efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград) , 05.06|21:00ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград) , 05.06|21:00ч.
Не сме наказани. От къде са тия глупости сега
Сега ще е интересно как ще се намърдане на стадиона
Кой ще е с привилегия? Тия с картите или тия с билетите 
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
-
Blue_Blood84
Jordan1914 написа:Blue_Blood84 написа:Jordan1914 написа:Blue_Blood84 написа:Сега пише в спортала, че е разрешено за 30 процента публика. Ние на герена значи около 6000.
Защо сме наказани за мач без публика? Това пише в topsport.bg????
И аз това щях да пиша сега, тамън си викам поне 6000 наши, но сме имали наказание, имаме наказание само за евротурнирите за частично затваряне на сектор по избор не по-малък от 3000 места. Дано медиите да бъркат, нямаме наказание за първенството.
Мисля, че и за евротурнирите нямаме наказание?!
Имаме, но е дребно, само с частично затваряне на сектор. От гостуването на Ружомберок го получихме за знаме с черепи. Много спам направихме,но не би трябвало да сме наказани сега. Последните мачове от първенството не се е случвало нищо сериозно.
modor написа:Не сме наказани. От къде са тия глупости сегаСега ще е интересно как ще се намърдане на стадиона
Кой ще е с привилегия? Тия с картите или тия с билетите
Търговците на едро ще са с привилегия!
- modor
- Контакти:
1914.1902 написа:Търговците на едро ще са с привилегия!
JackPackage написа:......
Много ясно. Да му мисли скараджията
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Как точно ще накарат 700/800 човека в сектор Б да са на 2 метра един от друг?
Герена не беше ли 29/30к, май беше най-големия клубен или този капацитет е бил с пейките от едно време?
Герена не беше ли 29/30к, май беше най-големия клубен или този капацитет е бил с пейките от едно време?
-
Blue_Blood84
miro_rz написа:Как точно ще накарат 700/800 човека в сектор Б да са на 2 метра един от друг?![]()
С пейките от едно време е бил към 42 000, после с пластмасовите седалки стана 30-на хиляди когато целия стадион беше овален. Сега вече, рекламни пана в сектор В, долните редове половината не се използват, сектор А самостоятелен, сектор Г в средата ни е голямата картина с емблемата и другата част от сектор Г към сектор В вече не се използва. И на мен не ми харесва, но това е действителността.
Blue_Blood84 написа:miro_rz написа:Как точно ще накарат 700/800 човека в сектор Б да са на 2 метра един от друг?![]()
С пейките от едно време е бил към 42 000, после с пластмасовите седалки стана 30-на хиляди когато целия стадион беше овален. Сега вече, рекламни пана в сектор В, долните редове половината не се използват, сектор А самостоятелен, сектор Г в средата ни е голямата картина с емблемата и другата част от сектор Г към сектор В вече не се използва. И на мен не ми харесва, но това е действителността.
В момента капацитетът на стадиона е ≈ 22 000.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Интересно е какво ще правим с посещаемостта в петък.
Аз, например, имам сезонна карта за сектор А, но и виртуален (явно вече реален) билет за друг сектор, понеже някой вече си беше завзел моето място в А, виртуално, а като гледам картата на ЕбемТиТима, целият сектор е разпродаден. Сиреч, допускам, че ще трябва да ходя в другия сектор, според билета, където е възможно да съм налазил мястото на друг картодържател? И имам ли шанс да се впиша в тези 30% процента от капацитета на стадиона при положение, че сега реално имам два билета?
Аз, например, имам сезонна карта за сектор А, но и виртуален (явно вече реален) билет за друг сектор, понеже някой вече си беше завзел моето място в А, виртуално, а като гледам картата на ЕбемТиТима, целият сектор е разпродаден. Сиреч, допускам, че ще трябва да ходя в другия сектор, според билета, където е възможно да съм налазил мястото на друг картодържател? И имам ли шанс да се впиша в тези 30% процента от капацитета на стадиона при положение, че сега реално имам два билета?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- LoveAndPeace
- Контакти:
TristaNNN написа:Интересно е какво ще правим с посещаемостта в петък.
LoveAndPeace написа:TristaNNN написа:Интересно е какво ще правим с посещаемостта в петък.
![]()
а много други ще застанат до картоненото си Аз
Не е разрешено! Хората трябва да са на разстояние.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!