Megatron_69 написа:Мистри написа:Megatron_69 написа:Люпко е голям-със девет души може да ви бие....![]()
Теб и сам може да те бие.
Големи филолози сте там, край Сухата река....Да бяхте и отбор...
Поне не мирише като при вас У центъро.Нали сте отбор .

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Megatron_69 написа:Мистри написа:Megatron_69 написа:Люпко е голям-със девет души може да ви бие....![]()
Теб и сам може да те бие.
Големи филолози сте там, край Сухата река....Да бяхте и отбор...
Лошо няма-ние доста хора се отдръпваме от Герена, редно е вие да дойдете, да му правите евалла, да подкрепяте отбора. Заповядайте!
korteneca написа:Не я разбирам тази злоба да се плюе по треньора преди още да е подписал и то само, защото са сменили любимеца на някои фенове.При Стоев какви ли не глупости и резили търпяхме почти две години, а в този случай се започва още преди да е дошъл.
sin4ec написа:korteneca написа:Не я разбирам тази злоба да се плюе по треньора преди още да е подписал и то само, защото са сменили любимеца на някои фенове.При Стоев какви ли не глупости и резили търпяхме почти две години, а в този случай се започва още преди да е дошъл.
И аз не разбирах много неща и злоба, ама я търпях, сега ще ви гледам сеира! И да беше някой друг-идидойди, ама тая микренска мазмантия, дето се врече на жужето и ЦСКА да води, ако го повика-бегай ти да му правиш шпалир! Бегай ти да търсиш варианти да те заместят, за да идеш на мач в Ловеч, или във Варна.
Сега, душички, аз ще седя в засада и ще чакам. И ми се струва, че няма да чакам дълго. Те сега ще видите има ли в гърнето боб-с вашите камъни по вашите глави!
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта