Левски (София) - Славия (София) |0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Re: Левски (София) - Славия (София) |22.05.2016| 18:00ч.

Мнениеот Cooler » 22 май 2016 20:32

Надграждаме основата яко :lol: Така ще надградим и в ЛЕ.
Немали сме шансу :(

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 22 май 2016 20:33

ПОМЯРИ, ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ ЗА КОЙ ОТБОР ИГРАЕТЕ? ТОНЕВ БОКЛУК , ЛЕВСКИ КАТО ЛОКО СОФИЯ ЛИ ЩЕ ГИ ПРАВИШ ? НЯМА КАК ЛЕВСКИ ДА ЗАГУБИ ОТ СЛАВИЯ НА ГЕРЕНА! ПЕДАЛИ ВИЕ С НАЙ-ВЕЛИКЯ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ ЛИ СЕ ПОДИГРАВАТЕ?
АКО БЯХ НАПИСАЛ ВСИЧКО КОЕТО СИ МИСЛЯ В МОМЕНТА, ЩЯХ ДА ПОЛУЧА ДОЖИВОТЕН БАН. БОЛИ МЕ МНОГО ЗА ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА С ОТБОРА.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 май 2016 20:34

popokutepetel написа:
Кога наемници са играли за име?

Еми а де.. Явно само Литекс си мисли, че ще играят за историята и дрън, дрън.. Когато се появих във всекидневната на Левски преди време и като казах, че Левски продава мачове ме нахулиха, щот видиш ли сме Левски.. Дрън- дрън, ама не Левски от 90-та.

От почти два месеца знам, че Монтана ще е на бараж, дори в темата за мача им с Локо Пловдив го написах. Смешна и жалка е А група, е затова чакам ЕКТ.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 22 май 2016 20:34

vvessel написа:Да си връщат Стоев до края на месеца, поне подготовката да проведе. Че ако го върнат август след ранно отпадане и 2-3 загуби в първенството пак ще спасява неспасяемото.
Аз го писах и на друго място, но пак ще кажа, ако Асприля играеше за Левски, а не за Литекс, освен че Литекс щаха да си паднат и двата мача и то с разлика, Левски щеше да е шампион. Да се приписват успехите на един футболист на сметката на треньор е голямата грешка ,която УС грубо допуснаха.
Преди годни заради Гара Дембеле изкараха Ясен Петров голям треньор.

Много съм съгласен с теб. Литекс бяха надиграни, но Асприля ни победи, а не Петрович. Да си връщат Стоев докато не е станало прекалесно късно, че един ден да не чупят пръсти от "ръководството" и да се чудят какво да обясняват на феновете и да пишат безмислени декларации. Критиците на Стоев дано са доволни от показаната продукция.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 22 май 2016 20:35

popokutepetel написа:
ralka_levskarka написа:
PFC Litex написа:
ralka_levskarka написа:
vks1 написа:Ха ха няма такива идиоти като гов...та!

Че за кво им е на Левски да бият бтв? :mrgreen:

За чест, уважение към феновете, уважение към името на клуба, към неговата история и т.н., само в България има подобни тъпи определение, като това, което съм цитирал, като няма, за какво да играят защо въобще излизат на терена?

Колкото и да не съм чуждопоклонник много ще цъкаме с език и ще се питаме що в Англия, че и другаде отбор, който реално няма значение, как ще свърши даден двубой се хвърля със зъби и никти за да спечели поредния мач.

С такова мислене Ралке определено се стига до втория предварителен кръг за ЛЕ.

Те да се продават както си искат, а аз да ги чакам да играят за името, КОГА?

Играят поне за СВОЕТО .Дарко ?Драгич? Да продължавам ли ?
Изображение

Изображение

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 22 май 2016 20:35

Ти 0:0 за голям успех ли го имаш пред тази загуба?
Искаш да ми кажеш, че Стоев е щял да запази равния със Славия и това ще е успех пред тази загуба, която инкасирахме?
Егати успеха щеше да е!
Значи равен със Славия щеше да е успех?
Стоев затова ли ги играеше такива гросмайсторски мачове...
И като игра гросмайсторски срещу Локо Пд защо ни обърнаха?
Предпочитам ЗАГУБА СЛЕД АТАКУВАЩ ФУТБОЛ, ПРЕД РАВЕН СЛЕД БЕЗДУШНО НАДИГРАВАНЕ!!!
Ние затова сме Левски защото играем за всичко или нищо!!!
Има един лаф "или п..ка на две или к.р на четири, средно положение няма"!
Голяма работа, че Славия ни е излъгала в последната минута, на нея това й е запазена марка, но и на тях съдбата ще им изиграе номер, в най-неподходящия момент.
Пак повтарям НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ И ЗАТОВА предпочитам ЗАГУБА СЛЕД АТАКУВАЩ ФУТБОЛ, ПРЕД РАВЕН СЛЕД БЕЗДУШНО НАДИГРАВАНЕ!!!
Последната атака дето я спретнаха черните ми хареса повече от цялото първо полувреме!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 22 май 2016 20:37

levski4ever86 написа:
popokutepetel написа:
levski4ever86 написа:
futbolqga написа:Браво, Люпко! Браво, Петрович! Голям! Майстор! Легенда!

Такъв мач на Левски не съм гледал от много време! То тактика, то стратегия - красота! Едно надграждане падна цял мач, та чак се изпоти Люпко към края. То бива солидна защита, ама ние сме жив бетон! А това ни беше най-слабия компонент до сега - цели 15 гола бяхме пуснали преди този мач (за сравнение, следващите по този показател са Лудогорец с 19 допуснати и Берое с 26)!

Конкретно в защита кой трябваше да играе при отсъствието на Александровците? Поредния форумен треньор кой би пуснал за да станем бетон отзад? Как само за един мач разбиха великата и непробиваема Стоева защита. :o :o :o

Случайно да си забелязал специалисте, че головата атака беше в резултат на спестени усилия на средната линия, която беше изнесена прекалено напред? Всъщност точно от тази атака стана пределно ясно защо Стоев не пускаше прехваления от мнозина Мунгулу. Ясно се видя, че той не си е покрил зоната и оттам дойдоха ядовете.

Кърпичка искаш ли? При Стоев не допускахме ли такива голове, експерте? С Локото как беше?
Тези мачове освен за експерименти за нищо друго няма да послужат. Колкото дъртия да се запознае с какво разполага. С какъв акъл очаквате някакво надграждане за една седмица? :shock: Гонзо следващия път да назначи за треньор някой от форумните такива.

СЕГА НЕ БЕШЕ ВРЕМЕТО ЗА ЕКСПЕРИМЕНТИ. КАКТО Е ТРЪГНАЛО ЕКТ ЩЕ БЪДАТ ЕДИН ГОЛЯМ ЕКСПЕРИМЕНТ
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 22 май 2016 20:39

realno написа:
levski4ever86 написа:
popokutepetel написа:
levski4ever86 написа:
futbolqga написа:Браво, Люпко! Браво, Петрович! Голям! Майстор! Легенда!

Такъв мач на Левски не съм гледал от много време! То тактика, то стратегия - красота! Едно надграждане падна цял мач, та чак се изпоти Люпко към края. То бива солидна защита, ама ние сме жив бетон! А това ни беше най-слабия компонент до сега - цели 15 гола бяхме пуснали преди този мач (за сравнение, следващите по този показател са Лудогорец с 19 допуснати и Берое с 26)!

Конкретно в защита кой трябваше да играе при отсъствието на Александровците? Поредния форумен треньор кой би пуснал за да станем бетон отзад? Как само за един мач разбиха великата и непробиваема Стоева защита. :o :o :o

Случайно да си забелязал специалисте, че головата атака беше в резултат на спестени усилия на средната линия, която беше изнесена прекалено напред? Всъщност точно от тази атака стана пределно ясно защо Стоев не пускаше прехваления от мнозина Мунгулу. Ясно се видя, че той не си е покрил зоната и оттам дойдоха ядовете.

Кърпичка искаш ли? При Стоев не допускахме ли такива голове, експерте? С Локото как беше?
Тези мачове освен за експерименти за нищо друго няма да послужат. Колкото дъртия да се запознае с какво разполага. С какъв акъл очаквате някакво надграждане за една седмица? :shock: Гонзо следващия път да назначи за треньор някой от форумните такива.

СЕГА НЕ БЕШЕ ВРЕМЕТО ЗА ЕКСПЕРИМЕНТИ. КАКТО Е ТРЪГНАЛО ЕКТ ЩЕ БЪДАТ ЕДИН ГОЛЯМ ЕКСПЕРИМЕНТ

А ти какво очакваше с Дирек торЪт?
А не викай в безсилието си, моля.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 май 2016 20:40

ralka_levskarka написа:
popokutepetel написа:

Еми а де.. Явно само Литекс си мисли, че ще играят за историята и дрън, дрън.. Когато се появих във всекидневната на Левски преди време и като казах, че Левски продава мачове ме нахулиха, щот видиш ли сме Левски.. Дрън- дрън, ама не Левски от 90-та.

От почти два месеца знам, че Монтана ще е на бараж, дори в темата за мача им с Локо Пловдив го написах. Смешна и жалка е А група, е затова чакам ЕКТ.

Щом получават заплата ще играят ако ли не Терминал 1 с еднопосочен билет и чао, но щом толкова сте си свалили критериите, както все по-често се пише, славизацията при вас тече с пълна сила.
Изображение

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 22 май 2016 20:42

ivaka написа:Ти 0:0 за голям успех ли го имаш пред тази загуба?
Искаш да ми кажеш, че Стоев е щял да запази равния със Славия и това ще е успех пред тази загуба, която инкасирахме?
Егати успеха щеше да е!
Значи равен със Славия щеше да е успех?
Стоев затова ли ги играеше такива гросмайсторски мачове...
И като игра гросмайсторски срещу Локо Пд защо ни обърнаха?
Предпочитам ЗАГУБА СЛЕД АТАКУВАЩ ФУТБОЛ, ПРЕД РАВЕН СЛЕД БЕЗДУШНО НАДИГРАВАНЕ!!!
Ние затова сме Левски защото играем за всичко или нищо!!!
Има един лаф "или п..ка на две или к.р на четири, средно положение няма"!
Голяма работа, че Славия ни е излъгала в последната минута, на нея това й е запазена марка, но и на тях съдбата ще им изиграе номер, в най-неподходящия момент.
Пак повтарям НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ И ЗАТОВА предпочитам ЗАГУБА СЛЕД АТАКУВАЩ ФУТБОЛ, ПРЕД РАВЕН СЛЕД БЕЗДУШНО НАДИГРАВАНЕ!!!
Последната атака дето я спретнаха черните ми хареса повече от цялото първо полувреме!

Като знам с какви играчи разполагаме, по вероятно е да получим едно голямо НИЩО. Играеш според играчите си, а не според желанието си. Иначе ще си срошиш главата в стената. Стоев изваждаше максимума от състава. Като искаме повече, повече пари за играчи. Това е истината.

Върни се в “Левски”