1 кръг / Ботев (Пловдив) - Левски (София) / 0:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: 1 кръг / Ботев (Пловдив) - Левски (София) / 21.07 / 20:45
Ами ние принципно трудно започваме всеки сезон. Дори домакинства като това с Монтана не сме взимали. Така, че всичко освен загуба ще е добре дошло. Все пак ние изиграхме два официални мача и би трябвало да сме отбора в по-добра форма. Особено, ако играем както в последните 10-15 мин. с Вадуц, нищо чудно дори да спечелим. 

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- metodito
- Контакти:
TristaNNN написа:metodito написа:[offtopic]Йорга, Мечката, Аниете, Тунде, Джери, Васко, Роман, Рошу, Тони, Пиргов, натиреният от Роси Мапуку, Фигейредо - неможаци абсолютни!Ами ако, примерно, вече са си оплели рано-рано кошниците по подобие на Прохазка
Страшно добри сте с фейковете. Признавам ви го.Ако може да си вземате тъпото комунистическо копеле и амбразурата и да се разкарате някъде...[/offtopic]
[offtopic]Да, да ... разбира се, амбразурата, как иначе.Всеки който не е съгласен с лелчето и съзрятия нейде в сърцевината на гнилата ябълка пъклен план за унищожение от страна на Срас е амбразурчик, няма как. А всеки, който не рони сълзи по Роман, Васко и Мечката във всяко свое мнение, веднага трябва да се разкара нанякъде.
[/offtopic]
[offtopic]Обвиняваш открито Прохазка в некоректност към клуба. Дотам стигнахте с помиярщините си тука двама-трима човека! По-долу няма накъде! И да ви наплюя ще ме е гнус.[/offtopic]
Няма да е лошо в темата за мача ни с жалтити да обсъждаме мача с тях, все пак... 

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
DaNi_mLaDeNoV написа:Sisi 1914 написа:DaNi_mLaDeNoV написа:Sisi 1914 написа:DaNi_mLaDeNoV написа:Sisi 1914 написа:1-2
Сисе откога пак си Левскарка. Иначе за мача ще говория след като разберем кой ще води отбора.
Георги Тодоров ще води мача.
Видях, но по-важното е че Белмонт и Буш са контузени, което означава че ще играем с 11 човека и ще го вземем този мач.
Костов сигурно ще е титуляр, щом Буш е контузен.
Да вземат някой 15 годишен от публиката по-добре ще се справи от тоя некадарник с 9ката отзад. Срам че носи този номер и го е страх да бие на 5 метра от вратата да не би да влезне случаийно. Иначе както казах Костов се раздава момчето, но трябва да се даде шанс на Илия.
Не ми се вярва Илия да даде шанс още от първата минута, но дано да греша в преценката!
Левски завинаги в моето сърце![
ЕМИЛ написа:Пред препълненото им селско стадионче заради резила с Вадуц очаквам нашите да се гипсират
2:0 за Ботев
Eмо, ако продължавате така, ще трябва да си намериш надомна работа.
[offtopic]
Не бе, човек, не искам да кажа това, що така не можем да се разберем, не знам.
Думата ми е, че нито знаем какви преговори води или не води ръководството, нито сме сигурни какви предпочитания и планове за бъдещето си имат играчите, това е. И след като нямаме тази информация и сме далеч от фактите, не е редно толкова лекомислено да насочваме обвинителния показалец накъдето и да е, според мен. Аз не адмирирам и не обвинявам с лека ръка без да имам достатъчно официална информация по дадена тема или проблем, това е патент на други колеги в подфорума ни. Аз просто призовавам да не се плюе по ръководството по подразбиране за абсолютно всичко, което хрумне в главата на привърженика. Толкоз.
[/offtopic]helic написа:TristaNNN написа:helic написа:TristaNNN написа:helic написа:TristaNNN написа:Хм, а дали ти хрумва случайно, че Васко пък може да не е искал да бъде "идеалния играч за резерва и запълване на дупки при контузии и наказания"? Един друг наш хубавец, примерно, бил поискал гаранции за титулярно място и доста повече парици. Та, знаем ли, Васко какво точно е поискал или не е поискал, та да даваме толкова категорични оценки, хм?
никой не може да е сигурен какво точно е поискал Васко. Ама все пак вида, който даваше едва ли е на човек, дето е искал майка си и баща си, или пък договор, в който да пише - длъжни сте да ми осигурите 30 мача като титуляр.
По-скоро вероятно е поискал леко увеличение на заплатата, за да не взима колкото Кръстев и Любенов, примерно.
Но ми прави впечатление, че нашето ръководство често е на принципа - на триците скъпи, на брашното евтини.
А и колкото и да се прави Роси, едва ли са го разкарали без знанието му и е доста по-вероятно точно той да не го е искал.
Добре, сега като прочетеш двете подчертани параграфчета, мислиш ли, че "тъпаците" е малко некоректно обръщение към ръководството, точно защото никой реално не знае какво е поискал или не Васко?
абсолютно си е коректно обръщението. Щото Васко не е единствения пример.
Половината от читавите ни играчи в момента са с изтичащи договори в края на този сезон. Половината. Това достатъчно ли, за да оправдае обръщението?
Ами не, не е достаъчно. Защо си сигурен, че играчите с изтичащи договори непременно искат да останат при нас, особено след катастрофалната еврокампания от онзи ден? Откъде знаеш, че вече не съжаляват, че са се забили в тая кочина наречена Дриша лига? Ами ако, примерно, вече са си оплели рано-рано кошниците по подобие на Прохазка? Да изброявам ли други възможни причини един играч да не желае да продължи кариерата си при нас? Като например човешките: семейство, близки и приятели, култура на страната ни, нрави на привържениците и т.н. Какво да стори ръководството? Да ги вози в багажник до Витоша, да ги плаши като ГГ, че ще им натроши коленете с бухалка, да пусне лъжлива информация за тях из медиите, да ги прати да метат сектора, че да им е гадно и унизително?
Въобще, царе сте да коментирате всичко и за всичко да обвинявате клуба, особено тогава, когато нямате цялата информация налице. Сега, понеже оня с ябълката веднага ще рипне от дивана, ще кажа, че според мен ръководството далеч не е перфектно в момента и има още поле за развитие и усъвършенстване, но не може ей така, с толкова лека ръка, да им приписвате всичко, което не ви кефи. Монетата все пак винаги има две страни, нали така?
чакай, чакай, искаш да ми кажеш, че ръководството е толкова недалновидно, че е оставили преговорите с тия да почнат тая година, ами не примерно ако са читави играчи, да започне още зимата да преговаря с тях.
Това ли е стила на ръководство, който адмирираш - всичко да се чака за до последно. Как пък никой в тоя клуб не мисли два хода напред.
На кого да приписвам факта, че не са почнали преговори. На Роси може би? На чистачката, или на себе си?
Ръководството не е перфектно, сигурно не е и най-лошото което сме имали, ама дай пък и да не го оправдаваме и за подобни неща.
Не бе, човек, не искам да кажа това, що така не можем да се разберем, не знам.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Дано Ботев подценят Левски че да стане изненада.Но силно ме съмнява.Трудно е да откриеш сезона срещу откровено силен домакин въпреки подобието наречено стадион които ще им остане дълго време като основен. 

Лошото за тоя мач е, че букмейкерите са изравнили коефициентите с леко предимство на домакините.
Отново сме подценени!

metodito написа:TristaNNN написа:metodito написа:[offtopic]Йорга, Мечката, Аниете, Тунде, Джери, Васко, Роман, Рошу, Тони, Пиргов, натиреният от Роси Мапуку, Фигейредо - неможаци абсолютни!Ами ако, примерно, вече са си оплели рано-рано кошниците по подобие на Прохазка
Страшно добри сте с фейковете. Признавам ви го.Ако може да си вземате тъпото комунистическо копеле и амбразурата и да се разкарате някъде...[/offtopic]
[offtopic]Да, да ... разбира се, амбразурата, как иначе.Всеки който не е съгласен с лелчето и съзрятия нейде в сърцевината на гнилата ябълка пъклен план за унищожение от страна на Срас е амбразурчик, няма как. А всеки, който не рони сълзи по Роман, Васко и Мечката във всяко свое мнение, веднага трябва да се разкара нанякъде.
[/offtopic]
[offtopic]Обвиняваш открито Прохазка в некоректност към клуба. Дотам стигнахте с помиярщините си тука двама-трима човека! По-долу няма накъде! И да ви наплюя ще ме е гнус.[/offtopic]
[offtopic]Това е адски ку*венско изказване от твоя страна!

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс