ППЛ: Левски (София) - Черно море (Варна) / 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Черно море (Варна) / 1:0 FT

Мнениеот Torino FC 1906 » 01 окт 2017 22:24

Не мога да повярвам , че има толкова много левскари недоволни :o
По дяволите , 10 години този отбор се съсипва от парашутисти и сини " легенди " за онези дилърите в частният "Б"изнес сектор да не говорим ...
Градим отбор и са минали има - няма 2 месеца но пак мрънкане .
Никой ли не вижда как се връщат 90-години и онези селяни от ловеч пребоядисани сега гости на столицата пак прилагат мутренските номера със съдиите и хващането на играчи от противника.
Днес беше супер скандално съдийство !
Но Вутов бил виновен :shock:
Този отбор има страхотно бъдеще ... стига да се позволи на Делю да работи , днес не ни беше най добрият ден но пак бихме без допуснат гол .

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 окт 2017 22:33

Левски има много врагове вътре и извън отбора! Чета ви мненията и се чудя, как никой от Вас няма поне 500 мача в Серия А...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 окт 2017 22:36

Левски днес победи въпреки съдията и пропуските, които направи! Толкова тенденциозно съдийство вече в Н-ти мач този сезон не е никак случайно! Дузпата за морето е абсолютно смешна, но съдията я отсъди на спринт. След това имаше поне 2 по-чисти ситуации за дузпа в полза на Левски, но сигнал не последва! Да не говорим колко фалове, тъчове, корнери бяха очевадно "сгрешени" в полза на другия отбор. Съдиите в България са абсолютни подлоги и продажници!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 окт 2017 22:37

W84me написа:Левски има много врагове вътре и извън отбора! Чета ви мненията и се чудя, как никой от Вас няма поне 500 мача в Серия А...

Защото Серия А е недостойна за тези титани на треньорската мисъл!!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 окт 2017 22:46

Пропуснах ситуацията в 46 минута с нокаута срещу Буш... Не знам какво трябва да стане, за да се вземат мерки срещу абсолютните нещастници, наречени "съдии".

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 01 окт 2017 22:47

Моите уважения към Делио Роси, добър специалист, тактик. Идва, обаче, следния въпрос... е ли е той удачен вариант за отбор, който винаги се е стремял към атрактивния и офанзивен футбол? Отбор, който е свикнал не само да побеждава, но и да унижава подобни отбори като морето ( нищо лично, всичко хубаво им желая), особено на Герена. Впрочем, Делио е водил основно отбори тип " втора цигулка", такива, които рядко водят играта. Левски е отбор от друго тесто и може би точно тук е проблема. Не станаха ли прекалено много тези мачове, в които бавния и откровено беззъб на моменти футбол, преобладава. Не искам да звуча като "мрънкач", но лично аз не се радвам на начина, по който стоим. Омръзна ми да слушам колко перфектни сме отзад.. айде малко ( клишето настрана) и в атака да видим нещичко, различно от " дайте на Обертан и гледайте". С подобен футбол масовия, капризен "левскар" няма да се върне. За пореден път безкрайно закъснели смени.
И за да не звучи сякаш искам оставката на Роси, ще кажа, че трябва да го съдим на пролет, едва след като проведе подготовка. След като се вземат още едно, две класни попълнения. Едно е ясно, по този начин няма да се получат нещата.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 01 окт 2017 22:49

Това от Бачи РОМАН

Прохазка: Роси ни учи на неща, които никога не сме правили - не искам да съм вратар

Роман Прохазка вече е чужденецът с най-много мачове в Първа лига с екипа на Левски. това стана факт след днешния двубой с Черно море, който сините спечелиха с 1:0.

Не гледам статистиките, но постижението ми е много хубаво. Ще видим докъде ще стигнем”, започна Прохазка, след което продължи:

“Пропуски правят и големи футболисти. Да се надяваме, че следващия път ще ги вкараме. Никога не съм играл отляво. Свиквам, уча се. Човек се учи цял живот. Не искам да съм вратар. Там не мога. Но където ме пуснат, там ще играя. Надявам се, че се справям добре. Роси ни учи на тактически неща, които никога не сме правили. Сигурен съм, че всеки следващ мач ще играем по-добре”, сигурен е Прохазка.

https://www.sportal.bg/news.php?news=686993

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 окт 2017 22:54

Sinite ot Sofia написа:Моите уважения към Делио Роси, добър специалист, тактик. Идва, обаче, следния въпрос... е ли е той удачен вариант за отбор, който винаги се е стремял към атрактивния и офанзивен футбол? Отбор, който е свикнал не само да побеждава, но и да унижава подобни отбори като морето ( нищо лично, всичко хубаво им желая), особено на Герена. Впрочем, Делио е водил основно отбори тип " втора цигулка", такива, които рядко водят играта. Левски е отбор от друго тесто и може би точно тук е проблема. Не станаха ли прекалено много тези мачове, в които бавния и откровено беззъб на моменти футбол, преобладава. Не искам да звуча като "мрънкач", но лично аз не се радвам на начина, по който стоим. Омръзна ми да слушам колко перфектни сме отзад.. айде малко ( клишето настрана) и в атака да видим нещичко, различно от " дайте на Обертан и гледайте". С подобен футбол масовия, капризен "левскар" няма да се върне. За пореден път безкрайно закъснели смени.
И за да не звучи сякаш искам оставката на Роси, ще кажа, че трябва да го съдим на пролет, едва след като проведе подготовка. След като се вземат още едно, две класни попълнения. Едно е ясно, по този начин няма да се получат нещата.

Е, ние с кои играчи да го играем този, "мачкащия", футбол? С Прохазка и Вутов ли? Или Боримиров и Иванов?
Човекът за 2 месеца оправи ли защитата - оправи я!! Дай му два месеца да оправи и нападението, де!!!
"Рим не е построен за 1 ден!"
Имаме и играчи за разкарване: Адениджи, Нар, Сандберг... Можем ли през зимата да вземем още някой и друг и да имаме отбор от 50 човека???
Още се чистим от наследството на треньорите с "прякорите"...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 окт 2017 22:56

Sinite ot Sofia написа: Едно е ясно, по този начин няма да се получат нещата.

Имаме треньор с 500 мача в Италия и пак излизат специалистите... Водил отбори втора цигулка, ясно било, че така няма да стане. Не знам на кой Свят живеят хората, които искат от Роси да играем, като Реал Мадрид, но е време да слязат на Земята! Левски от 10 години е ВТОРА, ТРЕТА, ПЕТА и СЕДМА цигулка!

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 01 окт 2017 22:58

Sinite ot Sofia написа:Моите уважения към Делио Роси, добър специалист, тактик. Идва, обаче, следния въпрос... е ли е той удачен вариант за отбор, който винаги се е стремял към атрактивния и офанзивен футбол? Отбор, който е свикнал не само да побеждава, но и да унижава подобни отбори като морето ( нищо лично, всичко хубаво им желая), особено на Герена. Впрочем, Делио е водил основно отбори тип " втора цигулка", такива, които рядко водят играта. Левски е отбор от друго тесто и може би точно тук е проблема. Не станаха ли прекалено много тези мачове, в които бавния и откровено беззъб на моменти футбол, преобладава. Не искам да звуча като "мрънкач", но лично аз не се радвам на начина, по който стоим. Омръзна ми да слушам колко перфектни сме отзад.. айде малко ( клишето настрана) и в атака да видим нещичко, различно от " дайте на Обертан и гледайте". С подобен футбол масовия, капризен "левскар" няма да се върне. За пореден път безкрайно закъснели смени.

Вие май бързо забравихте последните 10 години УНИЖЕНИЯ от всякакви селяни , точно с футбола ние сме Левски беееее , сега за 10 мача ви е омръзнал този футбол :shock:
Никой не говори че сме перфектни .... но ще надграждаме още много , стига да не правим драми там където ги няма .

Върни се в “Левски”