efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Неделя от 14:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Неделя от 14:30 ч.
Дузпата е 50 на 50.. не бих се сърдил, ако я свири, но червения картон е просто нелеп. Сангаре нямаше никакъв шанс да стигне тоя пас дори и никой да не му пречи..
........а да защитата,нашата.мани мани
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
W84me написа:Търдин, Алдаир, Марин, задължителни смени.
Ама Марин играе ли? Не бях го забелязал. Уж през зимата щяха да правят силна средна линия с качествени футболисти. Не стига че са кръгла нула в средата, но развалиха и защитата. Много излишъци. То освен Нани май няма и кой друг да влезе.
eddie написа:Дузпата е 50 на 50.. не бих се сърдил, ако я свири, но червения картон е просто нелеп. Сангаре нямаше никакъв шанс да стигне тоя пас дори и никой да не му пречи..
Сангаре гаранция щеше да стигне пръв до топката. Сега пак го гледам и си мисля че по-скоро е червен. Докато дузпа няма. Оня не го рита, както изглеждаше, но можеше да се свири фал за задържане.
Има защитник на скорост а Сангаре тепърва се обръща. Това си е напълно нареден червен картон от хората на ВАР
- levskarcheto96
- Контакти:
Тоя Търдин ми е новият Икенна в центъра, за момента е абсолютен левак. За какво ги вземаме въобще такива...
Eminem написа:jusi написа:Eminem написа:jusi написа:Eminem написа:Смешен червен за Славия и пак ревете срещу съдията...И няма никаква дузпа срещу Сангаре.
И защо да е смешен? Сангаре остава сам срещу вратаря. Другия централен е на 30 метра+ и ще го стигне утре сигурно.
Не е точно срещу вратата, а на Славия не е толкова далеч.
Никакъв червен картон.
Ако не си признаваме, когато съдията ни подпира, нямаме право да говорим за подпирането към другите отбори.
Пеналта на футболното игрище е 40 метра. Виж сега на почивката повторение и си сметни на колко метра е разтоянието между двамата централни, а и накъде отива топката.
Като гледам, и другите тук мислят, че не е червен.
Ок видях, не са 30 метра а 20, обаче все още Сангаре остава сам срещу вратаря и сигурно нямаше да вкара :lol: :lol: Ако защитника го беше само задържал, без да го събаря, щеше да е жълт, но така за мен си е червен. А такива дузпи вече не дават, като видят, че защитника си дърпа крака, дори да има контакт. Обаче не е и втори жълт за симулация.
Последна промяна от jusi на 09 мар 2025 15:36, променено общо 1 път.
levskarcheto96 написа:Тоя Търдин ми е новият Икенна в центъра, за момента е абсолютен левак. За какво ги вземаме въобще такива...
Да се надяваме да е като Прохазка. По профил е същия.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
eddie написа:Дузпата е 50 на 50.. не бих се сърдил, ако я свири, но червения картон е просто нелеп. Сангаре нямаше никакъв шанс да стигне тоя пас дори и никой да не му пречи..
И викаш щото според теб не може да стигне топката значи, че може да се прилагат хватки от свободната борба?
alexdb написа:eddie написа:Дузпата е 50 на 50.. не бих се сърдил, ако я свири, но червения картон е просто нелеп. Сангаре нямаше никакъв шанс да стигне тоя пас дори и никой да не му пречи..
И викаш щото според теб не може да стигне топката значи, че може да се прилагат хватки от свободната борба?
Едно от задължителните условия за ЧК си го има. Защитника не се опитва да играе с топката изобщо.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема