Марибор - ЛЕВСКИ / 14.07.2016г. / 20:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

THE G.A.M.E

Re: Марибор - ЛЕВСКИ / 14.07.2016г. / 20:00 часа

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 юли 2016 12:39

TristaNNN написа:Аз пък съм оптимист, напук на преобладаващите форумни критици. :) Мисля си, че мачът ще е дежа вю на Германия - Франция, тоест Марибор ще мачка в началото, след което ние ще избухнем с гол от нищото. Предполагам, че Петрович ще заложи на убийствени контри така, както го направи в Ловеч, където ни резнаха в продълженията.
Друг повод за оптимизъм ми дава фактът, че не сме заменили половината отбор, тоест има някаква останала стиковка от миналата кампания, докато при съперника има доста промени в състава пък това е важен елемент в съвременния футбол, особено дойде ли реч за тактическо надлъгване, а такова неминуемо ще има.
Прогноза за мача 0-1 8-)
САМО ЛЕВСКИ!

За да се играе на контра, трябва съперникът от среща, да умее да владее добре топката.
Мен нещо ме съмнява Марибор да цъкат приоритетно на къси пасове и постепенна атака, ама ще видим. ;)

За съжаление ние нямаме играчи за продължително владеене на топката и постепенна атака, щеше да е приятно ние да водим играта.
Един вид, да покажем кой е шефът.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 11 юли 2016 15:58

Труден опонент. Не че са сила някаква, ама и ние не сме цъфнали и вързали.
Ако се избегнат сериозните индивидуални грешки.. или ако късмета ни покрие при тях.. най-вероятно Х, макар да не изключвам варианта някой да бие с гол разлика. С други думи може да се вземе приличен турнирен резултат.

Лошото е, че не знам дали тези грешки ще бъдат избегнати, а ако не бъдат - може да стане много лошо.

Приказки от сорта на: "ще ги мачкаме", "не може да се плашим от такива" и тям подобни са смешни. Не сме в позицията да подценяваме никого или да смятаме предварително за победен който и да е противник. Доказаха ни го Жилина, Иртиш и Сараево. Когато стане един път - това е случайност, когато стане няколко пъти - това е тенденция.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 11 юли 2016 18:05

korteneca написа:
levskarcheto96 написа:Очаквам да играем с Йорга - Минев - Бодичека - Пиргов - Прохазка - Костадинов - Де Нойер - Аниете - Нар - Краев (не дай си боже...) - Венци. Стандартната ни схема 4-2-3-1.

Така както си ги наредил излиза, че Бодичека ще е цент. защитник, а Прохазка на бека?! Бодичека не го виждам като цент. защитник... :) Аз предполагам така: Йорга - Минев - Александров (големия) - Пиргов - Бодичека и пред тях Костадинов - Де Ноойер - Аниете - Прохазка - Нар - Венци. Ама да видим Люпко какво е намислил. :?

Точно така излиза. Александров е контузен, доколкото знам, така че е изключено да играе. Прохазка има опит на десния бек, въпреки че не му е там позицията. Не вярвам да хвърлим в мача новото попълнение, та той още не знае къде се намира, затова посочената от мен 11-орка ми се струва най-вероятна предвид проблемите със състава ни. На мен ми е чудно кой "умник" реши да бие шута на Карнер - един приличен за нашите стандарти защитник и смея да твърдя далеч по-грамотен тактически от новопривлечения Пиргов.

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 11 юли 2016 19:22

Успех на Левски, важно е да няма груби индивидуални грешки в защита и да вкараме поне един гол на чужд терен.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 11 юли 2016 20:04

levskarcheto96 написа:
korteneca написа:
levskarcheto96 написа:Очаквам да играем с Йорга - Минев - Бодичека - Пиргов - Прохазка - Костадинов - Де Нойер - Аниете - Нар - Краев (не дай си боже...) - Венци. Стандартната ни схема 4-2-3-1.

Така както си ги наредил излиза, че Бодичека ще е цент. защитник, а Прохазка на бека?! Бодичека не го виждам като цент. защитник... :) Аз предполагам така: Йорга - Минев - Александров (големия) - Пиргов - Бодичека и пред тях Костадинов - Де Ноойер - Аниете - Прохазка - Нар - Венци. Ама да видим Люпко какво е намислил. :?

Точно така излиза. Александров е контузен, доколкото знам, така че е изключено да играе. Прохазка има опит на десния бек, въпреки че не му е там позицията. Не вярвам да хвърлим в мача новото попълнение, та той още не знае къде се намира, затова посочената от мен 11-орка ми се струва най-вероятна предвид проблемите със състава ни. На мен ми е чудно кой "умник" реши да бие шута на Карнер - един приличен за нашите стандарти защитник и смея да твърдя далеч по-грамотен тактически от новопривлечения Пиргов.

В последната контрола Александров влезе на мястото на Лукин. Нямам инфо да се е контузил отново, но ти, ако имаш, може... :roll:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

Image[/center]

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 11 юли 2016 21:28

korteneca написа:В последната контрола Александров влезе на мястото на Лукин. Нямам инфо да се е контузил отново, но ти, ако имаш, може... :roll:

Значи нещо съм се объркал. :)

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 11 юли 2016 22:09

levskarcheto96 написа:
korteneca написа:В последната контрола Александров влезе на мястото на Лукин. Нямам инфо да се е контузил отново, но ти, ако имаш, може... :roll:

Значи нещо съм се объркал. :)

Вероятно да. :)

А иначе:

Хеан Деса тренира под ръководството на двамата кондиционни треньори в Левски - Роко Перота и Ясен Екимов днес.

Двамата специалисти разговаряха със старши треньора Люпко Петрович и му обясниха, че перуанският нападател е в добро кондиционно състояние и ще може да бъде на разпложение на сръбския специалист за евромача от Лига Европа с Марибор в Словения.

Петрович от своя страна поиска кондиционните специалисти и лекарят на отбора да му докладват до колко е възможно Хеан Деса да играе още в четвъртък в мача на „Людски врът“.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

Image[/center]

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 11 юли 2016 22:43

Румънският арбитър Кристиан Балаж ще ръководи първия мач на Левски във втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу Марибор.

Балаж е свирил мача между Фулъм и ЦСКА (1:0) на 3 декември на "Крейвън Котидж".

Той ръководи и мача между ФК Сараево и Левски (3:1) през 2012 година.

Срещата на „Людски врът“ е в четвъртък от 21 часа.

44-годишният румънски съдия свири мачове в елита на местното първенство от 2000 година. Той е съдия на ФИФА от 2003 година.

Балаж е свирил мачове от квалификациите за Евро 2008, за Евро 2012 и за Световните първенства 201 и 2014 година.

През 2008 година Балаж е номиниран за най-добър румънски съдия.

Още помня имаше 1 сръбски боклук дето ни ръководи мача с Лил тук.Небеизвестният МИЛОРАД МАЖИЧ станал топ-рефер на УЕФА и само до преди 3-4 седмици го гледах ръководеше мачове на европейското.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 юли 2016 10:23

W84me написа:
TristaNNN написа:Аз пък съм оптимист, напук на преобладаващите форумни критици. :) Мисля си, че мачът ще е дежа вю на Германия - Франция, тоест Марибор ще мачка в началото, след което ние ще избухнем с гол от нищото. Предполагам, че Петрович ще заложи на убийствени контри така, както го направи в Ловеч, където ни резнаха в продълженията.
Друг повод за оптимизъм ми дава фактът, че не сме заменили половината отбор, тоест има някаква останала стиковка от миналата кампания, докато при съперника има доста промени в състава пък това е важен елемент в съвременния футбол, особено дойде ли реч за тактическо надлъгване, а такова неминуемо ще има.
Прогноза за мача 0-1 8-)
САМО ЛЕВСКИ!

Кой ще ги прави тия контри? Ния нямаме бърз футболист...

Нар си е доста бърз... когато няма хора около него. :mrgreen: Роман е бърз. Венци не подценявай. Краев, ако играе на различна позиция може да ни иззмъкне от всеки мач. Аденидже няма проблем с бързината също. Стига да не е с топка в краката. :lol: Това негро не мога да разбера некъв необработен диамант ли е или поредното яко черно момче, което белите са го взели само щото "не могат да скачат"...

Помня в Славия имаше един Моузес ли беше, дето беше бати грамадното негро. Ма нещо не я чуваше тая игра...

Потребителски аватар
OGI1914RZ
Контакти:

Мнениеот OGI1914RZ » 12 юли 2016 10:28

Мачът в четрвъртък ще завърши 0:2 като единият от головете ще е на несправедливо нападания от някой Франсис Нар! Ще накъсваме играта, ще убиваме темпото,ще ги излъжем за 0:1... последните 15 мин. Марибор ще поемат риск за да ни вкарат и ще ги довършим! 0:2 точен резултат!

Върни се в “Левски”