Казвам ви, че Майкон не е защитник.
От неделя да го пускат атакуващ халф.
ЛК: АЗ Алкмаар - Левски (София), Четвъртък от 20:30 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: ЛК: АЗ Алкмаар - Левски (София), Четвъртък от 20:30 часа
ananas написа:Жалкото поведение на терена ще го коментирам след мача. Тук обаче отново си личи успешното промиване на мозъците. Българомразието е на топ ниво. Пълна липса на връзка с реалността, само плюнки по всичко българско и интересно игнориране на останалото. Пяна им излиза от устата направо! Един вика, че Марин и Митков били най-опитни, най-младите в отбора! Друг вика, че Майкон бил добър! Най-мазните фесове, най-големите сърбомани и най-шовинистичните фанариоти биха могли само да завиждат на такава антибългарщина! Заслужавате си геноцида, всичките отрепки бих ви пратил в концлагери доживот.
Аз написах коментар срещу Марин, предполагам влизам в списъка за концлагера.Да, Марин е футболист на когото Левски ще му е най ВИСОКОТО стъпало ! От тука или Ефбет Лига без Лудогорец или Азия, Русия, ако искаш си го запиши някъде.Може и да ме пощадиш като дойдеш на власт, ако съм прав.
Последна промяна от Балкански Орел на 28 авг 2025 21:38, променено общо 1 път.
[center]Levski & Lazio[/center]
Е как така за гола показаха камера отсреща, а за дузпа та нямаше
САМО ЛЕВСКИ!
NOMER14 написа:Казвам ви, че Майкон не е защитник.
От неделя да го пускат атакуващ халф.
спокойно може да ги пробва на един фланг с Цунами заедно в един мач
Три корнера, нашия герой не може да я закара до вратата!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
realno написа:Марин Петков, Миткова и Рупанов са връстници с повечето футболисти на АЗ. Няма нихилизъм, а реализъм.
:)
Нашите с кънки!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
tmanolov написа:Идиотска грешка на Мъри, който изгони Миланов, а в последствие г.з. изгони и Аулинчо за сметка на АсАнча.
Абе човек, стига си повтарял малоумните опорки на една японска кола. Няма такова нещо. Миланов беше продаден на арабите, ако не се лъжа половин година преди да му свърши договора и се отказа от част от парите, които има да взима. След това г.з не пожела да го върне обратно, когато стана свободен агент, но оня "специалист", който цитираш обяви, че Миланов не бил върнат за да се налага Митков, което беше пълна лъжа, както повечето внушения, които се опитва да прави. Просто се опитва да замаже гафа на г.з, който на мястото на Миланов докара Фадига.
sinqkrepost1914 написа:Той щото, ако Макун беше на терена мелеза асен нямаше да направи тоя балъшки фаул на границата във 2рата мин., да..
Бала направи фаулa, Асен изгуби топката.
Последна промяна от Eminem на 28 авг 2025 21:53, променено общо 1 път.
vvessel написа:tmanolov написа:Идиотска грешка на Мъри, който изгони Миланов, а в последствие г.з. изгони и Аулинчо за сметка на АсАнча.
Абе човек, стига си повтарял малоумните опорки на една японска кола. Няма такова нещо. Миланов беше продаден на арабите, ако не се лъжа половин година преди да му свърши договора и се отказа от част от парите, които има да взима. След това г.з не пожела да го върне обратно, когато стана свободен агент, но оня "специалист", който цитираш обяви, че Миланов не бил върнат за да се налага Митков, което беше пълна лъжа, както повечето внушения, които се опитва да прави. Просто се опитва да замаже гафа на г.з, който на мястото на Миланов докара Фадига.
Мъри не си к пробва да го задържи, щото имаше римчетата (Филип и асан), но както и да е. Да, продадохме го, така е, минали работи
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.