metodito написа:Сега проблемът ми е хикс или двойка с тази новина... Много ми е малък Х2-ката. :lol:
Слагай смело на 1ца. И в двата случая ще си доволен.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
metodito написа:Сега проблемът ми е хикс или двойка с тази новина... Много ми е малък Х2-ката. :lol:
Aronaks написа:metodito написа:Сега проблемът ми е хикс или двойка с тази новина... Много ми е малък Х2-ката. :lol:
metodito написа:Aronaks написа:metodito написа:Сега проблемът ми е хикс или двойка с тази новина... Много ми е малък Х2-ката. :lol:
В смисъл?
metodito написа:Aronaks написа:metodito написа:Сега проблемът ми е хикс или двойка с тази новина... Много ми е малък Х2-ката. :lol:
В смисъл?
drvasko98 написа:metodito написа:Сега проблемът ми е хикс или двойка с тази новина... Много ми е малък Х2-ката. :lol:
Хендикап 2-0 или обръщалка 0-1/2-1.
Не знам накакво отгоре си вярвате, че Левски е повече от посредствен отбор. Може и да има подем, но класата е ниска, много ниска.
Aronaks написа:drvasko98 написа:metodito написа:Сега проблемът ми е хикс или двойка с тази новина... Много ми е малък Х2-ката. :lol:
Хендикап 2-0 или обръщалка 0-1/2-1.
Не знам накакво отгоре си вярвате, че Левски е повече от посредствен отбор. Може и да има подем, но класата е ниска, много ниска.
Смешко, не те знам припок ли си или кренвирш, но се радвам че мислиш така. За утре е ясно, че няма как да вземем нещо, всичко ще е добре организирано държавният отбор да си вземе трите точки, дори да не им тръгне играта. Но всички други отбори ще страдат този сезон, когато се срещат с Левски, разбира се отборите които не могат да си напазаруват съдиите. Стига да не ни дръпнат шалтера отново, както се случва всеки път когато започнем да мачкаме наред.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Потребители, разглеждащи този форум: sokoleto46 и 255 госта