КБ ФИНАЛ: Левски - Черно море |30.05.2015| 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: КБ ФИНАЛ: Левски - Черно море |30.05.2015| 20:00
Победа за Черно море с 2:1.
2-0 и много рев от провинциалните отборчета дето мразат Левски !
Готвача написа:Доказателства в БГ???Ти да не си слънчасал преди отиването ти в Бургас?Доводи-да.А те са-изключително топла връзка Домуз-Батков,споделяне на стадион ,покупка на пакета от правата на Батков в точният момент,загуба на лудите в два мача отново в точен момент,поява на пари в Левски отново в супер точен момент/а от къде са???/,бутане на фъндък за повече билети на стадиона,"неутрален" съдия от София...срещу това-само дето стадиона е по близко до Варна.Ти ми дай сега доказателствен материал,че всичко изброено е чисто и почтено.
Топла връзка е доста пресилено казано( връзката Литекс-ЦСКА тогава трябва да е гореща като огънче), а услугата да тренират на Герена преди мачовете в ШЛ е нормално отношение( за което заплатиха такса), след като Стойчо Младенов отказа...Покупката на пакета си е търговска сделка( някой да коментира, че ЦСКА го заложиха?), а откъде са парите в Левски въобще не е твоя работа, както и на който и да било извън Левски. Но от Гела не са със сигурност!
Бутане на фъндък наричаш невъзможността на Морето да продаде 3 000 билета, докато ние изкупуваме 11 000? И би ли ни осветлил кой съдия ще свири финала, и как разбра, че е от София?
Не става хем да ревеш, че съдията отменил гол на Лц на Герена, който ги класираше, хем да разправяш, че Гела ни е добутал на финала. Никак не става...
И ето че от всичките ти доказателства остана една слонска пръдня. Небивалици, подкладени от злоба и омраза, разчитащи на успех сред нискоинтелигентната част от антилевскарската гилдия. Общо-взето, това ти е контингента и нивото, не е като да не са те хващали неподготвен и друг път по разни теми.
Надценяването обикновено води до такива работи. И да, на финала ще съм с новия екип в бяло, а на него знаеш ли какво пише?
НИТО КАПКА СТРАХ, НИТО КРАЧКА НАЗАД!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- Stahlgewitter
- Контакти:
korteneca написа:Готвача написа:korteneca написа:Готвача написа:Гела.
С нещо да го докажеш? Или си пишеш колкото да се помислиш за умен.
Доказателства в БГ???Ти да не си слънчасал преди отиването ти в Бургас?Доводи-да.А те са-изключително топла връзка Домуз-Батков,споделяне на стадион ,покупка на пакета от правата на Батков в точният момент,загуба на лудите в два мача отново в точен момент,поява на пари в Левски отново в супер точен момент/а от къде са???/,бутане на фъндък за повече билети на стадиона,"неутрален" съдия от София...срещу това-само дето стадиона е по близко до Варна.Ти ми дай сега доказателствен материал,че всичко изброено е чисто и почтено.
Доводите ти и личните ти "размисли и страсти" не ме интересуват. Ако нямаш нещо (доказателство) с, което да докажеш думите си просто повече не пиши подобни простотии. На празни приказки от дървени философи сме се наслушали.
Не те интересуват-не четеш,иначе изпадаш в дълбоко противоречие,сам със себе си.А иначе,баш ма бол курец какво те интересува.

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Готвача написа:Не те интересуват-не четеш,иначе изпадаш в дълбоко противоречие,сам със себе си.А иначе,баш ма бол курец какво те интересува.
Така и не видях да доказа нещо освен явната си простота.

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
sin4ec написа:Готвача написа:Доказателства в БГ???Ти да не си слънчасал преди отиването ти в Бургас?Доводи-да.А те са-изключително топла връзка Домуз-Батков,споделяне на стадион ,покупка на пакета от правата на Батков в точният момент,загуба на лудите в два мача отново в точен момент,поява на пари в Левски отново в супер точен момент/а от къде са???/,бутане на фъндък за повече билети на стадиона,"неутрален" съдия от София...срещу това-само дето стадиона е по близко до Варна.Ти ми дай сега доказателствен материал,че всичко изброено е чисто и почтено.
Топла връзка е доста пресилено казано( връзката Литекс-ЦСКА тогава трябва да е гореща като огънче), а услугата да тренират на Герена преди мачовете в ШЛ е нормално отношение( за което заплатиха такса), след като Стойчо Младенов отказа...Покупката на пакета си е търговска сделка( някой да коментира, че ЦСКА го заложиха?), а откъде са парите в Левски въобще не е твоя работа, както и на който и да било извън Левски. Но от Гела не са със сигурност!
Бутане на фъндък наричаш невъзможността на Морето да продаде 3 000 билета, докато ние изкупуваме 11 000? И би ли ни осветлил кой съдия ще свири финала, и как разбра, че е от София?
Не става хем да ревеш, че съдията отменил гол на Лц на Герена, който ги класираше, хем да разправяш, че Гела ни е добутал на финала. Никак не става...
И ето че от всичките ти доказателства остана една слонска пръдня. Небивалици, подкладени от злоба и омраза, разчитащи на успех сред нискоинтелигентната част от антилевскарската гилдия. Общо-взето, това ти е контингента и нивото, не е като да не са те хващали неподготвен и друг път по разни теми.
Надценяването обикновено води до такива работи. И да, на финала ще съм с новия екип в бяло, а на него знаеш ли какво пише?
Относно отменения гол,гледай реакциите на зелените,после коментирай.Изкупуване на билети-няма НИКАКВО значение колко можете да изкупите,а колко ТРЯБВА да получите,но това го коментирахме и ти като много подготвен,би следвало да си наясно с това.А какво пише на екипа ви,си е ваша работа-не моя,че да ме интересува.Но за финансирането-виж,това ме интересува.Защото това са едни парички,дошли за пореден път по криминален начин.А това е нещо,което припяващите "Левски значи свобода",трябва първи да осъдят,не мислиш ли?
п.п.Как точно ми определи нивото?Сравни го с твоето,видя че съм нависоко и отсече,така ли?
-
- Контакти:
sin4ec написа:Готвача написа:Доказателства в БГ???Ти да не си слънчасал преди отиването ти в Бургас?Доводи-да.А те са-изключително топла връзка Домуз-Батков,споделяне на стадион ,покупка на пакета от правата на Батков в точният момент,загуба на лудите в два мача отново в точен момент,поява на пари в Левски отново в супер точен момент/а от къде са???/,бутане на фъндък за повече билети на стадиона,"неутрален" съдия от София...срещу това-само дето стадиона е по близко до Варна.Ти ми дай сега доказателствен материал,че всичко изброено е чисто и почтено.
Таман тръгнах да отговарям на прасюгата и видях, че си го затапил по доста по-интелигентен начин, от този, който мислех да използвам и който такива като него заслужават.
Аз много, ама много отдавна спрях да се надявам, че някога ще дойде ден, в който евентуална наша победа, в който и да е мач, срещу който и да е отбор, за който и да е турнир, на каквато и да била фаза, ще генерира дори и едно мнение на не левскар, в което няма конспирация за уговорки, съдии и прочие, а щe има едно просто "честито".
korteneca написа:Готвача написа:Не те интересуват-не четеш,иначе изпадаш в дълбоко противоречие,сам със себе си.А иначе,баш ма бол курец какво те интересува.
Така и не видях да доказа нещо освен явната си простота.Свободен си да продължиш с беленето на картофи.
Май не четеш,а?Нали там пише,че баш ме бол курец какво те интересува.А какво мислиш...отново същото като по-горното.

Готвача написа:korteneca написа:Готвача написа:Не те интересуват-не четеш,иначе изпадаш в дълбоко противоречие,сам със себе си.А иначе,баш ма бол курец какво те интересува.
Така и не видях да доказа нещо освен явната си простота.Свободен си да продължиш с беленето на картофи.
Май не четеш,а?Нали там пише,че баш ме бол курец какво те интересува.А какво мислиш...отново същото като по-горното.
Като те боли го поеми да ти мине, дреме ми к'во те боли и какво ти се яде. Айде, че закъсняваш с картофите.

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!