Левски върви все по- надолу

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Re: Левски върви все по- надолу

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 08 ное 2010 15:06

Не виждам да вървим надолу,имаме отлични футболисти,които ще се доказват тепърва!Миналата година вече бяхме отпаднали от ЛЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ,МНОГО ПО-НАЗАД В КЛАСИРАНЕТО!!!Вчера бяхме без 3-4 титуляри и не се изложихме,можем да сме шампиони,вярвам ,че ще станем,имаме шанс да прескочим групата в ЛЕ...Ясен спечели следните важни мачове-с Панчарево,Калмар,АИК,Локо София,Гент...мисля,че не е малко и ИСТИНСКИТЕ левскари трябва да сме доволни,а от хленчовци нужда нямаме!САМО ЛЕВСКИ!!!

yori72
Контакти:

Мнениеот yori72 » 08 ное 2010 15:33

ЕДВА ЛИ ИМА ОТБОР В БЪЛГАРИЯ КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ ЛИШИ ОТ НАЙ ДОБРИТЕ СИ НАПАДАТЕЛ И ХАЛФОВЕ И ТОВА ДА НЕ СЕ ОТРАЗИ НА ИГРАТА.ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ И ВРАТАРИТЕ СЕ РЕДУВАТ ПОСТОЯННО.ВЪПРЕКИ ТОВА В НЕДЕЛЯ ИГРАЧИТЕ СЕ ПОСТАРАХА.ЛИПСАТА НА ИГРОВО ВРЕМЕ ДОНЯКЪДЕ НАЛИВА БЕТОН В КРАКАТА НА АКАЛСКИ, И ПРИ ГОЛА НА ЛИЛ И ПЪРВИЯ НА СЛАВИЯ АКАЛСКИ МОЖЕШЕ ДА СЕ НАМЕСИ ПО УДАЧНО. НЯМА СПАД В ИГРАТА НА ОТБОРА И ТОВА ЯСНО СЕ ВИДЯ В МАЧА С ЛИЛ.В БЪЛГАРИЯ ФЕНОВЕТЕ ТРЯБВА ДА РАЗБЕРАТ ЧЕ НЕ Е СТРАШНО ОТБОРА ДА ГУБИ СТРАШНОТО Е КОГАТО СТАНЕ ТЕНДЕНЦИЯ.ПОГЛЕДНЕТЕ КАК ИГРАЯТ ОТБОРИТЕ В ЕВРОПА КОЙ НЯМА ЗАГУБИ?ТОЧНО В ТОЗИ МОМЕНТ ТРЯБВА НИЕ КАТО ФЕНОВЕ ДА ПОДКРЕПИМ ОТБОРА НА 100% А НЕ САМО ДА ПЛЮЕМ ПО ФОРУМИТЕ
Последна промяна от Дъстли Мюлдер на 08 ное 2010 20:48, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви!

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 08 ное 2010 18:55

Keanu^Reeves е направил великолепен анализ на случващото се в българския футбол през последните години и за великите" треньори Любо и Ясен, защо отборите им тръгват много добре и после се провалят. Евалата, човек.
Значи това си зависи много от подготовката. В Англия примерно като няма зимна пауза по съвсем друг начин се прави подготвка и т.н та да може даден отбор да спечели максимално точки и да е в най-добра форма от декември нататък. Поне при грандовете е така. Затова трябва нашите треньори да ходят на стажове в Италия, Германя, Испания и т.н. че да се ограмотят малко. ;) Мъри Стоилов мисля че ходи на стаж и затова е далеч пред останалите български "специалисти".
Ясен Петров дано си вземе поуките, защото си личи че е интелигентен човек, а не някакъв селяк. Все пак трябва да му се даде шанс. ;)
Последна промяна от messi7 на 08 ное 2010 19:25, променено общо 1 път.
Изображение

левскарЪт
Контакти:

Мнениеот левскарЪт » 08 ное 2010 19:05

OBI4AM LEVSKI написа:Не виждам да вървим надолу,имаме отлични футболисти,които ще се доказват тепърва!Миналата година вече бяхме отпаднали от ЛЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ,МНОГО ПО-НАЗАД В КЛАСИРАНЕТО!!!Вчера бяхме без 3-4 титуляри и не се изложихме,можем да сме шампиони,вярвам ,че ще станем,имаме шанс да прескочим групата в ЛЕ...Ясен спечели следните важни мачове-с Панчарево,Калмар,АИК,Локо София,Гент...мисля,че не е малко и ИСТИНСКИТЕ левскари трябва да сме доволни,а от хленчовци нужда нямаме!САМО ЛЕВСКИ!!!

Ти не виждаш, но се вгледай /вслушай/ в мислещите. Повече от месец потъваме като турска гемия край Шабла и всички като теб Не виждат това.
Бях писал, че армейците ще ни стигнат, но толкова скоро да се получи, не съм и помислял.
Жалко за нЕ лошата селекция. Нашите моми докато не ги шамароса някой /нито Ясен ще го направи, нито Гонзо/, ще берем ядове.
П.П.Две седмици, незнайно защо не можех да вляза във форума, не ме пущаха факторите!!!, незнайно защо. Наложи се да се регистрирам с фалшиви данни, за да мога да си изразявам мнението тук. Знаете ме като "левскар 07"

Asenov.Net
Контакти:

Мнениеот Asenov.Net » 08 ное 2010 19:46

Последните мачове са много зле, особено в нащо първество.

левскарЪт
Контакти:

Мнениеот левскарЪт » 08 ное 2010 20:45

Ще чакаме, белким Годо дойде. Нали напролет ще мачкаме.
Дотогава, ако не сме Умачкани.
Не си мислете, че не страдам за Левски, че не ми пука как ни дуят шушоните и слаби, и по-слаби отбори. Напротив, тъжно ми е, като гледам как пред очите ни се проваля /пак/ отборът ни. Но какво зависи от мен.
Сигурно сме безнадеждни оптимисти или оптимистични трагици / не по Вишневски/.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 08 ное 2010 21:05

Левски не стои добре без Дарко,това е истината!Другите анализи и простотии-някъде другаде!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 08 ное 2010 21:33

Аман от "разбирачи"!ЦСКА ни стигнали!?4 точки ги водим и ще ги водим още.Да бяхме на много повече,но чак такава параноя...не си обяснявам!Какво искате не разбирам,честно!?Да не губим никога от никого...ама няма такъв отбор,не разбирате ли!?Ясен се справя,престанете да наливате масло в огъня,искате чудеса за 3-4 месеца,ама не може,няма как с пестене да станат чудеса,представят се ОТЛИЧНО и Ясен и Гонзо в ТАЗИ ситуация-търсят и намират качествени играчи почти без пари и в Лига Европа лично аз дотук преживях два незабравими мача-Гент,Лил,а защо не и АИК!?ВИЕ НЕ СТЕ МИ ЯСНИ-ТА ТОЗИ ОТБОР Е В ПРОЦЕС НА ИЗГРАЖДАНЕ,ТРУПА СЕ ОПИТ И ОТ ТРЕНЬОР,И ОТ СПОРТНО-ТЕХНИЧЕСКИ ДИРЕКТОР!ТОВА СА ХОРА,ОБИЧАЩИ РАБОТАТА СИ,ОБИЧАЩИ ЛЕВСКИ!Ето защо мисля,че сме на прав път и ще си подкрепям отбора-вчера на мача в "Овча купел" се видя,че повечето от феновете мислят като мен-те като мен харесват отбора и играта,подкрепят Гонзо и Ясен!НАПРЕД ,ЛЕВСКИ!!!

левскарЪт
Контакти:

Мнениеот левскарЪт » 08 ное 2010 21:55

Всички от месец и кусур ни изтърсват като бръшнян чувал. И да пляскаме с кунки ли. Сори, момко, не струва.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 08 ное 2010 22:23

Значи да се разберем едно: през 1998-1999 година, когато всички ни обявяваха за шампион в началото, както се говори и сега, отпаднахме още в началото от Европа. Когато Стоилов стана треньор на отбора през 2004-2005 година, се случи същото и пак не станахме шампион. Не знам защо са толкова недоволни хората от отбора. За първи път от много години въпреки многого гафове в България, въпреки че като цяло представянето ни в шампионата ни е безотговорно, не мога да критикувам всичко и всички, защото представянето ни в Европа за разлика от минали сезони си е направо блестящо. А и вижте миналия сезон нямахме никакъв отбор, ама никакъв. Сега поне имаме много силен титулярен състав, най - силният в България. Но резервите са много слаби. Това е истината, а и Ясен и Гонзо все още се учат да водят отбор като Левски. Ако някой ми каже, че Наско се справяше от раз в Левски, значи малко помни. Плюс това Наско имаше много по - сериозни връзки като ръководител от Гонзо. А това винаги е от значение, за добро или лошо.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Левски”