Вратар, десен и ляв бек. Задържане на всички в центъра, освен Гомез и Белмонт. Едно крило и нападател.
Кабрал, Гомес, Костов и Белмонт да си заминават.
Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
mtaraduda написа:Така, нека да върнем лентата малко - бихме ГМО-то за купата ... след това спокойно и Верея, после с 10 души направихме въпросното ГМО смешно, после дойде победата с 0:4 срещу Берое ... след това с резерви и резерви на резерви бихме Ботев ... на финала създадохме над 15 положения за 90 минути, малшанс, че не влезе, сега и 2:2 при гостуването на Проекта и тези резултати идват в цикъл сряда - събота, когато всички отбори освен нас не могат да се движат през вторите полувремена. Дейба тва Талянско Менте! Не разбира идеята Левски! Върнете ни Митов, Кокала, Топчо, Сухия! Искаме си тези доайени в треньорския занаят! Искаме пак да не можем да тичаме повече от 30 минути както срещу Хайдук. Искаме пак да играем 3-5-2 и да създаваме по 0 положения на мач. Искаме си пак 3-ките от Покойниците! Върнете ни треньорите!
Е да де, обаче така пък редовно ще сме шампиони.... на втората осмица

Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
-
- Контакти:
Абе някои на глупави ли се правите или просто ви дресираха за тия 9-10 години? Кой нормален фен ще иска за алтернатива на Роси Жадния, Сухия, Кокала и тн.? Света не започва с италианеца и не свършва със споменатите българи. Ако Русев иска да дава пари, то със сигурност има достатъчно други треньори, от категорията на Роси (опит, финансови претенции и тн.). Не се правете толкова на улави.
- AzSumRazbirach
- Контакти:
Elliah написа:Идеята е, че Роси и последвалата селекция беше направена за да мръднем от тия 10 години. А пък не мърдаме...
Хората са абсолютно прави да искат резултати. Ако ще си седим на това ниво, може и с Митов да сме.
Ако наистина има проблем с повечето играчи, както се говори из форума, тогава няма какво да се прави. Роси трябва да си ходи. При лоши резултати и проблем с колектива тренера е този, който поема отговорност, защото климата в отбора е негова работа.
Аз лично не искам да е така, защото виждам в последните мачове, че отбора играе доста по-добре. Не смятам, че Роси е слаб треньор или, че не е за Левски.
Последните 6-7 мача играем доста добре и направихме 2 частични и 1 пълен обрат. Това някакси не ми се връзва с футболистите, дето мразели Роси и искали да падат нарочно. По-скоро на някой му се иска да е така. И се почват разни новини, слухове и т.н. За пореден път...
Проблема е, че пак загубихме купа по кретенски начин. Ако не бяхме загубили купата, нямаше да се обсъжда нито Роси , нито играчите. Под никаква форма. Но я загубихме и сега сме в рая на интернет тренерите и конспирациите
Естествено, един трофей би осмислил целият сезон и би вдъхнал оптимизъм. Аз лично бях сигурен в купата на 100% и отидох на мача спокоен, че КУПАТА Е СИНЯ. Все пак не играхме с някой отбор от първата 6 ца, а с слабия. Като се има и в предвид, че тая слабия не можахме да я победим за да станем шампиони при Ники Митов, бях сигурен че са си взели поука, макар и да не са били тогава част от Левски, и че рутинно ще ги победим както по-рано през сезона с 4-0. А то какво излезе 120 минути не може да им вкараме гол. Бях обезверен меко казано. После видях как плачат на терена и се зачудих, абе защо никой не ПУСНА ОНОВА 1-1 на Герена при Мики Нитов, защо никой не наблегна на реването от страна на футболистите след края на злощастния мач 1-1, за да не се стига сега до това положение. А пък за Делио Роси, ако имаше морал щеше още тогава да си подаде оставката, още един пример, че не разбира идеята Левски.
А и да не забравяме, не реваха само футболистите.
Лека-полека темата се промени от трансфери до за или против Роси.
Моля ви да се придържате към заглавието и да спрете с анализите на дЕдо ви Роси - личното ми мнение за него е, че положи основата на един физически здрав отбор, който ще може да се мери с каузата през следващия сезон.
Според мен задължителен входящ трансфер е добър психолог...след онзиденшния мач ми трябва и на мен, не само на футболерите

Моля ви да се придържате към заглавието и да спрете с анализите на дЕдо ви Роси - личното ми мнение за него е, че положи основата на един физически здрав отбор, който ще може да се мери с каузата през следващия сезон.
Според мен задължителен входящ трансфер е добър психолог...след онзиденшния мач ми трябва и на мен, не само на футболерите

"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

-
- Контакти:
Прав си, ще коментираме Роси в темата за него. Така или иначе според мен Спас няма да го бутне, освен ако италианеца не се издъни с изпускане на 3-то място и в евентуаления бараж.
До сега единствено имаше партенка за някакъв ляв бек, румънец, уж голям потенциал имал.
Аз съм за стабилен и опитен вратар, но е важно да решат ще дават ли шанс на Кръстев, ще пробват ли Шейтанов поне в някой и друг мач. Може да иде под наем някъде, ако наистина е толкова голям талант. Немалко хора се изказаха ласкаво за него, а в Левски трудно ще хване ръка, така че може би това е удачен вариант.
За защитата, ако Белаид ще остава, то Дидо стига, като 4-ти бранител. Така ще имаме още една двойка за ротации. Дано и Папазов не го отпишат. В халфовата линия зависи от напускащите. Крило ще трябва, предвид, че Кабрал е някаква абсолютна муха без глава, която по подобие на Нар се навира точно там, където има най-много противници. Тотален нонсенс. В нападение ако не е някой от класата на Обертан, няма смисъл да се бутат 3-та хубавци. А и Стаси се надяваме да има повече шансове догодина. Интересно и какво ще се случи с Илия Димитров. Дали пак ще го засилят под наем в Локото.
До сега единствено имаше партенка за някакъв ляв бек, румънец, уж голям потенциал имал.

За защитата, ако Белаид ще остава, то Дидо стига, като 4-ти бранител. Така ще имаме още една двойка за ротации. Дано и Папазов не го отпишат. В халфовата линия зависи от напускащите. Крило ще трябва, предвид, че Кабрал е някаква абсолютна муха без глава, която по подобие на Нар се навира точно там, където има най-много противници. Тотален нонсенс. В нападение ако не е някой от класата на Обертан, няма смисъл да се бутат 3-та хубавци. А и Стаси се надяваме да има повече шансове догодина. Интересно и какво ще се случи с Илия Димитров. Дали пак ще го засилят под наем в Локото.
bilyaletdinov написа:За мен е най-добрият български нападател в момента. За пръв път от много години да имаме здрав физически играч, с техника, бързина и удар.
мислех че имаш далеч по-големи изисквания,а като чета тези слова за Стивън,леко се разочаровах,но пък всеки има право на мнение.
LEVSKI_FOREVER
- modor
- Контакти:
Ако има някакъв вариант да вземем Жоао Пауло от Лудогорец 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Стивън Петков е играч, който би се вписал прекрасно в настоящия отбор. Има добра техника, хубав удар, ръст и физика. Може да играе с гръб към вратата. Аз искам играчи, които биха се вписали в отбора, а Стивън е именно такъв. Би комбинирал прекрасно с играчи като Обертан и Паулиньо.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
Малко е несигурно да се говори за трансфери,защото Левски не се знае в каква посока ще хване. ЕКТ са разковничето и всеки един трезво мислещ левскар знае това.Ако искат Роси да си тръгне ,няма да се класираме,заради клаузата на Роси че си тръгва ако не ни класира за турнирите.Ако приемем че вземем квота е ясно че Роси ще остане и той ще прави селекцията.Тръгват си Гомез,Кабрал,Рошу-яд ме за този пич,Белаид,Вутов-свършва му наема,Георги Ангелов,Фигейред-свършва наема,Белмонт и стигаме до Прохазка и Панайотов-за тях е 50 на 50.Или имаме напускащи около 8-10 играча.Какво ни трябва според мен.-вратар,ляв,десен бек,крило в дясно ,една десетка Нашимиенто по-скоро разочарова.Буш,КОстов,Ривалдиньо-единия или двамата ако отлетят класна деветка.Това е от мен.
LEVSKI_FOREVER