Кой да бъде новият треньор на Левски?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- action66
- Контакти:
Кой да бъде новият треньор на Левски?
Никола Спасов е вашият човек. Малко морски бриз ще освежи въздуха в "Подуяне".А трудно се намира треньор с прякор "адмирала". Не се шегувам,нужна ви е необичайност.Щом "левскар" се справя във Варна като треньор,защо "моряк" да не се справи в София?!
Re: Кой да бъде новият треньор на Левски?
Red joker написа:Вълчан написа:Светослав Тодоров е много кадърен и перспективен.Ще започнат сега че такъв бил и онакъв бил но истината е че е доста умно момче и жадно за знания.Много добра инвестиция е.Всички други треньори тук са дъвкани и със нищо няма да помогнат на отбора.
Е да ,ама е от ЦСКА,играл е при ГГ и...ше има съблачаййй
Да няма някаква грешка?Светослав Тодоров наистина не е подходящ,защото е играл в ЦСКА и се води човек на ГГ!!!Може би става дума за Станислав Тодоров?Той поне е доказал,че е от Левски!!!Направил е много за клуба и публиката ще го приеме за треньор!!!Пък и проблем със заплатата няма да има!!!Той отдавна е на заплата при сините!!!Дори когато Люпко изостави отбора,срещу Берое Станислав Тодоров,направи всичко възможно да не се почувства отсъствието на толкова важна фигура!!!
action66 написа:Никола Спасов е вашият човек. Малко морски бриз ще освежи въздуха в "Подуяне".А трудно се намира треньор с прякор "адмирала". Не се шегувам,нужна ви е необичайност.Щом "левскар" се справя във Варна като треньор,защо "моряк" да не се справи в София?!
Мислех го този вариант, и не е никак лош. Но истината е, че никой няма да се навие за два месеца да води отбора, след като се водят преговори с Мъри и Херо.
Макар че аз лично, ако съм на Стоев на мястото, ще ги водя до зимата. Ей-така, за идеята и две заплати.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Левски на първо време трябва да се освободи от уникалните футболни капацитети, които има в управата си като Станислав Ангелов - "Пелето" , тъй като дори Иво Тонев беше с повече багаж от тоя ..... Назначението на Чиликов ми е крайно странно ,но да приемем ,че трябва да му се даде време ... Конкретно име не мога да кажа, но Левски има нужда от свежа кръв и не му трябват "стари к*рви". Необходими са хора с желание за работа и хъс и не на последно място професионализъм. Мъри лично аз никога не съм го харесвал , дори когато паднах от последния ред на трибуните на мача с Удинезе, това беше емоция към отбора , не към Мъри. В Литекс и начело на националния аз не видях футбола , който искам да виждам в Левски .Астана не ги следя и не мога да кажа, освен за евро турнирите, с което не ме впечатляват. Трябват ни нови хора, със стари к*рви нов бардак не се прави !

You'll never walk alone!!
- LoveAndPeace
- Контакти:
Както каза дядо ви Люпко - Треньор в Левски е обезценен пост.....директор на водопад
А на дядо ви Люпко и мръсното под ноктите разбира повече от футбол от половината изброени "специалисти" до тук
А на дядо ви Люпко и мръсното под ноктите разбира повече от футбол от половината изброени "специалисти" до тук
КироВарна написа:Red joker написа:Вълчан написа:Светослав Тодоров е много кадърен и перспективен.Ще започнат сега че такъв бил и онакъв бил но истината е че е доста умно момче и жадно за знания.Много добра инвестиция е.Всички други треньори тук са дъвкани и със нищо няма да помогнат на отбора.
Е да ,ама е от ЦСКА,играл е при ГГ и...ше има съблачаййй
Да няма някаква грешка?Светослав Тодоров наистина не е подходящ,защото е играл в ЦСКА и се води човек на ГГ!!!Може би става дума за Станислав Тодоров?Той поне е доказал,че е от Левски!!!Направил е много за клуба и публиката ще го приеме за треньор!!!Пък и проблем със заплатата няма да има!!!Той отдавна е на заплата при сините!!!Дори когато Люпко изостави отбора,срещу Берое Станислав Тодоров,направи всичко възможно да не се почувства отсъствието на толкова важна фигура!!!
Между другото, това също е добро предложение !
sin4ec написа:action66 написа:Никола Спасов е вашият човек. Малко морски бриз ще освежи въздуха в "Подуяне".А трудно се намира треньор с прякор "адмирала". Не се шегувам,нужна ви е необичайност.Щом "левскар" се справя във Варна като треньор,защо "моряк" да не се справи в София?!
Мислех го този вариант, и не е никак лош. Но истината е, че никой няма да се навие за два месеца да води отбора, след като се водят преговори с Мъри и Херо.
Макар че аз лично, ако съм на Стоев на мястото, ще ги водя до зимата. Ей-така, за идеята и две заплати.
Кво виде в тоя Стоев бе,Синчец

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Не виждам как Мъри ще се върне без пари за селекция, трябва да е луд 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
koisa написа:Red joker написа:Е да ,ама е от ЦСКА,играл е при ГГ и...ше има съблачаййй
Вече преди да подпишем с треньор и футболисти ще проверяваме кое поколение левскари са. По-малко от 3-то поколение не се приемат. Ако са били някога в присъствието на ГГ или друг минал през Литекс и ЦСКА където и да било - ВЪН!
Проверявайте,ама тогава нема да намерите читав

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Der Schmarotzer написа:Ето като за начало и на първо четене: Ектор Купър, Вини Шеффер, Крис Даум (вече не е свободен, но при добра оферта без проблем), Хайнкес, Трапатони, Дел Боске, Капело, Скала. Хитцфелд е Querdenker, но и той става. Е, парите ще им са множко, но сме в такава ситуация, че трябва да се инвестира в треньори, а не само във футболисти. И тези са само на пръв поглед.
Още тогава Диана Иванова и финансовият директор Красимир Иванов са знаели за случващото се с Люпко. Защото се твърди, че заедно със спортния шеф Станислав Ангелов са влезли в съблекалнята и са заявили пред отбора, че се спират премиите за успехи - те излезли на клуба над 100 хиляди лева заради серията положителни резултати. Това било решение на УС, тъй като клубът нямал средства да ги плаща.
http://www.temasport.com/news/view/news:42075
Съфорумнико, според тази статия вие нямате достатъчно финанси, за да плащате премиите на футболистите ви, камо ли за заплата на някое утвърдено име в треньорския занаят!