Абе кой е тоя Вутов в студиото? ???
Кой ги кани изобщо такива специалисти? ???
То бива злъч бива омраза ама тоя да му плащат няма да плюе толкова....ебаси пародията
ППЛ / Левски (София) - Ботев (Пловдив) / 1:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
icemanbg33
- Контакти:
Re: ППЛ / Левски (София) - Ботев (Пловдив) / 31.03 / 20:30
Този в коментаторското студио, какво се прави на голям специалист. Сеидахмет беше най-активният в първото, а това му е първия мач. Мартин Петков от кого е признат? От нашата уникална школа дето пада с 10 гола от първия отбор ли?
- blue avalanche
- Контакти:
gzagorov написа:Бахти, "Левски" нищо не играели и за пореден път нямали облик, а за "Ботев" почти няма упреци към играта, само били леко плахи. Иначе 61:39 процента владеене на топката за "Левски", 8:3 голови положения и т.н. А в момента сриват със земята Саидахмет, само след 45 минути игра. Само аз ли чувам глупости от студиото за Диема
Ако някой не познава отборите, ще си помисли, че със сините фанелки са Ботев.
-
icemanbg33
- Контакти:
goro_man написа:Абе кой е тоя Вутов в студиото? ???
Кой ги кани изобщо такива специалисти? ???
То бива злъч бива омраза ама тоя да му плащат няма да плюе толкова....ебаси пародията
В студиото на диема, ако не плюеш по Левски не си добър дошъл.
gzagorov написа:Бахти, "Левски" нищо не играели и за пореден път нямали облик, а за "Ботев" почти няма упреци към играта, само били леко плахи. Иначе 61:39 процента владеене на топката за "Левски", 8:3 голови положения и т.н. А в момента сриват със земята Саидахмет, само след 45 минути игра. Само аз ли чувам глупости от студиото за Диема
Ти слушаш ли изобщо смешниците в студиото?
Тия освен да ритат и рушат играта аз друго не видях да правят. Всяко по-бързо изнасяне на топката от Левски завършва с моментална балтия.
И голям рев пада за дузпата, ама за спестените картони на бековете нито думичка. То какъв мач да стане като половината време минава в подготовка за изпълнение на статично положение, резултат от поредното нарушение.
Доста дразни тоя уж левскар, особенно като каза, че Ботев играят с резервите.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Toя смешник Вутов да каже един играч дето го е произвел дееВа. Тръгнал да храни казахстанеца. Помияр.
За Пиргов можеше да му се дава шанс да играе. Цяла пролет се играеха някакви контроли, а резерва на Холмар/Давид беше Белаид.
За мен има място в отбора. Стабилен играч за нашето първенство, мъжкар, биткаджия. Вместо него взехме оня дюнерджия Белаид и го търпяхме една година. В момента има някакъв друг дето не е играл от 1г. и половина.
За Пиргов можеше да му се дава шанс да играе. Цяла пролет се играеха някакви контроли, а резерва на Холмар/Давид беше Белаид.
За мен има място в отбора. Стабилен играч за нашето първенство, мъжкар, биткаджия. Вместо него взехме оня дюнерджия Белаид и го търпяхме една година. В момента има някакъв друг дето не е играл от 1г. и половина.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Май ще сменят Божинов. Правилно, ако е вярно.
alexdb написа:olfix написа:Срамна дузпа!
Ле-ле, то вчерашната беше направо по учебник.
Аз си гледам Левски.Какво ме интересува какво е ставало вчера?! Днес виждам абсолютно безидейна игра.Дерменджиев е крайно лимитиран.
Буш влиза, значи повечето от атаките на "Левски" ще приключват със засада, нарушение или топка в облаците. На това му се казва "от трън, та на глог". Дано ме опровергае.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.