Левски - Славия | 04.07.2020 | 18:00 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски - Славия | 04.07.2020 | 18:00 часа
Аре спрете се с това, че мача е уговорен. Според вас за колко е уговорен? За 100 хиляди ли? Венци ей така ще даде пари за квото и да е. Слаби, неподготвени, някои и с никаква тактическа грамотност.
Re: Левски - Славия | 04.07.2020 | 18:00 часа ?
alexdb написа:helic написа:TristaNNN написа:Бързате със сметките за второ място, после да няма "Всички вън!".Ами ако закучум един хикс със Славия? Ами ако Разград даде на пишман финалистите в неделя? А Локо къде ги забравяме? Има още цели три мача, а второто място е най-несигурното нещо в републиката към днешна дата.
защо да са сметки. Просто установяваме фактите. А те са че повечето неща зависят от нас.
Отделно, моят много, ама много лек оптимизъм е свързан с положението при другите отбори, т.е. че не е кой знае колко по-добро от при нас.
А при нас - множество проблеми. Имаме три мача в рамките на десет дни, които ще трябва да изкараме с един меко казано орязан състав без кой знае какви възможности за ротации и смени, особено в частта му централни защитници и дефанзивни халфове.
Така е. Всичко си е в наши ръце и ако няма изцепки и полягания на каузата този мач ни се превръща в рубикон. Вземем ли го имаме добри шансове. Не го ли вземем нещата отиват на кантар.
Eто защо призовах да не се прибързва със сметките.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Мача си го прееба Тодоров след като извади Лозев на полувремето,след това закъсня със смяната на Мазурек!След 50-та минута не можеха да ходят по терена! Спиро за какво го взеха в Левски 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Serafim написа:alexdb написа:Serafim написа:как свири френския рефер?
Без забележки. Не, че има много работа и спорни положения.
въпросът ми е свири ли се всяко падане и докосване и накъсва ли се играта?
Не, разбира се. Обаче прави впечатление колко възпитани могат да бъдат българските футболисти. Няма ръкомахане, няма оспорване на всяко решение, няма обграждане и бутане на съдията, няма - Да ти е*а майката и принудени плюенета с тлъста храчка. Мили и галантни момчета.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Сега гледах повторението на втория гол,Найденчо подтичва ,и изобщо даже не посяга да го спре.Посегни бе ,льольо,жълт картон ,голяма работа,вдига ръце като ученичка.На новото Цска това име голямото предимство,че имат биткаджии в средата,а нашите като католическо училище.
САМО ЛЕВСКИ!
17-18млн. бюджет срещу 2,5млн. и два паса не могат да си подадат 

България има природни богатства,
mikata написа:17-18млн. бюджет срещу 2,5млн. и два паса не могат да си подадат
Ама то от тия 18 милиона не играе никой
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- LoveAndPeace
- Контакти:
Сега изгледах репортажа
на Георгиев да му искат 50 кинта билет за 1ви ред

ЕМИЛ написа:Уговорен мач. Трябва да се плаща лиценз за Европа.
То след този мач лицензът за Европа е повече от ненужен. Петият дори бараж не играе.
Този Георгиев наистина ми прилича на ,,ент,, от,, Властелина на пръстена,,
САМО ЛЕВСКИ!