tmanolov написа:rhaegar написа:Имам чувството, че някои хора живеят за да се стигне до "аз нали ви казах" момент. За щастие и вчера не беше така.
Мачът сами си го направихме труден. Предполагам имаше умора, леко подценяване и нерви през второто полувреме. Отделно че имаше Митков и Рилдо, с които сме с двама по-малко. При Асен мисля че вече всичко е в главата, той всяка топка я е сбъркал, още преди да я получи. Не е много приятно и това, което прави публиката, с подигравателните подвиквания към него. Марин и Цунами са също в някаква дупка, от която честно казано не виждам как ще излязат.
Но в крайна сметка, важна е победата и това, че продължаваме да трупаме точки.
тцъм някои хора вижда,ме това, което масата, сложила розАвите очила, не може/не иска да проумее/разбере. И не, не живеем за "аз нали ви казах", щото това ще се случи, когато нашяит Левски е в предфалитно състояние, а да направим така, че да не се стигне до него. Щото със сегашните харчове, ако не дойде чудодейно нов спонсор с много пари, сме чао до 2 години (в групи е ясно, че няма как да влезем, а дори да достигаме до плейоф в лигата на скъсаняците, шак няма да е достатъчно финансово). Показал съм ти разбивката по основното перо на разходите - заплатите и осигуровки на персонала. а там ситуацията никак не е розова. И ще става все по-зле - като с бюджета на БГ, от заложените боНби/политики, които няма как да бъдат прекратени от днес за утре. Та засега всичко е шеС, доизхарчваме парите от отбора на Мъри, имаме кАсмета в ЕКТ и оттам дойде още някое свежо евро, а утре, когато трябва да се правят кинти от сегашният отбор от ментета? От кого ще вземем пари? Те такива неща, а не "аз нали ви казах"
Така, поредното несъстоятелно мнение:
По-горе пишеш, че сме дали бая пари за трансфери - то се оказва само за Бурас, другото свободни трансфери, поне си признаваш поредната грешка.
Доизхарчили сме парите от Мъри - еми Левски генерира приходи последните три сезона от два, в които игра плейофи в ЕВропа, пълни стадиони и т.н.:
Транфери:
1. Уелтон - 1.9 млн. евро
2. Роналдо - 1.6 млн.
3. Кордоба - 3 млн.
4. Рикардиньо - 700к.
Общо - 7.2 млн. евро.
Европа:
ЛК 23/24
Уефа - 1.8 млн. евро
Три домакинства: 900к
Общ; - 2.6 к евро.
Балгодарени на този сезон се осъществиха продажбите на посочените по-горе.
ЛЕ и ЛК 25/26
Уефа - 1.5 млн., без маркетингов пул, вероятно поне още 700к = 2.2 млн.
4 домакинства - 800-900к.
Общо - 3 млн. евро.
Клубен коефицент: 7.00
Какво може да се каже:
От двата сезона, в които Левски игра в Евротурнирите клкуба е спечелил поне 5.6 млн. евро.
От продажбите на футболисти, следствие силен сезон при Костов = 7.2 млн.
Т.е. още един сезон в Европа, на прага на плейоф ЩЕ ЗАДМИНЕ прихода от транфери (това е даже без да се продават футболисти, смея да твърдя имаме прилични за средно ниво такива).
Не забравяй, че не слагам и някой и друга продажба тип Дарлан (топ далавера за 6 месеца в отбора) и др.
ТА ЛИЧНО ТИ, КОЕ ПРЕДПОЧИТАШ - Левски да играе в Европа редовно, да носи емоция, да трупа коефицанет и пълни стадиони или само да се гледа кой за колко би бил продаден и т.н. (както правиш ти)?
Не знам къде го видя този пусти късмет, но Левски игра като равен с Брага, надигра отбори с по високи коефиценти и завърши втори предната година.
За това главна вина има треньора, които не мрънка, не обикаля студиа по ТВ и не дава всяка седмица интервюта пред клекнали медии (тип Виктор Вутов от гонг).