PFC Litex написа:tprodanov написа:Намери ми ЕДИН левскар, който да одобрява и да вижда нещо положително в георги марков? Щото говориш за възхита някаква, а такава категорично няма, което респективно означава, че си говориш ей така?
Достатъчно е да се види задоволството по форумите от факта, как агент Николай обижда цял един град и се опитва да налива още масло в огъня по най подлия и долен начин, той е част от лицето на Левски, да ви е жив и здрав.
Цитат с линк? Или пак празни приказки?
И не, той не е част от лицето на Левски. Ние, за разлика от вас, не правим виртуални шпалири на президент, за който морала е мръсна дума. Аз, за разлика от теб съм на ясно че и марков и батков и ганчев са за бесилото. Ти обаче, си харесваш джуджето и се опитваш да ми вмениш същото и на мен. Това е разликата!
И след като ти сам дотук каза, че съдията е не е дал червен картон на нифлор, когато трябва, а същевременно е дал неправилно картон на Еньо, как мислиш, това дали повлия на мача? Неотсвирената дузпа дали също не повлия на мача?
И как така ние сме грубия отбор, след като вие в един мач имате ТРИ!! удара без топка? Това като футбол ли го разбираш, или като селска постъпка, любопитно ми е?