Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ММ1914
Контакти:

Re: Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък

Мнениеот ММ1914 » 18 юли 2016 16:17

AN71 написа:
boabbb написа:Спокойно - мача е 1:1 :lol: :lol:

значи залагай смело отворке :lol: :lol:

Ще заложи той едно припознаване. :mrgreen:
За мача - надявам се да бием и да продължим напред в турнира.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 18 юли 2016 16:22

Интересен двубой ще е . Да видим ;) ;)

Потребителски аватар
levski4ever86

Мнениеот levski4ever86 » 18 юли 2016 16:31

Снощи посетих форума на Абърдийн и от прочетеното останах с впечатление, че предпочитат нас за съперници. Тайно се надяват да бием Марибор. Дано успеем. :)
[center]България е нашата родина, Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а "Левски" е в нашите сърца!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/ByfNCqX.png[/wrapimg][/center]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 юли 2016 16:49

goro_man написа:На ма**а им тикетпро....само проблеми...май ще се ходи до Герена

Аз нямах проблем с тикетпро, даже бяха пуснали билетите и преди 12 часа, в колкото бяха заявили официално, че ще ги пуснат. Този път няма и възможността да се плащат с банкови преводи, което някои "доброжелатели" използваха, за да запазят места за мача на откриването на сектор А, а после да не ги платят и да се полчуат дупки от липсата на фенове на определени места, които стояха като закупени в системата, Сега си плащаш директно или с карат, или със сметка в Изипей и си готов. Отне ми точно 2 минути да си избера отлични места - 32 ред в ложа 2 и да си ги платя. След това имаше около 2 часа забавяне, докато си обработят парите, но вече имам електронни билети и в четвъртък ще се надяваме да счупим каръка с отпаданията от първи съперник и/или неучастия в последните 5 години и да се ходи в Абърдийн. Дано

Билетите се харчат отлично и грубо вече са продадени поне 8 000 билета, а може и да са малко повече, не съм си играл да ги броя. Това му трябва да отбора и ние, феновте, ще го направим, после е ред на Любко да ги нареди и те да се раздадат, както го направиха в Словения. Останалото е песни и добро настриение, както и липса на глас на следващия ден.

Само Левски!!!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 18 юли 2016 17:26

Някой има ли представа доколко е достоверна информацията от схемата на тикетпро, за продадени билети? Нещо много оптимистично ми се вижда, за няколко часа в сектор А да има останали по 1-2 свободни места в 4-те централни блока. Да не вземе да стане пак някой гаф, като на откриването...

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 18 юли 2016 17:28

levski4ever86 написа:Снощи посетих форума на Абърдийн и от прочетеното останах с впечатление, че предпочитат нас за съперници. Тайно се надяват да бием Марибор. Дано успеем. :)

Ако ти кажа колко се радвах като ни се паднаха Бате Борисов. :mrgreen:
Сега като се сетя и лошо ми става направо.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 юли 2016 17:40

futbolqga написа:Някой има ли представа доколко е достоверна информацията от схемата на тикетпро, за продадени билети? Нещо много оптимистично ми се вижда, за няколко часа в сектор А да има останали по 1-2 свободни места в 4-те централни блока. Да не вземе да стане пак някой гаф, като на откриването...

не би трябвало да има гафове, поне не външни от "доброжелатели". Предишният път имаше 2 проблема (за откриването на сектора говоря):
- бяха блокирани много билети за сектор А, които уж феновете щяха да продават, а накрая нищо не продадоха
- бяха блокирани много билети като плащания с банков превод, за който се чака толеранст от 3 дни, които също не бяха продадени, то това си беше чорбарска постановка, но не ги виня, реално ни излъгаха, защото ние си бяхме балъци.

И двата типа билети се изсипаха в петък вечер, и за двата типа билети имаше блокировки (поне за първите) още от самото начало.

Сега не е така - понеже си купих билет от Тикетпро в 11.45, т.е. преди да се пуснат в продажба по касите, то мога да кажа, че имаше запазени само с картите (в сектор А), както и малка част на първите редове във В и няколко от блоковете в Б, макс 1000 места да бяха блокирани. Сега няма как да блокираш билети, ако не си ги платиш, това с банковия превод няма как да се случи, вече с фен организациите не знам как стоят нешата, но се надявам, че няма да има фаул и там. По всичко изглежда, че атмосферата ще я има, дано и резултатът да си заслужава ;)

Само Левски!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 18 юли 2016 17:48

ИЗВИНЯВАМ СЕ...
Проблема си е бил в моята карта някакъв 3D код за сигурност ....но станаха нещата. От първо лице разказвам- към 16 часа опашката не беше голяма билети за А сектор от 15 лв имаше само за първите редове, от 18 и 20 бяха наполовина В сектор го мернах но за малко мисля че към 40% . Така че може би към 7 000 да са продадени

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 18 юли 2016 18:09

Колеги, приятелчета са си взели билети за сектор "В" вход 8, блок 16. Оказва се, че на този вход 8 блоковете започват от 17ти ( поне така пишело над входа). Попитаха ме дали ще имат някакъв проблем при влизането от този вход, тъй като си се водя уж запознат със ситуацията на Герена. Е, не успях да им дам логичен отговор. Някой има ли идея дали си заслужава да се мисли върху това, възможно ли е да има направят проблем?
И един съвет към тези, които смятат да си взимат билети тия дни - побързайте, наплива е огромен!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

JoOrRe
Контакти:

Мнениеот JoOrRe » 18 юли 2016 18:24

Продавам 2 билета за мача Левски - Марибор за Сектор А от по 20лв. Продавам ги за цената , която съм ги взел. За повече инфо на ЛС или 0988 84 99 94

Върни се в “Левски”