Купа на България: Лудогорец (Разград) - Левски (София), Сряда от 19:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Re: Купа на България: Лудогорец (Разград) - Левски (София), Сряда от 19:00

Мнениеот ELFen » 13 апр 2022 21:27

sinqkrepost1914 написа:Честита победаа, голям Левски, голям Мъри, голяма синя публика и един нещастник с прякор Сватбата !
Както написа горе колегата така се става 11 поредни години шампион, само че сега имате срещу вас силен и обединен Левски и ще ядете дървото, мръсна делиорманска измет ! Левски е вечен !

Честита победа! Играхте добре тази вечер.
Влизайки в тона - от изказването, не стана ясно Левски как е ставал шампион...Аз лично, за 30г. съм виждал 3 пъти да се пребива дузпа:)

Мача не е свършил де !
Последна промяна от ELFen на 13 апр 2022 21:30, променено общо 1 път.
висша математика:314 :idea:

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 13 апр 2022 21:28

Има дузпа срещу Уелтон, скъсаха му фланелката.Другите две и за мен не са....

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 13 апр 2022 21:29

Кабака и сватбата в опита да помогнат на Лудогорец , се прецакаха. След като дадоха измислена дузпа за тях, бяха длъжни да дадат и тази за нас. За пребиването на дузпата , страничния сигнализира и нямаше как Кабака да не потвърди, след като цяла България видя какво стана. И все пак по-добре 2:3 отколкото 1:2.
Само Левски.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 13 апр 2022 21:33

за нашата дузпа. Беше ми някакво дежа ву. Преди изпълнението казах на тези, с които гледах мача - ще изтървем дузпата, но ще я пребием и ще вкараме. Познайте как ме изгледаха после всички. Па как се плеснах по челото и аз :)

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 13 апр 2022 21:34

Някой знае ли защо е червения картон за Мъри, че нищо не се разбра какво стана накрая.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 13 апр 2022 21:35

ELFen написа:
sinqkrepost1914 написа:Честита победаа, голям Левски, голям Мъри, голяма синя публика и един нещастник с прякор Сватбата !
Както написа горе колегата така се става 11 поредни години шампион, само че сега имате срещу вас силен и обединен Левски и ще ядете дървото, мръсна делиорманска измет ! Левски е вечен !

Честита победа! Играхте добре тази вечер.
Влизайки в тона - от изказването, не стана ясно Левски как са ставал шампион...Аз лично, за 30г. съм виждал 3 пъти да се пребива дузпа:)

Мача не е свършил де !

Сватбата и той откъде да знае, че ще има във вашето наказателно поле сатуация 1:1 с тази, която преди няколко минути е отсъдил като дузпа за вас, беше принуден да я даде, че иначе щеше да бъде върха на наглостта и безочието. А това, че и двете ситуации не са дузпи е съвсем отделен въпрос. Това, че даде втори жълт картон на Кордоба за едно голямо НИЩО, още повече. Недялков го бута в при спряла игра, тоя дава втори жълт картон на Кордоба. СМЯХ. Бяха надиграни и заслужено загубихте, а както се видя след мача не сте свикнали да губите, но съвсем скоро ще ви се налага доста често, защото Левски отново лети !
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 13 апр 2022 21:35

Някой разбра ли защо изгониха Кордоба? Съдията беше срамен. Голям мач, голям Левски, велик Станимир Стоилов. Тия момчета, дето без скамейка играят толкова мачове заслужават поздравления!!!
110 години любов!

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 13 апр 2022 21:42

за мача. Страхотна игра на нашите. Наистина страхотна. В защита с няколко дребни пропуска бяхме чудесни. 3-5-2 не е никак лоша постройка за сегашния ни състав. Щях да предложа да опитаме и срещу тирето така, но тоя жалкар Сватбата прееба всичко.
Много добра игра на Ван Дер Кап, дано не го урочасам, но съм спокоен за защитната двойка срещу тирето.
Марин Петков - бахти здравите нерви има тоя младеж. Евала.
Лявото крило - Уелтън и Цунами вече само с поглед се разбират.
С всеки изминал мач ставаме все по-обигран отбор, в който всеки знае какво прави, къде застава и какво се иска от него. Това си личи. НИщо общо с безцелното изритване на топката от началото на сезона
В края на мача отпаднахме физически, според мен се дължи и на късата скамейка.Но издържахме.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 13 апр 2022 21:43

groti написа:Някой разбра ли защо изгониха Кордоба? Съдията беше срамен. Голям мач, голям Левски, велик Станимир Стоилов. Тия момчета, дето без скамейка играят толкова мачове заслужават поздравления!!!

тоя тъпак Сватбата просто реши да се прави на герои и си избра двама от играчите и на двата отбора с по един жълт картон и за нищо и никакво сбутване даде рамо на тирето. Друго обяснение нямам

Върни се в “Левски”