W84me написа:А как само изглеждаше ръстово отборът, когато на терена бяха Яблонски, Холмар, Обертан, Гомез, Тиам, Реиш...
Хахаха, явно като почнат да играят Мазурек, Нашименто и още 1-2 ситни, ще намерим и играч с точнл центриране.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:А как само изглеждаше ръстово отборът, когато на терена бяха Яблонски, Холмар, Обертан, Гомез, Тиам, Реиш...
ikar написа:Няма спор че мача ще е доста труден, както показва и статистиката напоследък - въпреки че настоящият треньор много мрази да се вглежда в нея.Този мач ще бъде коренно различен от последният. Берое обича да се надиграва/изключение прави мача срещу отбора с петолъчката/, затова ще падне голяма борба в средата на терена.За съжаление там липсва така желаният синхрон между футболистите в тази зона????
Берое, както и Левски трудно обръщат мач в който противника поведе в резултата. Поведем ли в резултата - победата ще бъде доста близо. Берое е твърде далече от формата от миналият шампионат, да не говорим за по-миналият, затова и самите техни фенове не вярват че тази година четвъртото място е сигурно - напротив, те дори се съмняват дали ще попаднат в първата 6-ца??????
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Vura написа:1-1
metodito написа:mikata написа:Нашименто е по-добър от Мариани,просто няма психика за Левски! Хубчев трябва да работи внимателно с него!
Каргас го няма в групата
Нащименто може да е по-добър от Мариани на позицията си, отколкото швейцареца на своята (което ми е малко съмнително), но във футбола се гледат асистенции и голове, а не отнети топки.
Иначе ми харесва включването му в състава за мача. А дано. Определено предпочитам него пред Райнов. Имах надежди за бероеца, но засега не ги оправдава.
csimoen2 написа:metodito написа:mikata написа:Нашименто е по-добър от Мариани,просто няма психика за Левски! Хубчев трябва да работи внимателно с него!
Каргас го няма в групата
Нащименто може да е по-добър от Мариани на позицията си, отколкото швейцареца на своята (което ми е малко съмнително), но във футбола се гледат асистенции и голове, а не отнети топки.
Иначе ми харесва включването му в състава за мача. А дано. Определено предпочитам него пред Райнов. Имах надежди за бероеца, но засега не ги оправдава.
Двамата играят на съвсем различни позиции, нищо че Нашименто беше пускан и дефанзивен хлф...
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni, bubka, darkblue67, ElCochino, Septimius, TristaNNN и 26 госта