ППЛ / Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Победа за Левски
253
58%
Равен
72
17%
Победа за Лудогорец
108
25%

Общо гласове: 433

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: ППЛ / Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 10.03 / 17:30

Мнениеот specter » 06 мар 2019 11:25

trokadero_ написа:
specter написа:
modor написа:
trokadero_ написа:С назначаването на Стойчо умират всякакви надежди , че Лудогорец ще сдаде титлата на Левски....

Нали имаше директива..... :lol:

Чакай сега първо да изчистят нещата, много въпроси задаваш... :lol: Ще има директива, ако вземем че направим нещо, в другите случаи ще има просто "трендове" откъм съдийски отсъждания и тук-таме някоя бърза директивичка. Генералната директива не е ясна още. :lol:

Ще ги вдигне Стойчо

За съжаление, по всяка вероятност ще е така. Но пък винаги има шанс и да не успее... Ще видим.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 06 мар 2019 11:26

specter написа:
trokadero_ написа:
specter написа:
modor написа:
trokadero_ написа:С назначаването на Стойчо умират всякакви надежди , че Лудогорец ще сдаде титлата на Левски....

Нали имаше директива..... :lol:

Чакай сега първо да изчистят нещата, много въпроси задаваш... :lol: Ще има директива, ако вземем че направим нещо, в другите случаи ще има просто "трендове" откъм съдийски отсъждания и тук-таме някоя бърза директивичка. Генералната директива не е ясна още. :lol:

Ще ги вдигне Стойчо

За съжаление, по всяка вероятност ще е така. Но пък винаги има шанс и да не успее... Ще видим.

Така е

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 мар 2019 11:28

Тая титла ви е мания... Все за нея говорите! Ние имаме далеч по-важни проблеми за решаване и дори да не я вземем, не е чак такъв проблем! 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
DaNi_mLaDeNoV
Контакти:

Мнениеот DaNi_mLaDeNoV » 06 мар 2019 11:28

TristaNNN написа:
miro_rz написа:
DaNi_mLaDeNoV написа:
tevez написа:Сигурен съм, че дори Сухия не познава толкова добре отбора си, отколкото Дерменджиев. :mrgreen:

В това съм не само сигурен, а даже къщата мога да си сложа. Иначе за мача мисля 3-1 или 2-0 Шубата знае как.

Стойчо знае какво "Шубата" знае ! :mrgreen:

Ма сега и Дерменджиев знае, каквото Стоев знае. :mrgreen:

Ние знаем, че той знае, че Шубата знае. Ама Стоев дали знае, че счупихме интерактивната схема на Евентим, и те вече и те не знаят колко билета останаха.
[wrapimg=]http://e2.365dm.com/17/11/16-9/30/skysports-heung-min-son-tottenham-hotspur-football_4147881.jpg?20171105145303[/wrapimg]

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 06 мар 2019 11:30

koisa написа:

Тая титла ви е мания... Все за нея говорите! Ние имаме далеч по-важни проблеми за решаване и дори да не я вземем, не е чак такъв проблем! 8-)

Аз казвам така ! Нека я вземе този отбор , който наистина заслужава чисто футболно , а не със задкулисни идеи и съдии.
Но за съжаление в България това не се случва от години...

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 мар 2019 11:37

trokadero_ написа:
koisa написа:

Аз казвам така ! Нека я вземе този отбор , който наистина заслужава чисто футболно , а не със задкулисни идеи и съдии.
Но за съжаление в България това не се случва от години...

Всички искаме това...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 06 мар 2019 11:44

Стоев се провали в Арда ще го видим сега в Антибиотик Разград какво ще направи :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Shisharko
Контакти:

Мнениеот Shisharko » 06 мар 2019 11:50

Назначенията на Сухия и Чичовото бяха най-добрите подаръци, които Левски можеше да получи.
Лошо за Сухия, дано поне Чичовото `иляди! :)
от delqnski47 » 15 фев 2019 10:53
"Още малко ми тряя и ви припознавам."

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 06 мар 2019 12:00

Веднъж да се зарадвам, че Сухия ни е от полза като треньор и те взеха, че го махнаха. :)
Като класа имат няколко играчи, които са по - добри от нашите. Но от друга страна, имаме предимство, че отново правят треньорска смяна, домакинството ни и пълния стадион. Дано се играе футбол и по - добрия да победи.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 мар 2019 12:04

Не усещате ли дългите пипала на Синята Директива? Сменят си тренера точно преди мача с нас, за да не победят. Сетне, Стоев по стар навик брули люляците за купата. По-после, ние жънем успехи в горната шестица, а каузата се спъва тук-таме, щото нали се обиграват все пак, а накрая на сезона всички четем какво пише във вестниците. :twisted: :twisted: :twisted:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”