Аз, пък, предпочитам Паулиньо и Обертан по крилата.
Мариани, Нашименто(Васчук) и Тиам в средата.
Никакви Кабовци и Ивановци!
ЦСКА-София (София) - Левски (София)/ 0:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети в деня на мача няма да се продават
Люляците само под нашата тема дрискат... Тяхната си стои още на 4-та страница! 

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- blue avalanche
- Контакти:
Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети в деня на мача няма да се продават
koisa написа:Люляците само под нашата тема дрискат... Тяхната си стои още на 4-та страница!
Там всички написаха по един път как ще ни разгромят и се кротнаха.
Пък и състава им е ясен.

То не че нашият не е. Дано само твърдоглавият Стоянович да не пусне пак Белаид...

Последна промяна от blue avalanche на 27 сеп 2018 10:43, променено общо 1 път.
koisa написа:Люляците само под нашата тема дрискат... Тяхната си стои още на 4-та страница!
Те са пристрастени към нашия клуб... Странни хора...

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
- blue avalanche
- Контакти:
specter написа:koisa написа:Люляците само под нашата тема дрискат... Тяхната си стои още на 4-та страница!
Те са пристрастени към нашия клуб... Странни хора...Четат активно и задълбочено всеки коментар, отговарят. Аз даже вече и някакво глупаво лично съобщение получих.
Да не е от COVINI? Той ги обича тия "работи"...

- metodito
- Контакти:
popokutepetel написа:Голяма драма ще е и с вратаря. На тия единствената им игра е с изсипване на топката в нак. поле, а нашия дотук се показа като голям рибар, който баш в това хич го няма.
Чудех се нещо наскоро за Полачек, което може да е отговор за поведението му... Вратарската позиция много се различава от тази на полевите футболисти. Едно от почти задължителните условия е да си леко луд. Само луд може да се хвърля в краката на бягаща към него деветдесеткилограмова мускулна маса - повечето хора биха бягали в обратната посока.

Последна промяна от metodito на 27 сеп 2018 10:47, променено общо 1 път.
blue avalanche написа:specter написа:koisa написа:Люляците само под нашата тема дрискат... Тяхната си стои още на 4-та страница!
Те са пристрастени към нашия клуб... Странни хора...Четат активно и задълбочено всеки коментар, отговарят. Аз даже вече и някакво глупаво лично съобщение получих.
Хахахах, да. Явно не е само на мен...

- blue avalanche
- Контакти:
specter написа:blue avalanche написа:specter написа:koisa написа:Люляците само под нашата тема дрискат... Тяхната си стои още на 4-та страница!
Хахахах, да. Явно не е само на мен...
Аз съм го вкарал във "враговете".

29 Сеп 2018 г. Събота 17:00 ч.
ПФК ЦСКА-София - ПФК Левски
ГС: Ивайло Иванов Стоянов АС1: Иво Николаев Колев АС2: Петър Николов Джугански
4-ТИ: Стефан Апостолов Апостолов
СН: Костадин Георгиев Стоичков
1914.1902 написа:29 Сеп 2018 г. Събота 17:00 ч.
ПФК ЦСКА-София - ПФК Левски
ГС: Ивайло Иванов Стоянов АС1: Иво Николаев Колев АС2: Петър Николов Джугански
4-ТИ: Стефан Апостолов Апостолов
СН: Костадин Георгиев Стоичков
Хахахахахахаха, ама разбира се...