Левски - от тук накъде?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Re: Левски - от тук накъде?

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 16 мар 2015 17:01

Майтапите са си майтапи - и нас са ни майтапили, и вас ви майтапят и ще ви майтапят, това си е част от фенския фолклор, и за такива неща никой не бива да се сърди. ;)

Като човек, който ви наблюдава отстрани, мога да ви кажа следното, пък вие си преценете дали има смисъл да се вслушате в казаното или не:
1. Огромният проблем на вашите фенове е, че ако не сте шампиони или не печелите купи, те просто стават, меко казано, дезинтересовани от съдбата на любимия отбор; Или започват да искат оставки за щяло и нещяло. В Левски никой не искаше да работи, не защото нямате капацитети или легенди, а защото им пречите с постоянните си претенции за титли и грандомански фенски очаквания. Същият е и проблемът на ЦСКА. Те затова ще си съсипят отбора и ще изгонят Стойчо, защото за тях принципът е "Или титла, или нищо".
2. Доста хора от вас не са научени да уважават противника. А всеки противник заслужава уважение. Да не говорим, че 60% от фенската ви маса е от провинцията. И не е говори добре да ги обиждате "на селяни" и "провинциалисти". Аз лично познавам поне двама професионални овчаря от пловдивските села, които са фанатични левскари и всяка година окачват календар на любимия отбор на работното си място. Това не е бъзик, а самата истина! :)
3. Като си от Левски, не означава, че имаш 3-килограмови тестиси. Тоест - като не играете, ще падате. В това няма драма. на всеки му е криво, когато отборът му губи, но това е животът.
4. Който и да ви ръководи, не му пречете - по-добре е лошо управление, отколкото никакво или пълна анархия.
Последна промяна от Жълто-черен Пловдив на 16 мар 2015 17:02, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 16 мар 2015 17:01

emil51 написа:Някъде бях написал за изгонените футболисти от школата на ФК ЛЕВСКИ.Ако погледнем отбора на БОТЕВ - ПЛОВДИВ , то там Балтанов по слаб ли е от ВЕЛЕВ, БЕДОЯ И ДР. та той има 6 гола .....но за Левски не става.Ако продължа ЧУНЧУКОВ и А.КОЛЕВ като централни нападатели са класи над ДОМОВЧИИСКИ та дори и от новия поляк,ами М.ОГНЯНОВ, МИШО ИВАНОВ вратаря.Миналия през ЛЕВСКИ и изгонен ЦВЕТКОВ ,в ЛИТЕКС -ИВ.ГОРАНОВ в Ч.МОРЕ -СТАНЧЕВ, Ж.АТАНАСОВ и т.н...........Аз смятам да се даде път на младите момчета от отбора .Гледали е някой мача на ДУБЛИРАЩИЯ отбор с ЛУДОГОРЕЦ ......а знаете ли какъв мач направи и какви топки извади вратарчето КРЪСТЕВ с гол на ИЛ.ДИМИТРОВ отбора от РАЗГРАД беше победен.Ние говорим за вратарска криза та ние имаме ЛЮБЕНОВ и КРЪСТЕВ .Защо ни е АБДИ а да не играе МИСЯК , СОМАЛИЕЦА е добър с ХАСКОВО И МАРЕК а срещу РАЗГРАД не може да откъсне....

Пичове,не се заблуждавайте че дошлите при нас от Левски момчета биха играли по същия начин и за вас/

Огнянов-вие тотално го съсипахте за футбола и беше пред отказване. При нас втори футболен живот живее.
Лъчко Балтанов-изгонихте го защото предполагам не е от класата на Гаджев,знам ли и аз. Факт е че при нас се прероди. Ама при нас никой не го псува и не вика по него като хамалин при най-малката грешка,а и при нас греши,не е да е като Иниеста. Ама вместо да го навикваме като ревнем АААААЙЙЙЙЙЙЙ ЛЪЧЕЕЕЕЕЕЕ и на момчето му порастват крила.

Чука и през ум не му минава да иска да си тръгне от Ботев и всеки ден разправя как това да дойде при нас му е бил най-правилния избор. И как не-вие взехте Жоро Христов и от голмайстор на първенството го съсипахте като играч. Предполагам защото не е втори Гунди. С Чука щехте да постъпите по абсолютно същия начин още при първия му слаб мач и пропуск. При нас пропуска та се къса но никой копче не му казва, защото знаем че ще дойде време когато няма да пропуска.

Най-голямата заблуда е че при вас Вуйчо би играл по същия начин като при нас-та вие го изгонихте защото бил твърде стар бе. При вас щяхме да чуваме за него че е твърде бавен,много я дрОби, не вкарва по 4 гола секи мач и така или иначе щеше да си тръгне.

Това което искам да ви кажа е да обвинявате само себе си. Вие самите-публиката имате огромна вина за това че талантливи момчета си тръгват-просто нямате търпение да изчакате малко-искате всичко тук и сега и правите грешка след грешка в селекцията и идват некви нови момчета, които също емвате и навиквате и така се повтаря до безкрайност..

Еми,оправяйте се...
Последна промяна от Цецо Чука на 16 мар 2015 17:13, променено общо 2 пъти.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 16 мар 2015 17:02

plamenst7 написа:Големият проблем на Левски, много по-голям дори от Батков и Гонзо е пълната апатия на феновете. С тази апатия сме се засилили яко по пътя на Славия и Локо Сф. С 500 човека на трибуните и ограничения бюджет с който разполагаме нищо добро не ни чака, без значение дали Гонзо и Батков ще си тръгнат и кой ще дойде на техните места, ако изобщо някой дойде. Всъщност има един вариант, но той е много малко вероятен - бащица като Домусчиев, който да излее един самосвал с пари, всички останали варианти изискват масирано присъствие на фенове, а такива за съжаление останаха прекалено малко и са крайно недостатъчно за да бъде Левски отново гранда който всички си спомняме и си мислим, че е. Истинският гранд обаче не играе пред публика колкото и последният в класирането. Това е тъжната истина!

Стадионът ще се напълни когато започнат да играят, както играха преди 8-10 години ;)

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 16 мар 2015 17:09

Много са прави момчетата от Ботев изказали се по горе и съм напълно съгласен с тях. Лошото е, че повечето левскари на го проумяват.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 16 мар 2015 17:13

amstel_beer написа:Стадионът ще се напълни когато започнат да играят, както играха преди 8-10 години ;)

Ама те няма да започнат да играят докато не започне да се пълни стадиона. И к'во праим ся? Няма измъкване от омагьосания кръг. Казвам го не за друго, а защото за да се вдигне нивото трябват приходи, а приходите няма да дойдат от празния стадион. Напротив, от следващия сезон вероятно ще се наложи още свиване на бюджета, а от там следва и още по-слаба продукция на терена.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 16 мар 2015 17:21

amstel_beer написа:Стадионът ще се напълни когато започнат да играят, както играха преди 8-10 години ;)

Вие трябва да си отговорите на екзистенциалния въпрос: Аз обичам Левски или аз обичам победите на Левски?

Защото ако е второто,то с какво сте по-различни от нароилите се напоследък "фенове" на Лудогорец?
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 16 мар 2015 17:23

Левски - от тук накъде?

Само към покоряване на европейски и световни върхове. Само Левски!!! :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 16 мар 2015 17:39

Отговорът на въпроса Левски - от тук накъде?днес го даде Васил Колев от тръста с изказването си а той е към бездната със страшна скорост.Докато в отбора се извяват наркомани и качулките чрез Гугуткaта,печалбари и далаверджии като Васил Коев и представляваният от него измислен тръст,и некадърници с основно образование като Гонзо.Левски е обречен на гибел и на бавна мъчителна смърт!!!
Последна промяна от santi_santi на 16 мар 2015 17:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 мар 2015 17:44

Аз на мач този сезон повече няма да ходя :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 16 мар 2015 17:47

mikata написа:Аз на мач този сезон повече няма да ходя :idea:

На мен ми се струва, че не само този сезон, ами изобщо повече няма да ходиш. Ама споко, е сега Лудогорец като стане шампион пак ще имат мачове на В.Левски и ще може да се насладиш на страхотната им игра.

Върни се в “Левски”