W84me написа:alexdb написа:vvessel написа:Не знам какво трябва да стане Рикардиньо да излезе на голово положение или поне да направи нещо в офанзивен план. Всички се опитаха да направят нещо като почнем от Петков с две греди, Роналдо в аут, Фадига във вратаря, Галчев покрай вратата, даже Чандъров отправи някакъв немощен удар с глава, а тоя се лута и не знае къде се намира и какво прави на терена изобщо. Едно време Гонзо водеше страхотни нападатели като Карвальо и Дембеле. Оня испанеца, вече му забравих името, с 20 гола, пак по негово време беше доведен. Последния ни голмайстор беше Костов. Не знам чии са заслугите по привличането му, но добра работа свърши.
Сега след 16 удара - загуба.
Трагедия.
А имах усещането че ще ги бием този път числото. Те се оказаха по-неудобни от Лудогорец, майка му стара. Ебаси каръщината ни гони срещу този измислен отбор.
С тази игра за нас и Септемврийска слава или Гранит Владая се прекалено неудобни. Щом и с човек повече не можем да натиснем ....
Правим контра срещу разредена защита, Галчев не може да я спре и я връща назад. Страшна техническа неграмотност има в нашите футболисти.
То какво ли има? Гледам им играта без топка. Ми те сами се затварят да не тръгне някой да им подаде.