Никой не е гонил русев. Той никога не е искал да се занимава с Левски и от първия ден гледа как да се махне. Това и кучетата го разбраха.
Ето, че дойде удобен момент да се махне и го използва.
Той една стотинка не е дал, нямаше и да даде, така че нищо не се е променило.
Спас Русев си тръгва от Левски ?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Спас Русев напуска Левски до часове
От днес нататък единственото сигурно нещо,което може да се случи е,че при евентуален фалит и създаване на нов отбор,който да започне от аматьорските групи,ние феновете на ФК Левски няма да плюем,захвърляме с бутилки и псуваме голобрадите ни юноши,с които евентуално ще се изгради новият отбор!Този епизод го гледахме вече,с главни изпълнители едни розови дребни припознавачи ,но не очаквайте продължение!
- modor
- Контакти:
Футболът съществува, защото е красива игра. Радва милиони хора. Вдъхновява малчугани да постигат успехи на терена и извън него. Създава приятелства. Сплотява семейства, които заедно гледат и изживяват мачовете на любимия отбор. Футболът съществува заради своите почтени почитатели. Мъже и жени, момчета и момичета, които са привърженици на даден отбор, подкрепят го, следят изявите му. Почтено.
Днес е последният ми ден в “Левски”.
Днес, 22 февруари, съм принуден да се оттегля от професионален футболен клуб “Левски”, превръщайки се в третия пореден собственик от най-новата история на клуба, който прави това под натиск на т.нар. фенове. Това не са почтените почитателите на отбора, заради които футбола съществува. Оттеглям се под натиска на онези, заради които няма почтени почитатели.
Очевидно е време ръководителите на въпросните фенски организации, които твърдят, че знаят и могат да управляват клуба, да се заемат с това.
Когато станах собственик на “Левски” заявих, че работата за отбора е кауза за мен. Влязох в клуба с най-искрените намерения “Левски” да е успешен клуб. След направения одит на Earst & Young се оказа, че “Левски” е практически във фалит. Мой приоритет стана съществуването на клуба - погасяване на задължения, стабилизиране на финансовото положение, внасяне на необходимото спокойствие в играчите и треньорския щаб.
Започнах да работя в трудна ситуация - футболистите бяха селектирани от други хора, треньорът напусна без причина, така наречените фенове бойкотираха и прогониха почтените почитатели от трибуните, аз и семейството ми бяхме подложени на непрекъснат натиск и унижение.
Във връзка с това, връщам акциите в клуба и ги предоставям на организациите на т.нар. фенове. Ще предложа и на Даниел Боримиров да направи същото.
Нека онези, които претендират, че милеят за “Левски”, да поемат бъдещето на клуба в свои ръце. Време е да напуснат комфортната зона на своята анонимност и да застанат пред почтените почитатели на “Левски” с имената си. Защото времето за скритите атаки, подмолните действия и скритите интернет "трол" злодеяния изтече. Мога с ръка на сърцето да кажа, че атмосферата около клуба е токсична и злонамерена. Такава е, защото хора без имена, скрито, зад завесата, на която пише измамното “фен клуб”, се опитват да дърпат конците на най-големия български футболен клуб.
За мен “Левски” е почтена кауза. Не мога да остана в клуб, подложен на атаки от хора, за които “Левски” е само мнима кауза. Искам още веднъж да подчертая, че аз застанах отпред с името си от първия ден. Бях искрен в намеренията си, честен в действията си до последния ден. Така ще бъде и занапред.
Спас Русев
https://levski.bg/news/details/175964
Днес е последният ми ден в “Левски”.
Днес, 22 февруари, съм принуден да се оттегля от професионален футболен клуб “Левски”, превръщайки се в третия пореден собственик от най-новата история на клуба, който прави това под натиск на т.нар. фенове. Това не са почтените почитателите на отбора, заради които футбола съществува. Оттеглям се под натиска на онези, заради които няма почтени почитатели.
Очевидно е време ръководителите на въпросните фенски организации, които твърдят, че знаят и могат да управляват клуба, да се заемат с това.
Когато станах собственик на “Левски” заявих, че работата за отбора е кауза за мен. Влязох в клуба с най-искрените намерения “Левски” да е успешен клуб. След направения одит на Earst & Young се оказа, че “Левски” е практически във фалит. Мой приоритет стана съществуването на клуба - погасяване на задължения, стабилизиране на финансовото положение, внасяне на необходимото спокойствие в играчите и треньорския щаб.
Започнах да работя в трудна ситуация - футболистите бяха селектирани от други хора, треньорът напусна без причина, така наречените фенове бойкотираха и прогониха почтените почитатели от трибуните, аз и семейството ми бяхме подложени на непрекъснат натиск и унижение.
Във връзка с това, връщам акциите в клуба и ги предоставям на организациите на т.нар. фенове. Ще предложа и на Даниел Боримиров да направи същото.
Нека онези, които претендират, че милеят за “Левски”, да поемат бъдещето на клуба в свои ръце. Време е да напуснат комфортната зона на своята анонимност и да застанат пред почтените почитатели на “Левски” с имената си. Защото времето за скритите атаки, подмолните действия и скритите интернет "трол" злодеяния изтече. Мога с ръка на сърцето да кажа, че атмосферата около клуба е токсична и злонамерена. Такава е, защото хора без имена, скрито, зад завесата, на която пише измамното “фен клуб”, се опитват да дърпат конците на най-големия български футболен клуб.
За мен “Левски” е почтена кауза. Не мога да остана в клуб, подложен на атаки от хора, за които “Левски” е само мнима кауза. Искам още веднъж да подчертая, че аз застанах отпред с името си от първия ден. Бях искрен в намеренията си, честен в действията си до последния ден. Така ще бъде и занапред.
Спас Русев
https://levski.bg/news/details/175964
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Когато започна, говореше едно. Сега се оказва съвсем друго. Кое е истината? Или истина не може да бъде чута от ДС?
Сериозно???
Имаше един мач, в който се скандираше против един властимащ. На следващия ден имаше една акция пред един фенклуб - качулати натръшкаха мирните фенове и от някъде се появиха наркотици. Повече нямаше скандирания.
аз и семейството ми бяхме подложени на непрекъснат натиск и унижение.
Сериозно???
Имаше един мач, в който се скандираше против един властимащ. На следващия ден имаше една акция пред един фенклуб - качулати натръшкаха мирните фенове и от някъде се появиха наркотици. Повече нямаше скандирания.
В Събота всички на стадиона!!!
Извинявам се, че пиша неподготвен по темата, ама съм пропуснал последната година да чета какво се случва да не се ядосвам.
По едно време Русев обясняваше как на отбора е превел 10-тина милиона като заем, ама те щели после да преминат като спонсорство от Виваков (това същите пари ли са имаето на стадиона?).
Левски въобще покрил ли е някакви дългове или просто е взел заем от някакъв пернишки бизнесмен (виждате ли приликата с един вече закрит софийски отбор)? Щото има голяма разлика между покрити дългове и схема за източване - аз ви давам еди колко си на хартия, после си ги взимам, че ме разсърдихте и сега като дойдат синдиците ще притежавам отбора, защото ми дължи пари?
Прави ли Ви впечатление колко фино беше изпипано всичко - сделката за Виваком - новият собственик на Левски - договорът за стадиона - напускането на новият собственик - и най-вероятно едни дългове към Виваком - ИЗБОРИ - ....... мила родна картинка
пп Сега видях прощалното писмо на Русев - никъде не говори какви пари е дал безвъзмедно и какво ще си търси под формата на заеми...
Треньорът бил напуснал без причина?!?!?!?!? Ама Петрович много ясно ги каза и ги написа причините (аз бях много против идването му и мислех, че е жалка картинка и пияндурник_ само че човекът вдигна Левски и като видя, че рибата се вмирисва много конкретно начова причините да си тръгне, а медиите тука го емнаха...
По едно време Русев обясняваше как на отбора е превел 10-тина милиона като заем, ама те щели после да преминат като спонсорство от Виваков (това същите пари ли са имаето на стадиона?).
Левски въобще покрил ли е някакви дългове или просто е взел заем от някакъв пернишки бизнесмен (виждате ли приликата с един вече закрит софийски отбор)? Щото има голяма разлика между покрити дългове и схема за източване - аз ви давам еди колко си на хартия, после си ги взимам, че ме разсърдихте и сега като дойдат синдиците ще притежавам отбора, защото ми дължи пари?
Прави ли Ви впечатление колко фино беше изпипано всичко - сделката за Виваком - новият собственик на Левски - договорът за стадиона - напускането на новият собственик - и най-вероятно едни дългове към Виваком - ИЗБОРИ - ....... мила родна картинка

пп Сега видях прощалното писмо на Русев - никъде не говори какви пари е дал безвъзмедно и какво ще си търси под формата на заеми...
Треньорът бил напуснал без причина?!?!?!?!? Ама Петрович много ясно ги каза и ги написа причините (аз бях много против идването му и мислех, че е жалка картинка и пияндурник_ само че човекът вдигна Левски и като видя, че рибата се вмирисва много конкретно начова причините да си тръгне, а медиите тука го емнаха...
[center]
[/center]

Нкп е виновно, много удобно. Жалки оправдания.
Че нкп е съставено от банда утайки, точещи пари от клуба, е вярно. Ама русев никога не е искал да се задържа за дълго в клуба и уцели момента да се махне.
Че нкп е съставено от банда утайки, точещи пари от клуба, е вярно. Ама русев никога не е искал да се задържа за дълго в клуба и уцели момента да се махне.
- Балкански Орел
- Контакти:
Не харесвам Русев, ама докато не дойде един истински собственик с топки и изгони всичката тая помия от наркофтрафиканчета и откровени наркомани така ще е.
[center]Levski & Lazio[/center]
Geonik написа:Живко6461 написа:................... Бих задал въпрос на оптимистите. Как си представяте "Левски" след днес. ПФК "Левски" АД. Има много привърженици. Едни милион. Може би и повече. И ...? Кой ще организира дейността на дружеството? Финансова, спортно-техническа и т.н. .......................
Отговор с цитат"Geonik написа:sin4ec написа:Значи Левски вече си е на феновете. Край на спекулациите и политико-икономическите кръгове. Сиреч трябва да ходим на мач в събота.
Няма проблем, щом "Левски" е вече собственост на феновете ( привърженици ). Всички отиваме на стадиона. Плащаме билет от 50 лв. Да приемем, че не са всички, а само 10 000 зрители и ето ти половин милион. остават май някъде към 9 домакински мача до края или ще се съберат около 4 500 000 лв.. Хайде, шапка на тояга. За какво ни са разни "финяги", "машинисти" и "мустаци". А аз, ще се кандидатирам за член (ама не в биологичния смисъл ) на надзорния съвет. То при такива "отдадени" на идеята "фенове", що да не стана такъв, нали и аз съм фен? Да бяхте плащали билет от 10 лв и да ходехте по=често на мач и да поддържахте отбора от трибуната, а не от клавиатурите, сега нямаше да се леят такива словоизлияния.![]()
Е, реалистично ли ти се вижда?
Не. Категорично не. Макар че аритметичните действия не те затрудняват. Но те трябва да описват реална икономическа дейност.
1. Ти виждаш ли реално в събота с "Локомотив" Горна Оряховица 10000 зрители дори при свободен вход? А колко зрители виждаш при цена 50 лв. в който и да е мач?
2. Счетоводството включва не само приходи, а и разходи. Така че сметката по формулата 100 коча, 400 крака, 200 ... би могла да опише само една малка част от финансовите процеси.
3. Разните "финяги", "машинисти" и "мустаци" не са необходими на "Левски". Аз съм си позволявал доста критични коментари по техен адрес. Но кои ще са бъдещите собственици и ръководители на "Левски"? С образование и възможности да управляват дружество с много голям капитал и оборот десетки милиони лева годишно. Не подставени лица, не номенклатурчици и други доказани необразовани и некадърни момченца и момиченца, които се затрудняват да съставят 2-3 свързани изречения. Дори и някои от тях да са били много добри футболисти на "Левски". Ти се кандидатираш. Чудесно! Убеден ли си, че можеш да се справиш с тази задача? Или не знаеш, тъй като не си опитвал нищо подобно.
4. Ако "Левски" се ръководеше правилно представянето щеше да бъде на много по-високо ниво и зрителите щяха да бъдат поне 10 пъти повече. Това не биха го отрекли дори привържениците на най-големите съперници. Много левскари щяха да подкрепят любимия отбор от клавиатурата и на трибуните.
5. При подобно управление каквато и посещаемост да има фалитът е неизбежен. Въпрос на време.
Така че няма как да приема реалистично идеите ти. Бих ги приел иронично, с чувство за хумор. Дори днес.
Re: Окончателно: Спас Русев си тръгва от Левски
В Събота всички на стадиона!!!