Аз съм доволен...паднахме само с 2-0.
Трябва изцяло нов състав за догодина.
Тези играчи са позор за Локомотив.
efbet Лига: Левски (София) - Локомотив (София), Събота от 17:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: efbet Лига: Левски (София) - Локомотив (София), Събота от 17:30 ч.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
-
Победа на мускули, без грам грам надиграване или класа.
"Гостите" просто не си вЕрваха, че могат да постигнат положителен резултат. А имаха толкова хубави ситуации, при които обаче личеше липсата на самочувствие и ментална стабилност.
А ние нямахме почти нищо интересно в атака. От игра.
Сега... Търсенето с дълги топки на Колев и Сангаре, не е чака такъв проблем.
Проблем обаче е, че когато те не успеят да овладеят топката, или да е отклонят към съотборник, съперникът я избива в една зона от около 30-на кв./м. в която оперира единствено и само дефанзивният ни халф. Без значение от името му, той просто няма шанс да покрие този огромен периментър и в следствие на това, мач след мач, противниците ни правят опасни контри, или просто овладяват спокойно топката и убиват ритъма ни. До колкото го има ...
Ама как не може нЕкой измежду 3-мата централни бранители+нЕкой от халф-бековете ни, да отиват в оная мъртва зона, в която топката се избива, когато Сан/Кол. не успеят да я овладеят ?
Т'ва явно е нЕква задача от квантовата физика ...
"Гостите" просто не си вЕрваха, че могат да постигнат положителен резултат. А имаха толкова хубави ситуации, при които обаче личеше липсата на самочувствие и ментална стабилност.
А ние нямахме почти нищо интересно в атака. От игра.
Сега... Търсенето с дълги топки на Колев и Сангаре, не е чака такъв проблем.
Проблем обаче е, че когато те не успеят да овладеят топката, или да е отклонят към съотборник, съперникът я избива в една зона от около 30-на кв./м. в която оперира единствено и само дефанзивният ни халф. Без значение от името му, той просто няма шанс да покрие този огромен периментър и в следствие на това, мач след мач, противниците ни правят опасни контри, или просто овладяват спокойно топката и убиват ритъма ни. До колкото го има ...
Ама как не може нЕкой измежду 3-мата централни бранители+нЕкой от халф-бековете ни, да отиват в оная мъртва зона, в която топката се избива, когато Сан/Кол. не успеят да я овладеят ?
Т'ва явно е нЕква задача от квантовата физика ...
- metodito
- Контакти:
Aronaks написа:Да ми сравнявате играта при онова недоразумение Костов, със сегашната игра е нелепо. Най-малкото защото Костов води отбора и пролетта, а ние не знаем как ще изглежда Левски на Генчев пролетта.
Повече от ясно е, че между Мъри и Генчев има вселена в треньорските умения, но кажете ми кой може да дойде в момента в Левски и да промени нещо. Мъри няма да се върне със сигурност, кой тогава да дойде, че да сте доволни?
Чужденец.
Този на Берое да речем.
metodito написа:Aronaks написа:Да ми сравнявате играта при онова недоразумение Костов, със сегашната игра е нелепо. Най-малкото защото Костов води отбора и пролетта, а ние не знаем как ще изглежда Левски на Генчев пролетта.
Повече от ясно е, че между Мъри и Генчев има вселена в треньорските умения, но кажете ми кой може да дойде в момента в Левски и да промени нещо. Мъри няма да се върне със сигурност, кой тогава да дойде, че да сте доволни?
Чужденец.
Този на Берое да речем.
Ако вземе и двама-трима от Берое със себе си, идеално. Но конкретни имам предвид. Единият е вратаря.
Само Годой и Пинеда. Това са двамата ковертируеми футболисти в Берое, но едва ли биха се разделили старозагорци с лекота?
ikar написа:Само Годой и Пинеда. Това са двамата ковертируеми футболисти в Берое, но едва ли биха се разделили старозагорци с лекота?
Тях имах предвид, но на Годой май са му сложили много дебела цена и може да отиде в Тирето. Там вадят пари с чували.
metodito написа:Aronaks написа:Да ми сравнявате играта при онова недоразумение Костов, със сегашната игра е нелепо. Най-малкото защото Костов води отбора и пролетта, а ние не знаем как ще изглежда Левски на Генчев пролетта.
Чужденец.
Този на Берое да речем.
Колко мача си гледал на Берое с този треньор? Колко време се подвизава този треньор в България? Имаш ли представа от неговата треньорска визитка?
Някой идва на Герена и ни бие, и вече трябва да го взимаме за треньор, но точно вие, които искате да махате Генчев сега, само след няколко месеца ще искате да изгоните и следващия ни треньор, който ще сте разкрили междувременно като некадърен. Така няма да стане.
....и отново стигаме до рибата и главата . С това ръководство мечтите угасват бързо.
Aronaks написа:metodito написа:Aronaks написа:Да ми сравнявате играта при онова недоразумение Костов, със сегашната игра е нелепо. Най-малкото защото Костов води отбора и пролетта, а ние не знаем как ще изглежда Левски на Генчев пролетта.
Чужденец.
Този на Берое да речем.
Колко мача си гледал на Берое с този треньор? Колко време се подвизава този треньор в България? Имаш ли представа от неговата треньорска визитка?
Някой идва на Герена и ни бие, и вече трябва да го взимаме за треньор, но точно вие, които искате да махате Генчев сега, само след няколко месеца ще искате да изгоните и следващия ни треньор, който ще сте разкрили междувременно като некадърен. Така няма да стане.
Така е.. Ачиари определено не е с кой знае каква визитка и има реалния шанс да е Хосе Мурсия 2, но е факт, че направи Генчо да изглежда смешен насред Герена. Ама направо смешен. За Митов не искам да говоря - направо е срамно. Генчо може и да стане треньор, но трябва да се научи, че е нищожен и малък пред Левски и не да си чеше егото, а да работи и да стегне отбора. Иначе на приказки и наколенки пред наркоманите е топ. Щампион! Само дето вече не е в Крумовград, а в Левски. И аз съм против да го махат без да му се даде шанс да си види грешките и да си използва наличните футболисти правилно, но той или е страшен инат и с голямо его или просто е тъп. Последното не ми се вярва. Сигурен съм, че ако си потроши егото ще стане адекватен треньор, но към момента е вреден за Левски.Аз се съмнявам дори той да има идея какво прави. Един мач Марин е титуляр, после 3 не го включва в групата, после го пуска бек при положение, че ПК Галчев е на скамейката. После не знам си какво. Джими един мач титуляр, 2 резерва, 2 извън групата, тъкмо се разиграе и го смени. Мислович и него го пускаме някъде си, само вратар не. Охене от ключов го прави резерва, Лима го мъчи на непривична позиция, а е взет за крило. Куршума и него. Съсипа формата на всички, които можеше. Имаме най-скъпият българин в смешната лига и го мъчи на всички постове. Всички са супер изнервени. Щом тролей като Кристиян Димитров е бесен и всеки мач крещи и се кара на другите ми е ясно колко са се на*рали и каква е атмосферата в отбора. Алекс Колев почти го приключихме с футбола. Пуска го там да се бори с 2ма-3ма защитника по цял мач и после ревем, че не вкарвал. Ми той през 70% от игровото време се бори с гръб към вратата с двама върху него.
Просто сме тотална щета, а като изключим Алдаир и вратарчето имаме конкуренция на всеки пост за разлика от миналата година. Това е отговорност на треньорския щаб. Сигурен съм че ако го изгонят и ни поеме някой треньор (ама не послушко, какъвто гъзЪ иска) за нула време ще влезем във форма.
110 години любов!
- metodito
- Контакти:
Aronaks написа:metodito написа:Aronaks написа:Да ми сравнявате играта при онова недоразумение Костов, със сегашната игра е нелепо. Най-малкото защото Костов води отбора и пролетта, а ние не знаем как ще изглежда Левски на Генчев пролетта.
Чужденец.
Този на Берое да речем.
Това беше подхвърлено просто така. Тази защита на Генчев ме провокира да драсна някой ферман, но просто прочети предните ми мнения. За последно гледах Берое - Черно море.
Последна промяна от metodito на 26 ное 2024 15:13, променено общо 1 път.