ЛЕВСКИ е идея, ЦСКА е цел.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

viroglav
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ е идея, ЦСКА е цел.

Мнениеот viroglav » 19 юли 2010 19:24

tprodanov написа:И странно защо малкото останали живи от онова време, свързани с АС-23 не могат да понасят ЦСКА :mrgreen:

Бре , на тебе лично ли ти го споделиха това ? :lol: :lol: :lol:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 юли 2010 19:25

viroglav написа:
brossy написа:Много си .....Казах,че всички клубове по света са тръгнали като квартални отборчета.Но явно си доста зле и не осъзнаваш.Прочети историята на големите клубове и ще разбереш,че Левски има много повече прилика с тях отколкото ЦСКА

Това че ти си казал нещо не трябва да го приемаме за чиста монета , нали ... А че СК Левски , където влиза и ФК Левски е създаден от БКП си е факт ... Колкото и да си повтаряш , че ПФК Левски е нещо повече от отбора на БКП , то този факт няма да се промени. 45 години бяхте на хранилка в МВР и Пощите ... Построиха ви и стадион , клехте се във вечна вярност на БКП , а сега се отричате от тях , защото паднаха от власт. Да ме прощаваш , ама това е лицемерие ... Легендата ви Гунди е бил майор от ДС ... един вид бил е колега на агент Тара , това е агентурното име на другаря Тодор Батков , ако не знаеш ... В управителния съвет на сегашния ви отбор е бъкано с комунисти и агенти ... Къде по - точно е чистото ви настояще и минало , което прокламирате като идея ? Или от сегашния ПФК Левски ще напишете в историята му след време , че е спечелил Х на брой титли и ще уверявате внуците и правнуците си , че стадион Герена не ви е бил подарен , а вие сте си го купили ... БФС не са ви пращали "удобни" съдии по мачовете , това ли ще разказвате ? Вече двайсет години ви бутат със всякакви средства по пътя към първото място ... Феърплей за вас е непозната дума ... Е , защо един малчуган би станал фен на подуенското футболно недоразумение ? Според мен отговора на този въпрос е - "Ако се мрази" и живее живота си в някое циганско гето , тип Столипиново , от където междудругото са родом Георги Иванов Гонзо и Ясен Петров ...

Значи, Левски е комунистическия отбор, създаден 44та година, нямащ нищо общо с отбора отпреди това, който според теб не е създаден нито 14 нито 19та година и може би изобщо не е създаван. НО, за сметка на това, цска е правоприемник на АС-23, Чавдар, Септември при ЦДВ и римската династия. Пич, ти си велик!!

Вироглав, в последните години всичко на всичко има едно-единствено интервю със жив играч на Ас 23. Сигурен съм, че си го гледал.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 юли 2010 19:26

vaskonti написа: Ти ще си доволен да отпаднете от Калмар с равен и загуба, стига ЦСКА да отпадне от Цибалия с две загуби? И това сигурно ще го броиш за огромен успех и ще натякваш как ПАК вие теглите футбола на гърба си?

Ти не гледай аз на какво ще съм доволен, а прочети още веднъж автора на мнението какво му носи щастие. И да не го броя за огромен успех, други, по-големи успехи на тая територия няма.

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 19 юли 2010 19:27

viroglav написа:
brossy написа:Много си .....Казах,че всички клубове по света са тръгнали като квартални отборчета.Но явно си доста зле и не осъзнаваш.Прочети историята на големите клубове и ще разбереш,че Левски има много повече прилика с тях отколкото ЦСКА

Това че ти си казал нещо не трябва да го приемаме за чиста монета , нали ... А че СК Левски , където влиза и ФК Левски е създаден от БКП си е факт ... Колкото и да си повтаряш , че ПФК Левски е нещо повече от отбора на БКП , то този факт няма да се промени. 45 години бяхте на хранилка в МВР и Пощите ... Построиха ви и стадион , клехте се във вечна вярност на БКП , а сега се отричате от тях , защото паднаха от власт. Да ме прощаваш , ама това е лицемерие ... Легендата ви Гунди е бил майор от ДС ... един вид бил е колега на агент Тара , това е агентурното име на другаря Тодор Батков , ако не знаеш ... В управителния съвет на сегашния ви отбор е бъкано с комунисти и агенти ... Къде по - точно е чистото ви настояще и минало , което прокламирате като идея ? Или от сегашния ПФК Левски ще напишете в историята му след време , че е спечелил Х на брой титли и ще уверявате внуците и правнуците си , че стадион Герена не ви е бил подарен , а вие сте си го купили ... БФС не са ви пращали "удобни" съдии по мачовете , това ли ще разказвате ? Вече двайсет години ви бутат със всякакви средства по пътя към първото място ... Феърплей за вас е непозната дума ... Е , защо един малчуган би станал фен на подуенското футболно недоразумение ? Според мен отговора на този въпрос е - "Ако се мрази" и живее живота си в някое циганско гето , тип Столипиново , от където междудругото са родом Георги Иванов Гонзо и Ясен Петров ...

Верно си тъп.Всички ли Цесекари сте такива.Защо се самозалъгваш.Отиди на доктор за да те прегледа.Ако бяхме ком.отбор щяхме да се казваме "Левски Септемврийско знаме".

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 юли 2010 19:27

tprodanov написа:
vaskonti написа: Ти ще си доволен да отпаднете от Калмар с равен и загуба, стига ЦСКА да отпадне от Цибалия с две загуби? И това сигурно ще го броиш за огромен успех и ще натякваш как ПАК вие теглите футбола на гърба си?

Ти не гледай аз на какво ще съм доволен, а прочети още веднъж автора на мнението какво му носи щастие. И да не го броя за огромен успех, други, по-големи успехи на тая територия няма.

Като не искаш да те гледат що пишеш тук?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 19 юли 2010 19:29

viroglav написа:
tprodanov написа:И странно защо малкото останали живи от онова време, свързани с АС-23 не могат да понасят ЦСКА :mrgreen:

Не лично,но все пак го казват 8-)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 юли 2010 19:29

vaskonti написа: Като не искаш да те гледат що пишеш тук?

Пич, ти блокира, отвори си прозореца, излез на терасата. :mrgreen:

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 19 юли 2010 19:32

Абе палячовци,вашия кумир Гунди е бил член на партията и дори на доста високо ниво.Вашите ръководители са доказани комунисти,вашите фенове са пълни 0.
На фона на какво ме занимавате с вашето съществуване.На бегом и към Турция.

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 19 юли 2010 19:33

viroglav написа:

Ако моят дядо беше убил твоя се предполага, че няма да храниш топли чувства към мен :lol:

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 19 юли 2010 19:35

имам чувството,че днес взривих форума :)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Върни се в “Левски”