Алару акбар!
Засега съм две от три по отношение на селекцията. Казах, че Миятович, Алар и Здравко са големите попадения. Остава и цигането да ми оправдае очакванията. Надявам се на зима да не го освободят, а и май има дългосрочен договор, нали?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Blue_Blood84 написа:Значи, бием Етър 3-0, е как може да вадим нож на умряло куче, тоя мач не е показателен, нямаше смисъл да се играе.
Падаме от Етър, е как може с тоя Хубчев, нормално да паднем, всички да се махат, закривайте отбора, напускайте всички.
Е по=добре да си бием всеки с 3-0 и мрънкащите левскари във вечен мензис да мрънкат, че сме били с 3-0 от колкото да бяхме паднали или да бяхме направили Х и тогава не ми се мислеше какви щяха да го пишат.
Знам колко много харесваше Мариан, та за това - дали Алар, на позицията на Мариан, нема да е топ-удар ?metodito написа:Дис ис Алааар!
Алару акбар!![]()
Засега съм две от три по отношение на селекцията. Казах, че Миятович, Алар и Здравко са големите попадения. Остава и цигането да ми оправдае очакванията. Надявам се на зима да не го освободят, а и май има дългосрочен договор, нали?
THE G.A.M.E написа:Знам колко много харесваше Мариан, та за това - дали Алар, на позицията на Мариан, нема да е топ-удар ?metodito написа:Дис ис Алааар!
Алару акбар!![]()
metodito написа: Хърватинът има много сходства с играта на Слави.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:metodito написа: Хърватинът има много сходства с играта на Слави.
Откога имаме хърватин?![]()
groti написа:Са не разбрах. Трябва да сме унили, че печелим мачове срещу умрели кучета ли? Само ще напомня, че тъкмо в мачовете с умрелите кучета се губят титли и купи.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта