AzSumRazbirach написа:nikiobicata написа:Групата на Левски: Митрев, Кръстев, Белаид, Найденов, Горанов, Паулиньо, Ривалдиньо, Вутов, Белмонт, Прохазка, Нашименто, Папазов, Кабрал, Яблонски, Панайотов, Рошу, Юруков, Обертан, Ст. Иванов, Костов.
Пича продължава да изумява... Буш не е в групата, а Роналдиньо е... Така ли ще го накараш да играе? Не мога да го разбера... Не го взе в групата когато баща му беше тук сега го слагаш
И двамата ни нападатели са трагедия, но имаме най-добрите играчи от години - Горанов, Найденов, Вутов, Панайотов, Ст. Иванов, Паулиньо, Прохазка, Нашименто, Обертан, Яблонски, Ейолфсон . От 2010-11 не сме имало по-добър състав от сега и дори в Европа няма да играем. И после ми излизат някакви псевдо Левскари, които са на заплата в клуба с защита на Делио Роси, тъй като видиш ли ти сме отстранили преименувания литекс. Докато има такива псевдо фенове няма да се оправим.
Добре, че се регистрира сега да ни обясниш, че Найденов, Вутов, Ст. Иванов са сред най-добрите от 8 години насам. Отделен въпрос са Горанов, Панайотов, Нашименто, Прохазка. За всеки един от тях мога да ти кажа по-добър последните години, но ако си на 16 едва ли ги знаеш. А с подобни твърдения си максимум на 20. И граматиката да не пренебрегваме, която поставя въпроса за образованието. Аз не съм на заплата в клуба, ако искаш вярвай, но да ти обясня, че сме на това дередже, не защото някои фенове защитават определен треньор, а защото сменяме по трима треньори на година Но на твоите години няма как да го разбереш. Или просто си тролиш.