Левски: Всекидневно мрънкане
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: Левски: Всекидневно мрънкане
Жалко че го няма Яблонеца. Щеше да им мушне два гола 
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- metodito
- Контакти:
drvasko98 написа:Дупе да им яко на Хубчев и ръководството. И с Наско Сираков отпред сме падали от разни анонимници, но евентуално отпадане ще води до оправдани въпроси за нападателя. Така че, Хубчев няма право да отпада в първия кръг при никакви обективни, субективни и междугалактически обстоятелства. Може с две по 0-0 и 1-0 при дузпите да се класираме, но друга алтернатива няма
В интерес на истината, Ружомберок не са анонимници... като Вадуц или Тампере(щях да кажа Беверен, ама се сетих, че там играеше младия Ебоуе), да речем. Както и преди казах, гледах този сезон няколко мача от словашкото. На първо място, първенството е по-балансирано, което и личи от това, че шампион не става един клуб всяка година. На второ място, има доста словаци. Знам, че някои хора не разбират какво означава това, но е важно. Няма и много бонго-бонго. Което не знам лошо ли е за нас (защото белите не могат нито да бегат, нито да скачат). Достатъчно е да сравниш словашкия национален с българския. Но в исторически план, общо погледнато, Ружомберок не са нито Слован Братислава, нито Жилина, нито Спартак Търнава (които са много по-успешен клуб в европейско отношение от всеки бг клуб). И да не забравяме, че това е чехословашка школа. Най-вече - чехословашка треньорска школа.
Ако отпаднем, предварително, аз за Хубси нищо не мога да кажа. Пожелавам му успех. Но определено ПиноКио ще е виновен, за мен. Разби един отбор, така че Хубси няма какво да направи. И обратното - ако ги отстраним, за мен основният принос ще е на Хубси, а не на ПК. И друг ще виня, ако отпаднем от Ружомберок, с не по-малка вина - онези дето ни докараха наказанието. Просто, за съжаление, без нас на трибуните - не невъзможно, но почти невъзможно.
Лично аз не вярвам, че ще ги отстраним. Надявам се, но няма как един отбор на два дни да отстрани... нека го наречем равностоен съперник. Ще видим.
mikata написа:Нали не сте очаквали,че г-н Божков ще извади чувалите с парите!
Е тогава за кво е тук ?
За да изкараш пари първо трябва да вложиш
- modor
- Контакти:
А задълженията?
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- delqnski47
- Контакти:
ЕМИЛ написа:mikata написа:Нали не сте очаквали,че г-н Божков ще извади чувалите с парите!
Е тогава за кво е тук ?
Колкото и да е странно,специално тук си може би единственият,който разсъждава адекватно
Всеки тук(а и не само) си мисли,че....някой идва и просто ей така почва да дава.
Първо се влага,после се печели и чак накрая се погасява.Някои си мислят,че се почва от третото...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:ЕМИЛ написа:mikata написа:Нали не сте очаквали,че г-н Божков ще извади чувалите с парите!
Е тогава за кво е тук ?
Колкото и да е странно,специално тук си може би единственият,който разсъждава адекватно![]()
Всеки тук(а и не само) си мисли,че....някой идва и просто ей така почва да дава.![]()
Тея пари от дърветата нали..
![]()
Първо се влага,после се печели и чак накрая се погасява.Някои си мислят,че се почва от третото...
Тая логика за Бг футболът не става и не върви. Тук никой не може да печели пари от футбол. Вкл. и Домуза, въпреки че е най-близо до това. Така че ако Божков е дошъл да печели скоро отбор няма да имаме. Бих казал никога
Дали нашите скаутват на Световно първенство по футбол за жени
Има много сериозни боНби там
А Марта от селесаото макар и дърта ще вкара минимум 15 гола у кафевата лига !
Къде е нашето ръководство защо спи !!!
Има много сериозни боНби там
А Марта от селесаото макар и дърта ще вкара минимум 15 гола у кафевата лига !
Марта изпревари Мирослав Клозе и стана най-резултатният играч на финали на Световно първенство. Бразилката вкара за успеха с 1:0 над Италия и вече има 17 попадения на финали. Клозе е с 16.
Къде е нашето ръководство защо спи !!!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.
metodito написа:drvasko98 написа:Дупе да им яко на Хубчев и ръководството. И с Наско Сираков отпред сме падали от разни анонимници, но евентуално отпадане ще води до оправдани въпроси за нападателя. Така че, Хубчев няма право да отпада в първия кръг при никакви обективни, субективни и междугалактически обстоятелства. Може с две по 0-0 и 1-0 при дузпите да се класираме, но друга алтернатива няма
В интерес на истината, Ружомберок не са анонимници... като Вадуц или Тампере(щях да кажа Беверен, ама се сетих, че там играеше младия Ебоуе), да речем. Както и преди казах, гледах този сезон няколко мача от словашкото. На първо място, първенството е по-балансирано, което и личи от това, че шампион не става един клуб всяка година. На второ място, има доста словаци. Знам, че някои хора не разбират какво означава това, но е важно. Няма и много бонго-бонго. Което не знам лошо ли е за нас (защото белите не могат нито да бегат, нито да скачат). Достатъчно е да сравниш словашкия национален с българския. Но в исторически план, общо погледнато, Ружомберок не са нито Слован Братислава, нито Жилина, нито Спартак Търнава (които са много по-успешен клуб в европейско отношение от всеки бг клуб). И да не забравяме, че това е чехословашка школа. Най-вече - чехословашка треньорска школа.
Ако отпаднем, предварително, аз за Хубси нищо не мога да кажа. Пожелавам му успех. Но определено ПиноКио ще е виновен, за мен. Разби един отбор, така че Хубси няма какво да направи. И обратното - ако ги отстраним, за мен основният принос ще е на Хубси, а не на ПК. И друг ще виня, ако отпаднем от Ружомберок, с не по-малка вина - онези дето ни докараха наказанието. Просто, за съжаление, без нас на трибуните - не невъзможно, но почти невъзможно.
Лично аз не вярвам, че ще ги отстраним. Надявам се, но няма как един отбор на два дни да отстрани... нека го наречем равностоен съперник. Ще видим.
С тези нещата са фифти - фифти. Очаквания, че можем да ги отстраним и то с лекота са силно пресилени. Гледах им няколко мача специално по повода. Гърбав отбор от типа който ни създават най-много ядове - затворен, твърд дори на моменти груб, добре сложени играчи, висока тактическа дисциплина в защита, напред разчитат най-вече на контри с центриране. Особено неприятни при статични положения и ъглови удари. Трудно пускат голове. Хубавото е, че и трудно вкарват
Левски в техническо отношение стои много по-добре. Но нашите слабости си ги знаем - бавни сме напред и трудно правим изненади, трудно вкарваме, правим понякога елементарни грешки от които страдаме. Аз се надявам на Хубчев който да направи балансирана тактика без да се изхвърляме прекалено напред и разбира се на късмет да вкараме.
delqnski47 написа:ЕМИЛ написа:mikata написа:Нали не сте очаквали,че г-н Божков ще извади чувалите с парите!
Е тогава за кво е тук ?
Колкото и да е странно,специално тук си може би единственият,който разсъждава адекватно![]()
Всеки тук(а и не само) си мисли,че....някой идва и просто ей така почва да дава.![]()
Тея пари от дърветата нали..
![]()
Еми Домусчиев първо вложи после обра поникналите пари ....Няма как да посееш зарзала и да чакаш хубава праскова...
- modor
- Контакти:
Е да ама Домусчиев не си взе отбор с дългове.
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.