Купа на България: Левски (София) - Лудогорец (Разград) , Четвъртък
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Купа на България: Левски (София) - Лудогорец (Разград) , Четвъртък
Другия вариант е Костов зад Робърта,а Спиерингс на фланга.Ще видим.
На мене ми мирише на смяна на схемата .......3-5-2 

От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
vlong написа:alexdb написа:Последен шанс за Левски да спаси сезона и евентуално да си осигури участие в ЕКТ през следващия сезон. Ако и този път се покаже същата безхаберна игра и резултат както се случва вече от 8 мача нещата ще тръгнат рязко надолу по всички линии. Да се надяваме, че наемниците ще се размърдат и най-после ще изиграят силен мач.
За първото изречение не виждам нещо наистина жизнеспасяващо и належащо.
За останалото може би е така.
Много бъркаш. Ако Левски днес бие в общи линии съпорта от феновете ще продължи още известно време, а участие в ЕКТ е важно от гледна точка на бъдещи спонсори, евентуален бъдещ нов собственик и цялостното развитие през следващата година.
OOP написа:На мене ми мирише на смяна на схемата .......3-5-2
Като нищо. Предвид нежеланието на Хубчев да пуска Рейш като деф. халф... Но ще е интересно да видим последния в средата най-накрая, толкова се говори за това...
1914.1902 написа:[center]Миятович
Миланов - Каргас - Ейолфсон - Горанов
Тиам - Рейш
Ст. Иванов - Спиерингс - Ст. Костов
Робърта[/center]
По-скоро Костов централен, че на крилото показа, че е адски зле, а Робърта може да играе и като крило. За първи път да съм съгласен със състава с който Хубси ще почне. Интересното единствено е бековете ще бъдат ли изнесени по-напред и в защита ще играем с трима централни или ще изкараме целия мач в нещо от типа на 5-4-1. Надявам се да е първото и ако имаме ден ще вземем мача. И ние и Каузата сме много зле пролетта. Ние нямаме победа, а те имат само една.
tiamat написа:OOP написа:На мене ми мирише на смяна на схемата .......3-5-2
Като нищо. Предвид нежеланието на Хубчев да пуска Рейш като деф. халф... Но ще е интересно да видим последния в средата най-накрая, толкова се говори за това...
То пък Хубчев като има опции за втори дефанзивен халф - Мазурек, Юруков и Найденов

-
- Контакти:
На Рейш поначало това му е позицията, но той направо забрави да играе на нея в последната година. Така или иначе варианти на този пост няма кой знае какви. Конфигурацията в нападение ми е мъгла, но поне не сме с трима централни нападатели, което си е надграждане. 

30/70% владеене на топката.
NOMER14 написа:30/70% владеене на топката.
При това на Герена
От видяното мога да отсъдя, че Славия са извънземен отбор, а тези на терена са някакви футболисти от А група.
Миятович е същия посредственяк, като Никито.
Миятович е същия посредственяк, като Никито.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.