Уволниха Стойчо Стоев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Одобрявате ли решението на клуба за уволнението на Стойчо Стоев

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Re: Уволниха Стойчо Стоев

Мнениеот MAXIMUS » 13 май 2016 15:59

Мистри написа:
realno написа:НКП и Тръст - а най - добре да спират да съществуват, ако са безглани букви и никой не ги брой за нищо. Не само да се правят на мъже и да събличат треньорите.

Не са "безгласни" , а "съгласни". :lol:

Това е добро ! :)

001
Контакти:

Мнениеот 001 » 13 май 2016 16:00

Нещо не ми се вярва , че се разделят без обезщетение . Стоев мисля , че имаше договор за още една година . Едва ли с лека ръка се е отказал от едни 200 хиляди.
Ѝоканович си спомням , че доста пари прибра за предсрочното си освобождаване или по скоро имаше да получава и му ги дадоха преди лиценза.

Ако сменят само треньора и докарат някой чужденец дето не знае къде е България е много вероятно да е поредния който ще си тръгне преждевременно .

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 май 2016 16:02

Ето това е мнението, което казва всичко и го споделям:
За мен посредствен треньор така и не разбрал че Левски не е Райо Валекано

Иначе смяната не знам дали не позакъсня. Трябваше задължително преди Европа да е, защото оттам ще дойдат пари. Ама със СтоЮ щяхме да гледаме Роман на бека и Краев на грешна позиция.

Благодаря на Стойчо. Заради това, че ни извади от дупката. Спряхме с балонните изсипвания и свалихме топката на земята. До пролетта на този сезон оправи защитата. Напълно неоправданата смяна на защитната централна двойка на зима обаче развали всичко.

Дотук с позитивите. Повече от това да ни изкара от блатото, не успя. За съжаление, в последните три месеца, тръгнахме пак надолу. Той си налага свои си хора - напълно неоснователно. Така гледахме цял полусезон Китимбала и другото негро. А крило да слагаш централен... мани-мани. Интегрира точно един младеж в отбора - Деян Иванов. Нито Краев, нито Цоневи са негово откритие. Напълно неоправдано изгони още в началото няколко футболисти, които можеха да ни свършат чудесна работа - като Пламен Крумов, да речем - добър-лош, няма значение. Заби Сашко на пейката само защото той така смяташе. Момчето играе, тича. Той има едно! спечелено дерби - с Литекс 1-2. И това, че ги няма Локо Сф и ЦСКА. За година и половина едно дерби. Излиза страхливо. Той така и не разбра, че да си треньор на "Левски" е привилегия. Ако и да не сме били по-добри от съперниците, защитаваш отбора си, а не да плюеш футболистите. Никога не видя гредата в собственото си око. Никога не каза: "Поемам вината"! Нито един път "Левски" не излезе в мач с Лудогорец, за да спечели. Случайно или не... някой друг да каже. Хъмка-мънка, едно поведение лежерно такова. Малко като Гонзо - да кажа, си тръгвам. Ами, айде ,де. Наско това мекотело нямаше да го изтърпи!

Сега обаче е ред на Гонзо да си тръгне. Но не сам. Да бъде уволнен!!!!

А какво точно му е на Кокала. Не, и аз мисля, че той е треньор за мачове, не за сезони, но... Ако грешим? Кокала е човек, който може да реагира в хода на мача. Стоев - не реагира по време на сезона, камо ли в мач. Той не промени, нито веднъж! тактиката две крила и колче между тях. Независимо подредбата на другия отбор, силните и слабите му страни. Ами ако Кокала беше отстранил БАТЕ? А? Както и да е, няма да разберем. Радвам се, че вече няма да гледаме Прохазка на бека (поставян там само срещу сериозните ни съперници, защо ли???) и Краев дано най-после мине там, където му е мястото!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 13 май 2016 16:04

Да речем , че до тук всичко е прекрасно. ;) Но "виси" един въпрос.
Защо , след като треньорът-чужденец ще поеме отбора от следващата седмица/ след 3 дни/, не се обявява името му?
Изображение

Изображение

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 13 май 2016 16:05

Кога е била оправена защитата на Левски? Или съм гледал Левски Кюстендил ?
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 май 2016 16:06

ЕМИЛ написа:Одобрявам уволнението му .

+1, причините са заявявани многократно!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 май 2016 16:08

Мистри написа:Да речем , че до тук всичко е прекрасно. ;) Но "виси" един въпрос.
Защо , след като треньорът-чужденец ще поеме отбора от следващата седмица/ след 3 дни/, не се обявява името му?

За да има тръпка .

radewski
Контакти:

Мнениеот radewski » 13 май 2016 16:09

Стоев изпълни "целите" поставени от ръководството в началото на сезона, а именно:

"През тази година гоним класиране за Европа. Това трябва да е ясно. В момента изплащаме разсрочените си задължения. Следващото лято вече ще трябва да изградим силен отбор, с който да се прицелим в шампионската титла на България", заяви единият от тримата собственици на Левски Иво Тонев.

Спортният директор на Левски Георги Иванов обяви целта пред отбора за настоящия сезон и тя е класиране за евротурнирите. "Ние имаме поставена цел от нашето ръководство да се класиране в Европа. Колкото и на някои ваши колеги да им се иска, няма да говорим за друго. Какво си говорим ние в съблекалнята не е необходимо да знаете. Ако искате питайте ме за цената на картофите", заяви Гонзо.

Това ако не е недоразумение, кое е?
Последна промяна от radewski на 13 май 2016 16:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 13 май 2016 16:09

ЕМИЛ написа:
Мистри написа:Да речем , че до тук всичко е прекрасно. ;) Но "виси" един въпрос.

За да има тръпка .

:lol: Велик си!
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 май 2016 16:10

Warped написа:Кога е била оправена защитата на Левски? Или съм гледал Левски Кюстендил ?

Ми с двойката Иванов-Кернер.

Върни се в “Левски”