
You'll never walk alone!

Върни се в “Левски”