Люпко Петрович е новият треньор на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Одобрявате ли назначаването на Люпко Петрович като треньор на Левски

Да
106
51%
Не
103
49%

Общо гласове: 209

Потребителски аватар
Мистри

Re: Люпко Петрович е новият треньор на Левски

Мнениеот Мистри » 14 май 2016 20:53

Megatron_69 написа:
Мистри написа:
Megatron_69 написа:Люпко е голям-със девет души може да ви бие.... :mrgreen: :mrgreen:

Теб и сам може да те бие. :lol:

Големи филолози сте там, край Сухата река.... :) Да бяхте и отбор...

Поне не мирише като при вас У центъро.Нали сте отбор . :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 14 май 2016 20:57

Люпко е най-добрият вариант при снизходителен жребий да влезем в групите на ЛЕ - има уменията да излъже неопитен отбор в един-два мача. В Европейските мачове са парите, а не тук. Все пак трябва да се почне отнякъде.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 14 май 2016 21:03

Лошо няма-ние доста хора се отдръпваме от Герена, редно е вие да дойдете, да му правите евалла, да подкрепяте отбора. Заповядайте!

Защо не питате Тонев защо го назначава :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 14 май 2016 21:06

Не я разбирам тази злоба да се плюе по треньора преди още да е подписал и то само, защото са сменили любимеца на някои фенове. 8-) При Стоев какви ли не глупости и резили търпяхме почти две години, а в този случай се започва още преди да е дошъл.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 14 май 2016 21:15

Крайно време е да се разбере, че един и същ човек не е еднакъв в различни клубове.
Люпко в Литекс и Люпко в Левски не е едно и също.
Стойчо в Лц и Стойчо в Левски също не е едно и също.
Анчелоти в Реал и Анчелоти в Байерн - също.
С две думи - в Левски няма ОБСТАНОВКА, за да има успех, който и да е треньор.
Не може да се сменят 10000 треньора, дори Батков се махна, а Гонзо и Тонев да са непоклатими.
Чистката трябва да е пълна, ако Левски иска успехи.
В този Левски, с тези шефове, и Юп Хайнкес да дойде, няма да успее.
Докато Гонзо е начело на отбора и играят схеми и продажби на мачове заедно с Иво Тонев, Левски все ще е на това дередже.
Жалко, жалко е, че НИЩО не върви в БГ футбол :(
Шеф на БФС - пияница, шефове на клубове- дебелокожи наглеци - какво да очакваме?
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 14 май 2016 21:27

За да върви нещо в правилната посока се започва с това каква философия изповядваш. След това се правят концепции и накрая идва ред на план.
Нищо такова няма нито в Левски , нито в БФС. Важното е да се взимат едни пари и всичко друго няма значение !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 14 май 2016 21:29

Всеки ден разочрования. Мога да кажа само: Тонев и компания ВЪН. Ще ми назначат дядка със стара слава. Сега поне ще гледам сеира на "собствениците". Дори и при по - малки успехи Люпко ще го държат, защото с него трябва да си тръгнат всички + Тръста и НКП.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 май 2016 21:31

korteneca написа:Не я разбирам тази злоба да се плюе по треньора преди още да е подписал и то само, защото са сменили любимеца на някои фенове. 8-) При Стоев какви ли не глупости и резили търпяхме почти две години, а в този случай се започва още преди да е дошъл.

И аз не разбирах много неща и злоба, ама я търпях, сега ще ви гледам сеира! И да беше някой друг-идидойди, ама тая микренска мазмантия, дето се врече на жужето и ЦСКА да води, ако го повика-бегай ти да му правиш шпалир! Бегай ти да търсиш варианти да те заместят, за да идеш на мач в Ловеч, или във Варна.
Сега, душички, аз ще седя в засада и ще чакам. И ми се струва, че няма да чакам дълго. Те сега ще видите има ли в гърнето боб-с вашите камъни по вашите глави!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

gonzo72
Контакти:

Мнениеот gonzo72 » 14 май 2016 21:36

„Знам добре защо съм тук. Трябва да побеждаваме. Левски иска титли и победи. Феновете с право са недоволни, че не може да се спечели титлата. Ще направя всичко възможно да спечелим титла и да постигнем успехи в Европа“, завърши Люпко Петрович. :o :o :o

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 14 май 2016 21:41

sin4ec написа:
korteneca написа:Не я разбирам тази злоба да се плюе по треньора преди още да е подписал и то само, защото са сменили любимеца на някои фенове. 8-) При Стоев какви ли не глупости и резили търпяхме почти две години, а в този случай се започва още преди да е дошъл.

И аз не разбирах много неща и злоба, ама я търпях, сега ще ви гледам сеира! И да беше някой друг-идидойди, ама тая микренска мазмантия, дето се врече на жужето и ЦСКА да води, ако го повика-бегай ти да му правиш шпалир! Бегай ти да търсиш варианти да те заместят, за да идеш на мач в Ловеч, или във Варна.
Сега, душички, аз ще седя в засада и ще чакам. И ми се струва, че няма да чакам дълго. Те сега ще видите има ли в гърнето боб-с вашите камъни по вашите глави!

Абе, май пак ще ходя, и карта ще си купя, но за гостувания хой. Любко, ни е донесъл много радости, но сам се изложи. Чета коментарите на много от левскарите и май много от тях се заблуждават. Любко постигна успехи с Левски, да но в ситуация в която парите не бяха проблем. Да видим сега какво ще постигне, но ме съмнява че ще постигне някакви невероятни успехи.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Върни се в “Левски”