efbet Лига: Славия 1913 (София) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Славия 1913 (София) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.
И кво сега излиза един Охене и цялата картина става трагична,може би и Джемилето.Иначе рекордни постъпления ,пък футболисти пак няма,няма кой да влезе,в средата е фрапиращо.И както сме добре в момента току виж до Коледа сме пак в познатата ситуация.
САМО ЛЕВСКИ!
vvessel написа:W84me написа:Днес много слабо. Само да вметна, че Колю ги бие тия и без селекция.
Редно е да споменеш и какво направи Колю с Числото и Локо Пловдив с пълна селекция.
Или за теб няма значение. Колю is THE BEST.
За мен работата на един треньор най-сериозно ще си проличи пролетта. Видяхме тая пролет как беше. Оценихме го. Да видим следващата как ще е , за да можем да го оценим подобаващо.
Каквото направи Мъри :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
vlong написа:И кво сега излиза един Охене и цялата картина става трагична,може би и Джемилето.Иначе рекордни постъпления ,пък футболисти пак няма,няма кой да влезе,в средата е фрапиращо.И както сме добре в момента току виж до Коледа сме пак в познатата ситуация.
Джемили е приключил, да му търсят отбор. Пълно лайно.
Алдаир трагедия днес, на негово място обаче влезе Галчев, ама и той трагедия...
-
Ами не е лошо всеки, да играе така срещу всеки, ама не го правят.Serafim написа:Тоест да не играят със злоба и ярост срещу нас? Точно след победи в такива мачове се гради самочувствие и се задвижват нещата напред.
Което обезсмисля Първенството.
Сега схващаш ли, какво имам на предвид ?
W84me написа:vvessel написа:W84me написа:Днес много слабо. Само да вметна, че Колю ги бие тия и без селекция.
Редно е да споменеш и какво направи Колю с Числото и Локо Пловдив с пълна селекция.
За мен работата на един треньор най-сериозно ще си проличи пролетта. Видяхме тая пролет как беше. Оценихме го. Да видим следващата как ще е , за да можем да го оценим подобаващо.
Ма не ми обръщай на Мъри. Ти ми противопоставяш Колю който имаше сработен състав и падна първия кръг от числото, с Генчев, който има 6 нови в състава на по 7-8 официални мача.
Сега погледнах състава на Колю:
1Пламен Андреев2Жереми Петри23Ноа Сонко Сундберг33Хосе Анхел Кордоба88Марин Петков27Асен Митков8Андриан Краев7Роналдо Сезар11Джауад Ел Джемили17Уелтон Фелипе9Рикардиньо Фильо
Половината от тия бяха продадени за 10 милиона евро.
Бала нали казаха, че има клауза!!!! Или не искаме да я плащаме и ще се пазарим???? Футболистите ни в средата освен Охене не стават за този стил. Кръстев и Миланов щяха да са идеални.
vvessel написа:W84me написа:vvessel написа:W84me написа:Днес много слабо. Само да вметна, че Колю ги бие тия и без селекция.
Ма не ми обръщай на Мъри. Ти ми противопоставяш Колю който имаше сработен състав и падна първия кръг от числото, с Генчев, който има 6 нови в състава на по 7-8 официални мача.
Сега погледнах състава на Колю:
1Пламен Андреев2Жереми Петри23Ноа Сонко Сундберг33Хосе Анхел Кордоба88Марин Петков27Асен Митков8Андриан Краев7Роналдо Сезар11Джауад Ел Джемили17Уелтон Фелипе9Рикардиньо Фильо
Половината от тия бяха продадени за 10 милиона евро.
Мъри не падна ли от Числото със същия състав, че и от Славия 2 пъти. Все тая, не исках да отварям тая тема изобщо, само да спомена. Инача най-добрите в този отбор в момента са доведени точно от Колю - Бала и Кристиян Димитров.
W84me написа:Мъри не падна ли от Числото със същия състав, че и от Славия 2 пъти. Все тая, не исках да отварям тая тема изобщо, само да спомена. Инача най-добрите в този отбор в момента са доведени точно от Колю - Бала и Кристиян Димитров.
Не искаше ама я отвори. Аз ще я затворя, като ти кажа че Димитров дойде при Мъри, а Бала при Колю беше пълна трагедия. Чак при Генчев се разигра. Дали заради адаптацията или треньора, не знам, ама недй му приписва на Колю и земното притегляне.
За Мъри мнението ти ми е ясно и няма смисъл да дискутираме.
Без да се правя на голям анализатор и без да знам доколко и каква част от селекциите са целенасочено правени ще кажа, че този грозен стил, който практикуваме е по-правилния в А група за мачовете с всички от 6-то място надолу и за мен гарантира около 85-90% победи в тези мачове. С останалите 4-5 отбора ще имаме сериозни проблеми в игрови план, но с някой гол от статично ще вземем и от тях някакви точки, което за 2-3 място и поне 10 точки плюс над предходните сезони би трябвало да стигне.