CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Какви смешни цени бе приятел, с това може да излъжеш баба си и дядо си. Цените за мачове на ЦСКА са 5-8-12 лева във В. Приятелю кога започнете да идвате по поне 3000 човека всеки мач в жалкото си секБторче при цени за А група на мачове във В група коментирай кой ходи повече на стадиона и кой не. И немога да разбера защо от 2 или 3 мача си правиш изводи за посещаемостта ???? Как така случайно ви липсват клипове от втората шестица където си изоставихте отборчето за разлика от нашите 12 мача без победа - 10 от тях без гол. Хегемон сме да и това че сме били няколко мача по-малко от вас не ни прави жалки като съпоставиме 100 те бежанеца в Б сектор във втората шестица на А група. А това въобще да ми слагаш мачове срещу Лудогорец и Литекс, и да ги съпоставяш със Варвара и Чепинец и то на еднакви цени на билетите, говори само лошо за вас. Друг е въпроса, че срещу някои от посочените отбори сме повече от вас, отколкото вие примерно срещу Литекс.
1. Не съм ти приятел, Слава Богу!
2. Полека с обидите, като не ти издържат нервите си има психиатрични заведения.
3. Няма лошо, че сте хегемон на В група, даже се радвам за вас.
4. Ако си мислиш, че само 2-3 мача сте се събирали по 500 човека и сте напускали 20-30 мин. преди края на мача значи си някакво дете и не си заслужава да ти отговарям.
5. Скоро имаше една статия на Н.Александров, ако не се лъжа. Там пишеш за прословутото ви напиране да покажете, че сте много във В група, а сега отново сте се върнали към реалността...
6. Ще коментирам каквото и когато си поискам в нашия форум. Не съм дошъл в форума на ЦСКА да рева за посещаемост като вас. ОК?