ММ1914 написа:Кашчей написа:
Много пъти съм чел, че сега има интернет и други забавления, затова и има по-малко зрители на стадионите, но се питам..в Дортмунд, Мюнхен, Лондон, Манчестър..няма ли и интернет
Че има е ясно, но в Дормунд е чест да си на стадиона. В Англия е различно, много от хората на стадиона са богати чужденци, билетите от висшата лига са доста скъпи все пак. Но като цяло си прав. Аз като условие на стадиона искам тоалетна, нормален кетъринг, приемливо отношение от стюардите, пътеки по които да не е нормално да си изкълчиш глезена при нормално ходене. Ако е възможно чисти седалки, пропусквателен режим, позволяващ на хората за половин час да влязат или излязат на/от стадиона. Табло и козирка са второстепенни неща, но със сигурност ако ги има няма да ме отблъснат да посещавам стадиона. Едно нормално озвучаване също би било приятно подобрение.
Едно време на стадиона имаше пейки, а пред стадиона имаше продавачи на стари вестници, които служеха за постелки на мястото на което ще седнеш. Нямаше стюарди, а милиционери с кучета, козирки имаше само на сектор А, стълбите бяха пълни с правостоящи, тоалетните бяха в окаяно състояние, но въпреки това стадионите бяха пълни...
А, щях да пропусна за кетъринга - тогава това понятие беше напълно НЕПОНЯТНО!