efbet Лига: Левски (София) - Етър (Велико Търново) , Сряда

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Етър (Велико Търново) , Сряда

Мнениеот metodito » 06 ное 2019 19:24

Дис ис Алааар!
Алару акбар! :lol:
Засега съм две от три по отношение на селекцията. Казах, че Миятович, Алар и Здравко са големите попадения. Остава и цигането да ми оправдае очакванията. Надявам се на зима да не го освободят, а и май има дългосрочен договор, нали?

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 06 ное 2019 19:39

Blue_Blood84 написа:Значи, бием Етър 3-0, е как може да вадим нож на умряло куче, тоя мач не е показателен, нямаше смисъл да се играе.
Падаме от Етър, е как може с тоя Хубчев, нормално да паднем, всички да се махат, закривайте отбора, напускайте всички.
Е по=добре да си бием всеки с 3-0 и мрънкащите левскари във вечен мензис да мрънкат, че сме били с 3-0 от колкото да бяхме паднали или да бяхме направили Х и тогава не ми се мислеше какви щяха да го пишат.

:!: :!: :!:

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 06 ное 2019 19:49

Всячески се опитвам, но така и не мога да разбера някои хора. Как възприемат тази ИГРА... Направена за забавление и положителни емоции, а имам чувството, че в България се възприема като най-важна част от живота и депресира и озлобява хората, които се интересуват от играта. Искате идеален отбор, който да мачка всичко по пътя си, но това не е реално. Свършиха тези времена. Но дори и тогава се нуждаехме понякога от уникални продължния, за да бием отбори като Родопа-сигурно някои не знаят, че има такъв отбор. И вместо да се зарадват хората на една победа и страхотни голове на Паулиньо и Алар, то се вади вода от 39573 кладенеца, за да се покаже колко кофти е бил този мач. Съвсем друг въпрос е какво очакват хора, които не могат да напълнят 1/10 от стадиона в повечето мачове-дали заслужават повече? Всеки знае какъв е справедливият отговор. Искате да се оправи отбора, но като тези, които мечтаят да се оправи България на няколко хиляди километра от нея. Да не вземе да се наложи ние да свършим нещо, за да помогнем на отбора и държавата си...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 ное 2019 19:54

metodito написа:Дис ис Алааар!
Засега съм две от три по отношение на селекцията. Казах, че Миятович, Алар и Здравко са големите попадения. Остава и цигането да ми оправдае очакванията. Надявам се на зима да не го освободят, а и май има дългосрочен договор, нали?
Знам колко много харесваше Мариан, та за това - дали Алар, на позицията на Мариан, нема да е топ-удар ? :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 ное 2019 20:08

THE G.A.M.E написа:
metodito написа:Дис ис Алааар!
Знам колко много харесваше Мариан, та за това - дали Алар, на позицията на Мариан, нема да е топ-удар ? :mrgreen:

Аз това даже и го писах във "всекидневната". Против съм определението "класен" за футболист, дошъл у нас, но там ги учат на друг футбол и развиват чисто футболния им интелект. За съжаление има определен тип футболисти, които не може да изкараме от школите. Има изключения, като Георги Илиев или Ванката Цветков, да речем, но те са изключения.

П.С. И да отбележа ролята на Хубчев. Дотук Алар беше един вял на терена и някак си... Явно е искал да получи повече свобода от треньора, а да не е забит отпред като колче. Хърватинът има много сходства с играта на Слави. Много помага в дефанзивен план, движи се без топка, вкарва.

П.С. 2. По-скоро на позиция тип Кака в Милан.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 ное 2019 20:17

metodito написа: Хърватинът има много сходства с играта на Слави.

Откога имаме хърватин? :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 06 ное 2019 20:25

Са не разбрах. Трябва да сме унили, че печелим мачове срещу умрели кучета ли? Само ще напомня, че тъкмо в мачовете с умрелите кучета се губят титли и купи.
110 години любов!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 ное 2019 20:28

W84me написа:
metodito написа: Хърватинът има много сходства с играта на Слави.

Откога имаме хърватин? :mrgreen: :mrgreen:

Place of birth: Jugoslawien (SFR)Slavonski Brod
Така поне пише в Трансфермаркт и Уикипедия. Татко му е хърватин (майка му мисля също) и е ритал за Хайдук, ако не се лъжа.

Plamen_i00
Контакти:

Мнениеот Plamen_i00 » 06 ное 2019 20:30

Добър мач на отбора. Странни са ми левскари, които след всяка рутинна победа говорят само за чаканата рутинна загуба от Лудогорец. Аз лично предпочитам да се порадвам на днешния мач и да се надявам напредъка в играта да продължи.
P.S. На каква позиция играе юношата Марин Петков, който днес остана на резервната скамейка. Хубчев го спомена в интервюто, което от неговите уста трябва да се тълкува като супер комплимент.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 ное 2019 20:36

groti написа:Са не разбрах. Трябва да сме унили, че печелим мачове срещу умрели кучета ли? Само ще напомня, че тъкмо в мачовете с умрелите кучета се губят титли и купи.

Трябва да сме реални, че второ място ни е тавана и то с бая пот.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”