защо си мисля че футболистите бойкотират някого?
много положения много много пропуски, а отбора е същия нещо става и дано тези дни да разбереме какво
Спокойни ли сте за бъдещето на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Време ли е за промяна в Левски?
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
- blue avalanche
- Контакти:
NIKSANA написа:blue avalanche написа:Илиев няма да работи със Сираков!
и защо така реши... той каза, че няма да работи с Гонзо
Защото Илиев иска ТОЙ да е силната фигура в отбора!Може би е прав!
Ти знаеш ли кой е директора на Берое?И аз не знам.Сега чак ли си?
бе тая двамата вън от тук нататък Батков да се моли и на Наско и на Илиан и на Кокала и на всички които Гонзо изпъди,а и да дойде Бардон да ни тренира децата,че от малки да ги шлайфа качествен тренер
Re: време ли е за промяна в Левски?
balef написа:Тоя Ясен е уникално смешен и измислен треньор - дава интервюта след мача как Левски е играл много добре но нямали късмет да вкарат гол
Защо ми напомня на следното: „Играли смо добро, али смо немали шансе“...

georgiev написа:Тъпото е, че който и да е следващия треньор, той е обречен на неуспех или на моментен такъв. Няма как де е иначе, защото никога не се е случвало това последни 10-15г. А аз от години си мечтая, Левски не само да стане дадена година шампион, а да е няколко поред - ХЕГЕМОН. Да играе с лекота в БГ, а в Европа - да не е обречен поне. Да вадим от школата футболисти и в състава ни да няма нито един чужденец. Да играем зрелищно и нападателно.
Толкова ли много искам?
Много малко искаш

Момчета , на всички е ясно , че Ясен е безгласна буква . Виновни са Батков и Гонзо , за какво с лека ръка се отказаха от Базил , който в момента би свършил добра работа .
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
Re: време ли е за промяна в Левски?
FCH написа:balef написа:Тоя Ясен е уникално смешен и измислен треньор - дава интервюта след мача как Левски е играл много добре но нямали късмет да вкарат гол
Защо ми напомня на следното: „Играли смо добро, али смо немали шансе“...
Защото само името е друго играта е същата ФИШЕК,направо ми се плаче и за Вуцов

На практика и на теория всичко загубихме.Бойкот на всички мачове до края на първенството докато са начело Ясен и Гонзо !!!
blue avalanche написа:Blue_Lion написа:А някой пита ли Илиев,Сираков и сие дали искат да работят в Левски,и най-вече при ловеца на капиталистически агенти "Ейджънт Тара 007 и половина"
Сираков така е "огладнял" в момента,че ще работи и ушите му ще плющят.
И аз искам да се върне,даже се надявам това да стане,но има доста неща които трябва да се случат преди това да стане

Да! Окончателно е време за промяна. Да идва нов треньор, нека доизкара сезона с тези футболисти, да види от тях кои ще му трябват, после през подготовката да си вземе оставащите му необходими футболисти, да подготви отбора и да атакува с новия отбор Европа и шампионата.
А не да дойде чак лятото нов треньор, да го чакаме тепърва да опознава обстановката и т.н.
и докато се усетим да останаем с калъфки отново.
А не да дойде чак лятото нов треньор, да го чакаме тепърва да опознава обстановката и т.н.
и докато се усетим да останаем с калъфки отново.