levskioleole написа:дайте да видим какво ще направи и тогава да говорим...въпроса е да го оставят да работи по-дълго, а не след 2 мача да го уволнят!
аз мисля ,че ще се справи..
+1
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
levskioleole написа:дайте да видим какво ще направи и тогава да говорим...въпроса е да го оставят да работи по-дълго, а не след 2 мача да го уволнят!
аз мисля ,че ще се справи..
МЕЦИ написа:Blue_Girl написа:За мен е добър вариант.
Дано да стане факт.
Аз няма да го критикувам, дали става или не за Левски.
Първо ще видя как под негово ръководство, ще играят сините футболисти.
Е не ти ли писна само да...гледаме?!И да се учат разни...нещастници...?Кокала е като Мауриньо спрямо този ...
gedsby написа:Не знам,но това да правиш сравнение м/у футболист и треньор е пълен абсурд.ПРИМЕРИ КОЛКО ИСКАТЕ:
Стоичков брилятен футболист слаб треньор.
Йохан Кройф брилянтен футболист блестящ треньор
М.Стоилов средна класа футболист-Най-добрия треньор на Левски
Красимир Балъков уникален футболист.Треньор средна работа
Д.Пенев добър и в двете професии.
Зума също.
За Марадона-единственият проблем на Аржентина в момента
Така че,не сравнявайте успешната футболна кариера с успешната треньорска кариера.Това да си добър треньор не зависи от футболните ти качества,а от сивото вещество в главата ти.
Ясен,Грозданов,Гочето,който и да е кредит на доверие,защото нямаме избор!!!!
delpi написа:Много гадно, още не е назначен за треньор, ако изобщо стане такъв и повече от половината мнения са категорично против Ясен. По този начин човека е обречен, каквито и качества да покаже! Не става така! Вече съм убеден, че и ние публиката на Левски имаме сериозна залуга за трагичното състояние на отбора в момента, като се започне от махането на Вили(изцяло благодарение на феновете), махането на Кокала(пак благодарение на феновете) и накрая странно защо си мълчим цял сезон под ръководството на Гозно при положение, че стигнахме дъното???!!!
Blue_Girl написа:А по-добре ли е да го обвиняваме, още преди да е искарал 1, 2 мача начело на Левски?
IORGOS PAPADOPULIS написа:Гонзо вземи се вразуми най накрая!!!
За какво ти е тоя дето е обиколил половината А група без никакви постижения.Бил перспективен,да защото е млад но това е всичко.С тези си постъпки разсипвате още повече Левски.Трябва човек с име,утвърден,на когото футболистите да имат респект
СТИГА ЕКСПЕРИМЕНТИ!!!!
Гонзо има 2 варианта кой да поеме клуба и ще е за добро обаче не може да преглътне собственото си его.Е това е истината и всички знаем кои са вариантите
THE G.A.M.E написа:Blue_Girl написа:А по-добре ли е да го обвиняваме, още преди да е искарал 1, 2 мача начело на Левски?
Това е абсолютно правилната позиция в случая .....но малцина я подкрепяме тук.
THE G.A.M.E написа:Blue_Girl написа:А по-добре ли е да го обвиняваме, още преди да е искарал 1, 2 мача начело на Левски?
Това е абсолютно правилната позиция в случая .....но малцина я подкрепяме тук.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта